St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
The Specials Tour 2011
The Specials Tour 2011European shows:
Thursday 15-Sep Amsterdam Paradiso Friday 16-Sep Copenhagen Vega Sunday 18-Sep Stockholm Circus Monday 19-Sep Berlin Astra WednesdaY 21-Sep Munich Muffathalle Thursday 22-Sep Milan Alcatraz Saturday 24-Sep Cologne E Werk Sunday 25-Sep Hamburg Grosse Freiheit Tuesday 27-Sep Paris Olympia Wednesday 28-Sep Brussels Ancienne Belgiqueap UK Shows: Tuesday 11-Oct Wolverhampton Civic Wednesday 12-Oct Wolverhampton Civic Friday 14-Oct Manchester Apollo Sunday 16-Oct Hull Arena Tuesday 18-Oct Glasgow SECC Friday 21-Oct Nottingham Arena Sunday 23-Oct Plymouth Pavilion Monday 24-Oct Cheltenham Racecourse Tuesday 25-Oct Brighton Centre Thursday 27-Oct Bournemouth International Centre Friday 28-Oct Cardiff Arena Saturday 29-Oct Coventry Ricoh Arena Thursday 3-Nov London Alexandra Palace
Re: The Specials Tour 2011Pomiędzy Berlinem a Monachium w sam raz wolny termin na koncert w takim, dajmy na to, Madnessie
Re: The Specials Tour 2011Ale warunki pewnie z dupy... ale może pogadam z właściwą osobą
Re: The Specials Tour 2011
Taa... patrząc na miejsca gdzie grają, musiałbyś Halę Stulecia wynająć. Ale rozmawiaj
ooo a kto mógły się podjąć? Madness? Nie sądzę Czarny
Zdaję sobie sprawę. Dla tego nie gadałem... ale można pogadać jutro na Bulbach... a nóż się uda
Re: The Specials Tour 2011jest podstawowy problem...jak w ogóle się do nich dobic...co prawda szukałem zaledwie 10 minut, ale nie mogłem znaleźc kto im robi te koncerty...
A zainteresowany koncertem to i ja jewstem - zwłaszcza, że nie grają w CZechach, więc jest szansa na ichniejsza publiczność...ale i tak nie sądzę aby się udało...daję 1% szansy....jak już uda się znaleźc człowieka, ktory za tę trase odpowiada...
Re: The Specials Tour 2011Wiadomo, że nie ma się co to bawić, bo koszt to najmarniej kilka tysięcy euro, a obawiam się, że może kilkanaście.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: The Specials Tour 2011Hmm że tak nie śmiało powiem Agatkaaaaaa a może Ty byś czegoś się wywiedziała
Re: The Specials Tour 2011Jeśli jest problem z kontaktem mozna skontaktować się przez forum http://www.thespecials2.com z uzytkownikiem Paul Willo - gość, który jest blisko zespołu (napisał m. in. biografię zespołu) lub z Jett Rink - to nikt inny jak Roddy Byers
Re: The Specials Tour 2011Słuchajcie, ale tak serio. Czy ktoś z Warszawy wybiera się na Coventry Specials do Berlina?
Bo ja ze szwagrem jesteśmy szczerze zainteresowani. Tyle, że rozważamy podróż PKP albo niemiecką Octavią. Ale gdyby ktoś, gdzieś, coś, to może w więcej osób bardziej by się opłacało? Dajcie znać. Niby do września jeszcze masa czasu, ale warto by wcześniej zaklepać. Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: The Specials Tour 2011http://blog.col.com.pl/muzyka/europejska-trasa-the-specials-2011/http://blog.col.com.pl/produkty/kolekcja-fred-perry-the-specials/
Myśl godna rozważenia. Jednak moje plany jeszcze tak daleko nie wybiegają. Europejska trasa The Specials 2011 Wygląda na to, że ponowne połączenie się członków zespołu The Specials jest bardziej trwale niż przewidywano jakiś czas temu! Niżej zamieszczam listę miejsc i dat koncertów zespołu, które odbędą się we wrześniu i październiku 2011 w Europie! Szkoda, że na tej liście nie ma Polski, ale fani zespołu na pewno się zmobilizują i wezmą udział w jednym z niżej wymienionych koncertów. W sumie do września czy października jeszcze dużo czasu. Jak jednak wiadomo, zleci szybciej niż nam się wydaje! Dlatego, jeżeli ktoś jest zainteresowany, niech lepiej już teraz zamawia bilety. Są w sprzedaży od 3 grudnia, w cenie £35. Świetnie zapowiada się wielki finał trasy w Londynie!!!Piszcie, jeżeli się wybieracie, które miasto wybraliście! 15 Września – Amsterdam, Paradiso 16 Września – Kopenhaga, Vega 18 Września – Sztokholm, Circus 19 Września – Berlin, Astra 21 Września – Munich, Backstage 22 Września – Milan, Alcatraz 24 Września – Kolonia, E Werk 25 Września – Hamburg, Grosse Freiheit 27 Września – Paryż, Olympia 28 Września – Bruksela, Ancienne Belgique 11 Października – Wolverhampton, Civic Hall 12 Października – Wolverhampton, Civic Hall 14 Października – Manchester, Apollo 16 Października – Hull, Arena 18 Października – Glasgow, Secc 21 Października – Nottingham, Arena 23 Października – Plymouth, Pavilions 24 Października – Cheltenham, Racecourse 25 Października – Brighton, Centre 27 Października – Bournemouth, International Centre 28 Października – Cardiff, International Arena 29 Października – Coventry, Ricoh Arena 03 Listopada – London, Alexandra Palace Bilety można zakupić m.in. na stronie zespołu The Special.
Re: The Specials Tour 2011Jeśli tylko okoliczności pozwolą, na pewno wybiorę się do Berlina (już nawet bilet zakupiony). Po tym, co widziałem w 2009 nie mógłbym sobie odmówić takiej uczty
Re: The Specials Tour 2011Czy ktos wie jak najlepiej zabookowac bilety? Jesli gdzies bylo a nie doczytalem - sorrrY
Ska`d 4 life !
Np. tutaj bilet drukuje się w domu: http://mct.tickets.de/en/customer/event ... e_Specials