The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
czarno bialy swiat - czyli o kratce z przymrozeniem oka...
czarno bialy swiat - czyli o kratce z przymrozeniem oka...co o tym myslicie...???
czyli jak wam sie zapartuje na kratkowe numery itp...??? czy to fajno wyglda jak kobieta badzze tez mezczyzna sie na koncercie w kratke ubrany jest czy raczej to obciachuwa wielka...???/ he??? ale temat co...hehehehe;))) dla bab....hehehehe;)))) ska zyje..!!!!!! bo tera zna ulicy duzo kratkiw idac hehehe..jikis trend czy jak...;0
Ja ide wspierac frakcje modernistyczna
"If you're arrogant, tough,
smart and clean looking you got to be a Mod then !" http://www.polishmods.prv.pl ![]()
Ja mysle, ze nie ma zadnej mody na SKA a jesli ktos ubiera sie dla mody po skankowemu to z czystego przypadku. 90% ludzi wogole nie wie ze taki gatunek muzyczny istnieje
Lubię jak moja pani jest taka "ska"
Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
Ska kratka jak najbardziej tylko trochę mało tego typu
rzeczy można u nas spotkać Co mnie ostatnio rozjebało to frotkowa opaska na ręke w gazecie zwanej POPCORN Może niedługo redakcja Bravo girl wpadnie na pomysła i dorzuci do pisemka jakieś biało-czarne szele
Nie tylko czytelnicy POPKORNU nie kumają motywu szachownicy, ale również sporo ludzi z klimatów ma małego wnika, jak widzi tego typu klimat. Gdybym za każdym razem dostawał 50gr. ,kiedy ludzie mylą mnie z kim innym, to bym już sobie fajne auto kupił. A byłem już: tajniakiem, strażnikiem miejskim, fanem Republiki (?),Yappie, a nawet bikiniarzem. Najgorzej wspominam motyw tajniaka, bo musiałem niezle spierdalać, hehehe. No po prostu nikt mnie nie rozumie
ps. Nawet na Afryce taki styl potrafi wywołać małe zamieszanie. 24 AND 7 CREW Olsztyn
Re: czarno bialy swiat - czyli o kratce z przymrozeniem oka.O kratce, szachownicy to ja nic nie napiszę.
Ale za to o tzw. gadżetach z klimatu. W "Londku" zaskoczyła mnie ogromna ilość różnych pierdółek firmowanych znakiem Ben Sherman. I tak, poza koszulami,koszulkami,spodniami,czapkami, mamy np. biżuterię. Choroba,-spinki do mankietów, broszki, kolczyki, zapalniczki, papierośnice, no wszystko! Szczerze mówiąc zaskoczyło mnie to. Ogromny biznes na tym kręcą. Ceny są wysokie tych pierdułek, ale jak ktoś lubi trochę snobizmu, to się poświęci. Inna sprawa - połowa ciuchów Bena Shermana jaką spotkałem (m.in.w szanowanych sklepach) jest produkcji Made In Turkej... dziwne nie? Co do Lonsdalów i tych innych. Na jednym z bardziej znanych (łysych) forów przeczytać można niesłychane głupoty co do tego, które to Lonsdalki są orginalne,które natomiast to podróba. Zapewniam wszystkich, że Lonsdale produkuje teraz tak fikuśne modele,że szczena by wam opadła. Bardzo często mają ostatnio metki ze złotymi napisami A wiem to akurat z pewnego źródła...pracowałem dla nich Aha...jeśli chodzi o polskie tzw. "Defekty" byłem we dwóch. Jeśli oni sprzedają podróbki Lonsdale, to są one identyczne z oryginałami jakie miałem okazje cały czas macać. I jeśli spotkam jakiś fajny model to niezawacham się kupić. A Beny Shermany mają M.I.Turkej...hmm,śmieszna sprawa.A może B.S. serio teraz tam produkuje swoje ciuchy
Re: czarno bialy swiat - czyli o kratce z przymrozeniem oka.
Raczej nic dziwnego dla przykładu Dr Martens przeniósł w ostatnim czasie większość swoich fabryk do Azji (dokładniej o ile się nie mylę to do Chin). Po prostu tak im się bardziej kalkuluje- tańsza siła robocza, tańsze materiały itd. itp. Pozdrawiam. Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
Re: czarno bialy swiat - czyli o kratce z przymrozeniem oka.
Tak też pomyślałem. Niemniej jednak "śmierdzi" mi to. Jakość jakby nie ta... nieważne jednak.