The Bartenders w Klubie 55!
2012-06-01, Warszawa
Klub 55 i Wasza ukochana ferajna The Bartenders mają największą przyjemność zaprosić wszystkich sympatyków ska®gae z jazzowymi wtrętami na koncert, który już 1... więcej » |
![]() |
Barcelona
BarcelonaBył ktos w Barcelonie może?? Bo niebawem sie wybieram no i tak fajnie było by odwiedzić jakieś ciekawe sklepy muzyczne, jakies kluby czy coś...
A może ktoś wie o jakiś koncertach w Barcelonie pod koniec sierpnia. Ja narazie natrafiłem na info o koncercie Skalariaka Każde info się przyda i've got erection
barcelona fajna jest:)
jezeli chodzi o sklepy...to znalazlem dwa warte uwagi. pierwszy wykurwiscie duzy z muzyka przerozna( cos jak u nas empik albo cus) ale muzy fajnej od cholery i naszywki i znaczki, ale kupilem tylko marny znaczek bo kasy nie bylo. sklep jest idac od placu katalonia w uliczce na prawo od rambli. a drugi sklep to prawdziwa gratka sla modsow, skinow i rudeboyow. spodnie, graniaki, polowki, szelki, krawaty i rozne akcesoria. jest troche dalej wzdloz rambli idac i po lewej stronie w jakiejs uliczce. kto szuka ten znajdzie, czeba troche pobladzic. jak sie ma kase to warto tam zachaczyc:) a co do koncertow to w czasie mojego 2-tygodniowego pobytu w barcelonie rok temu grali skatalites dwa koncerty, toots and the maytals, bad manners i skalariak. 5 roznych imprez. masakra. dlaczego w polsce tak nie ma??????? ja che do barcelony
sklep ja zapamiętałam jeden, bo w barcelonie 2 lata temu byłam (ale w przyszłym planuję tam wyruszyć na dłużej) i znajdował się on hmmmmmm nie pamiętam ulic ani nic, ale szło się tak: na wybrzeżu stoi jakieś tam największe w europie oceanarium, taki wielki budynek jakby na wodzie. Stojąc frontem do niego na lądzie pod pomnikiem jeżdzca na koniu skręca się w lewo i idzie wzdłuż takiego jakby deptaku aż do pierwszych zabudować tj kamieniczek, tak skręca w prawo i w ktorej z piewszych bocznych przecznic jest sklepik z reggae i ska, wszystko można dostać, począwszy do muzyki o której w naszym pięknym kraju można tylko śnić, kończąć na szelkach, butach, krawatach, badzikach czyli wszystko czego dusza zapragnie
jakby co to do barsy mozemy kogo do walizencji wziac
"radio is for housewives"-i'm none..