St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
Co dostaliście pod choinkę ??
juz za jakis czas u mnie na scianie bedzie wisiec flaga jamajki
i duze zdjecia ludzi z jamajki to wszytsko mi gwiazdor przyniosl i zostawil u mojej Goski a reszta to kupe slodkiego zarcia i kasa na browarki i inne takie tam ...
a też się pochwale, co mi tam
wkońcu w me łapska trafiłą płyta Dr.Cycos a pozatym to jak zwykle skarpetki, pieniądze i takie tam duperele a propos skarpetek, to żartem jeszcze sypne:) czym się różni Amerykański Mikołaj od Polskiego Mikołaja ? Amerykański zawsze zostawia prezent w skarpecie , a Polski zawsze zostawia skarpety
Ja swoim królewnom (tzn. jako gwiazdor), przyniosłem: pianinko z bateryjnym zasilaniem, telefon grająco-jeżdżący, ferbiego (to paskudztwo nadaje bez przerwy prawie
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
1.Przenośny ,kieszonkowy MINI-WENTYLATOR !!!
2.Kniga: "Jadąc do Babadag" - A.Stasiuk 3.Butelka Rumu 4.Ulubione galaretki w czekoladzie 5.Szalik 6.100 PLN 7.Płyta MADNESS (sam-sobie) ...ja toże czwarte piętro Wszystko przemija...nawet najdłuższa żmija