Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly.
Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do...
więcej »
|
|
|
|
|
Dyskusje na tematy rozmaite
przez Kunze So lip 30, 2005 23:32
Czy oprócz mnie na forum występują mężatki (to nie ja) lub żonaci (tak jak ja), a i czy posiadacie jakieś potomstwo, któremu przekazać należy spuściznę rodziców?
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
-
Kunze
-
-
przez Ziemosław N lip 31, 2005 10:41
Ja narazie nie posiadam ani ¿onki ani dzieciaków... Za to mam wspania³± panne (Efcia ca³usy).... I w sumie na razie nie mam ani warunków ani chêci na zak³adanie rodziny, ani tymbardziej na potomstwo Za m³ody jestem... 
Stay drunk !!!
-
Ziemosław
-
-
przez NIEGODZIWA N lip 31, 2005 13:08
ja i tytus 13 wrzesnia bedzie 2 lata po slubie
-
NIEGODZIWA
-
-
przez Kunze N lip 31, 2005 20:15
Ziemosław, serdeczne pozdrowienia dla Waszej pary! Niegodziwa, ja już 5 latek 19 sierpnia zaliczę z najdroższą Anulą, tak trzymać. Pozdrowienia serdeczne Przesyłam Wam wszystkim!!! 
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
-
Kunze
-
-
przez hheell N lip 31, 2005 22:47
Ja i Siva we wrześniu będziemy rok po ślubie.
miau 
-
hheell
-
przez Ziemosław Pn sie 01, 2005 6:45
Kunze napisał(a):Ziemos³aw, serdeczne pozdrowienia dla Waszej pary!
Dziêkuje serdecznie  I z wzajemno¶ci±...
Stay drunk !!!
-
Ziemosław
-
-
przez rutek Śr sie 03, 2005 13:17
A ja z moim łomenkiem już oficjalnie 9 lat czego owocem są dwaj wspaniali synowie. Starszy już podryguje, młodszy z uwagi na wiek na razie tylko rubasznie się uśmiecha 
-

rutek
-
przez Kunze Śr sie 03, 2005 19:35
No to gratuluje serdecznie rutek. Moja Zosia, choć ma dopiero 2,5 roku, skankuje jak zawodowiec. Dzieci czują co dobre. W łonie mej lubej rozwija się maleństwo, które już ma możliwość rozkoszowania się ska, poród na koniec września.
-
Kunze
-
-
przez rutek Cz sie 04, 2005 7:47
Kunze napisał(a):No to gratuluje serdecznie rutek. Moja Zosia, choć ma dopiero 2,5 roku, skankuje jak zawodowiec. Dzieci czują co dobre. W łonie mej lubej rozwija się maleństwo, które już ma możliwość rozkoszowania się ska, poród na koniec września.
gratuluję i trzymam kciuki za tzw szczęśliwe rozwiązanie p.s. teraz dla odmiany winszuję do towarzystwa dla Zosi rudego chłopczyka zwanego z angielska rudym bojem 
-

rutek
-
przez Kunze So sie 06, 2005 11:40
Dzieki rutek, nie mam specjalnych życzeń co do płci dziecka. Tak sobie tylko myślę, że jak urodzi się kolejna dziewczyna, to albo będę rodzynkiem, albo solidarność jajników i będę miał przerąbane - 0 własnego zdania. Taki mały rude boy to by nie było złe. 
-
Kunze
-
-
przez go_ska So sie 06, 2005 13:13
Ja też mam męża  )))) Może nie takiego pełnoprawnego jak wszyscy tu piszacy bo ślubu nie braliśmy... Ale On do mnie żono mówi a ja do niego mężu to jednak coś znaczy  A może kiedyś i zalegalizujemy ten związek..kto wie  W ogóle małżeństwa to radosne zwiazki... Gratuluję wszstkim którzy sie tu wpisali  i tym którzy się jeszcze nie wpisali 
-

go_ska
-
-
przez Kunze Śr sie 17, 2005 12:07
No to znów ja założyciel tego tematu. Za 2 dni 5 latek stuknie po ślubie mi i mej Ani. Zosia zdrowa, maleństwo w brzuszku (u Ani) podruguje i czekamy tylko na rozwiązanie. Pozrawiam wszystkich serdecznie.
-
Kunze
-
-
przez Jamezzz Wt wrz 27, 2005 16:30
9 latek zakolczykowany oficjalnym cyro i 8 letnia nieletnia wprowadzająca jasny promyk swiatła w ten szary żywot... 
-

Jamezzz
-
-
przez Kunze Wt wrz 27, 2005 19:01
Jamezzz napisał(a):9 latek zakolczykowany oficjalnym cyro i 8 letnia nieletnia wprowadzająca jasny promyk swiatła w ten szary żywot...   no to Ci gratuluję, właśnie oczekujemy z żonką na kolejne narodziny. Na dniach nasze stadko powiększy się o jeszcze jedną istotkę. To dopiero będzie frajda, skankować z dwoma małymi istotami. Zosia jak tylko wrócę z pracy zaraz woła "tatusiu trąbki mi włącz", a mi zaraz zmęczenie przechodzi. Warto żyć dla takich chwil. 
-
Kunze
-
-
przez Kunze Śr paź 12, 2005 14:02
 I oto dzisiaj o godz. 8:53 na swiat przyszło kolejne słońce mego życia. Na imię ma Marianna, waży 3,4 kg, wzrostu całe 55 cm. No jest cudowna  Każdemu polecam asyste przy porodzie, to się chyba nazywa poród rodzinny. Nic tak nie pomaga żonie jak obecność ojca w trakcie porodu (no przynajmniej w przypadku mojej żonki). A przecięcie pępowiny własnego dziecka, kto nie próbował niech żałuje lub czeka na swoje maleństwo. A w tle ska mi w duszy grało...
-
Kunze
-
-
Powrót do Offtopic
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość
|
|