Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Czy ktoś ogląda Szymon Majewski Show?
Czy ktoś ogląda Szymon Majewski Show?Tak sobie myślę, że to jedyny program w telewizji wart obejrzenia. Nadmieniam, że telewizję oglądam nieczęsto, bo mnie leczą bzdury w niej pokazywane. I debilna reklama simplusa, co w niej nauczycielka się na uczniów wydziera. Wracając do tematu. Jak ktoś ogląda, to proszę o wrażenia.
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
Rozmowy w tłoku, hehe...
Przyznaję się bez bicia, iż oglądam ten show notorycznie... Sam Szymonek jest ciut przygłupawy (a może nie ciut!), ale ma speców od rozśmieszania na etacie i to im zawdzięczam moje niestety zainteresowanie tym szołem...
Wczoraj gościem był niejaki p. Michał. Coś się spokojny zrobił ostatnio. A na końcu jak zwykle klasowe show - rozmowy w tłoku.
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
do szymon majewski schow mogę dopisać jeszcze "mamy cię". też pierońsko dobre i też ten sam pan prowadzący. no mi jego humor odpowiada.
telewizora nie mam, od kiedy kupiłem ...laptopa. teraz sobie oglądam co chce, ale z płyt.
sram na telewizje. i nie płace abonamentu. oi! mmmm.... mmmmmmmm...
mmmmmm.... mmmPLUM !!!
ser szymon dostał za swój schow telekamerę, rozmowy t(ł)oku też. Można powiedzieć, że oglądamy to co jest na topie i gdzie tu anarchia or something. A mam to gdzieś, za stary jestem. Wczoraj na przykład w tvp kultura ogladałem program o dezerterze. Akurat moja ulubiona żona wyszła z Zośką do teściów, a ja z Marianną oglądałem sobie kulturkę o dezerterze. Pierwsza klasa dokument.
każdy ma swoją melodię, mi się podoba i trafia w mój gust, pozdrawiam
No ale wczoraj to Szymek się pięknie spisał. Widział kto jakie miał skarpety??? Za skarpety w taką kratę to bym wiele dał.
Może koleś zrzyna z innych, ale mi się podoba, bo w telewizorni praktycznie tylko jego program oglądam, no i jeszcze Magde M. ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!