The Bartenders w Klubie 55! 2012-06-01, Warszawa

Klub 55 i Wasza ukochana ferajna The Bartenders mają największą przyjemność zaprosić wszystkich sympatyków ska®gae z jazzowymi wtrętami na koncert, który już 1... więcej »

Barcelona

Dyskusje na tematy rozmaite

Barcelona

Postprzez lukas N sie 01, 2004 22:56

Był ktos w Barcelonie może?? Bo niebawem sie wybieram no i tak fajnie było by odwiedzić jakieś ciekawe sklepy muzyczne, jakies kluby czy coś...

A może ktoś wie o jakiś koncertach w Barcelonie pod koniec sierpnia. Ja narazie natrafiłem na info o koncercie Skalariaka :) no i jestem całkiem uradowany.

Każde info się przyda
i've got erection
lukas

Postprzez Tytus Pn sie 02, 2004 10:37

barcelona fajna jest:)

jezeli chodzi o sklepy...to znalazlem dwa warte uwagi. pierwszy wykurwiscie duzy z muzyka przerozna( cos jak u nas empik albo cus) ale muzy fajnej od cholery i naszywki i znaczki, ale kupilem tylko marny znaczek bo kasy nie bylo. sklep jest idac od placu katalonia w uliczce na prawo od rambli. a drugi sklep to prawdziwa gratka sla modsow, skinow i rudeboyow. spodnie, graniaki, polowki, szelki, krawaty i rozne akcesoria. jest troche dalej wzdloz rambli idac i po lewej stronie w jakiejs uliczce. kto szuka ten znajdzie, czeba troche pobladzic. jak sie ma kase to warto tam zachaczyc:)

a co do koncertow to w czasie mojego 2-tygodniowego pobytu w barcelonie rok temu grali skatalites dwa koncerty, toots and the maytals, bad manners i skalariak. 5 roznych imprez. masakra. dlaczego w polsce tak nie ma??????? ja che do barcelony :cry:
Tytus

Postprzez resztka Wt sie 03, 2004 15:56

sklep ja zapamiętałam jeden, bo w barcelonie 2 lata temu byłam (ale w przyszłym planuję tam wyruszyć na dłużej) i znajdował się on hmmmmmm nie pamiętam ulic ani nic, ale szło się tak: na wybrzeżu stoi jakieś tam największe w europie oceanarium, taki wielki budynek jakby na wodzie. Stojąc frontem do niego na lądzie pod pomnikiem jeżdzca na koniu skręca się w lewo i idzie wzdłuż takiego jakby deptaku aż do pierwszych zabudować tj kamieniczek, tak skręca w prawo i w ktorej z piewszych bocznych przecznic jest sklepik z reggae i ska, wszystko można dostać, począwszy do muzyki o której w naszym pięknym kraju można tylko śnić, kończąć na szelkach, butach, krawatach, badzikach czyli wszystko czego dusza zapragnie :)
resztka

Postprzez steady_girl Pn sie 09, 2004 13:10

jakby co to do barsy mozemy kogo do walizencji wziac :twisted: viva la bcn!!
"radio is for housewives"-i'm none..
steady_girl

Postprzez lukas Pt sie 13, 2004 11:46

Dzieki za info! Dzis wyruszam na poszukiwania!

Pozdrowienia z Barcelony!!
i've got erection
lukas

Powrót do Offtopic