Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
co jest z wami?????
co jest z wami?????o co chodzi nie rozumiem mój post został wyświetlony 8 razy i tylko jedna odpowiedz wymijajaca w dodatku, ale jestem wdzięczny za nią:) i nikt inny nic nie odpisal?? co wy ludzie gadacie tu tylko o teoretycznych sprawach a nikogo nie interesuje co sie dzieje w rzeczywistości i nikt nie potrafi mi odpowiedzieć na pytanie?? bo skąd bedziesz wiedzieć, czy mijając jakiegoś gościa nie dostanieszpo zębach za naszywke ska na piersi?? a innym razem koles podobnie wyglądający do tego, który cię zaczepił, uśmiechnie się do ciebie, też z powodu tejże naszywki. czy ktoś mi wyjaśni w końcu czym różni się skin od skinheada czy oiowca czy sharpa i różnica mięzy nimi wszystkimi. i nie chodzi mi o idee, które wyznają tylko o wygląd zewnętrzny.
Kuuuurde chlopie tez nie mam pojecia...choc od kilku lat szukam odpowieddzi
pan dzielnicowy powiększa swoją wiedzę o subkulturach jak widac
Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
Pytanie może i odważne;) ale odpowiedz jest prosta. Otóż różnica jest w pisowni. skin się pisze krócej, a skinhead dłużej A tak na serio to jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to każdy skin ma inną twarz tak ich najłatwiej rozpoznać
Chyba wygląd nie jest ważny tylko to co się w głowie ma i w sercu - to co się sobą reprezentuje ;];]
Mykaj sobie na inne forum , bo juz takich przypałów jak Ty mam dosyć ! (przepraszam za mały offtop , ale mnie takie ziomki juz dobijają ostatnio ) ehh............