The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
a co na to Krakow?
Wirus! do Krakowa byscie w koncu zjechali coooo?Zaraz pewnie zostane okarzona o to ze mi sie tylka ruszyc nie chce
kocie łapki patrz po murach i słupach plakatów od chcenia i nawet sie czasem jakas interesujaca informacja trafi. We'll change the world in seven days.
We'll change our lives, we'll change our ways. We can rebuild, we can make it last look at the future, forget the past.
ano to rusz tyleczek zatem
w Propagandzie przez dlugi czas zaufani ludzie mogli puszczac swoja wlasna muze. tak ze ska jechalo naokraglo i to w roznych ukladach. teraz niestety leci w wiekszosci z mp3 ale i tak jest ok. a jak spotkasz obrzyganego goscie za pisuarem a damskiej toalecie to bede ja... hehe Nie jestem nienormalny, jestem tylko prorokiem i pomazańcem bożym.
Witam. Habakuk moze ska za duzo nie gra ale Sultan Soliman to podobno czeski zespol reggae/ska. Koncert w srode niestety ale za to za 10 pln
HABAKUK, Rub Pulse Sound System Sultan Soliman, Natural Mystic 06.04, STUDIO, godz. 20.00
STUDIO?Fago!
Witaj! Dzieki za newsa. Gdziez to ma sie odbyc to reality show? STUDIO? Gdzie to jest? Pozdrawiam wczesnowiosennie.
mmmmm...Habakuk to faktycznie chyba nie za bardzo ska,cos podejrzanie powoli graja
Ale strone maja interesujaca (ladna!) i mozna tam sobie szybciutko posluchac oferty Habakuk'a oto link http://www.habakuk.art.pl/ wiem wiem show bedzie na Budryka
Heh ostanio rzadko forum odwiedzam wiec sorki ze nie odpisalem. Koncert z wiadomych przyczyn byl odwolany jak sadze. Mam nadzieje ze przesuniety na inny termin.
Pozdrawiam ps Ale widze ze mialem tylko 2 godziny wiec i tak mialem male szanse