The Flatliners + The Mugshots 2012-06-19, Poznań

19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej »

Dlugosc posta :)

Dyskusje na tematy rozmaite

Postprzez skavliks Pn mar 07, 2005 16:51

tak kolko wzajemnej adoracji :!: jak najbardziej :!: zreszta czesc tych ludzi z kolka <jak mowisz> znala sie troszke wczesniej a forum mialo byc zrodlem wymiany informacji w temacie jak wyzej <tak mi sie przynajmniej wydaje> Forum: ska/reggae/rocksteady/soul/ a nie ''sranie po sicianie'' czy forum starych bab czy czegos tam jeszcze jak ci sie nie podoba forum to je zmien :D
skavliks

Postprzez STĘPEL Pn mar 07, 2005 18:22

miśkov77 napisał(a):pare osob wczesniej pisalo tutaj o tym ze "jak to fajnie bylo jak na forum wpisywala sie tylko waska grupa ludzi"...jasne najlepiej sie zamknac w kolku wzajemnej adoracji i wszystko bedzie git :?

Chuja tam będzie. Coś pan taki obrażalski??? Wiadomo, że im więcej osób tym lepiej, zawsze przy tym robi się lekki burdel, ale taki urok tego, mimo wszystko wydaje mi się, że nie jest źle, wystarczy spojrzeć na inne fora.

Jakieś 4 lata temu, albo jeszcze dawnej, jak Mietek robił pierwszą stronę, do na forum wchodziło całe 5, czy 10 osób i pojawiało się dosłownie kilka postów na tydzień, to była lipa na maxa. Tak że ja nie narzekam, że sporo ludzi tu zagląda, jeno trzeba trochę się pilnować.
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Postprzez miśkov77 Pn mar 07, 2005 18:34

wcale sie nie obrazam tylko tego typu rozumowanie wydaje mi sie troche bez sensu...ale wiadomo - co kto lubi
miśkov77

Postprzez PxZ Pn mar 07, 2005 20:18

lollypop_girl napisał(a):A po za tym zauwa¿y³am,ze PxZ w³asnie czasami takie bezsensowne posty umieszcza ( co te¿ ju¿ kto¶ wy¿ej zauwa¿y³) i nie wiem czemu to ma s³uzyæ bo nabijanie sobie postów to bzdura bo to nie wy¶cigi

Posty :shock: ? Wymieñ choæby trzy takie. Wszystkie posty, które pope³ni³em by³y na temat lub odnosi³y siê do wcze¶niejszej my¶li przedmówcy, wiêc nie wiem o co siê spinasz. Wuluzuj :wink: .

Sam nie wierzê, ¿e na temat d³ugo¶ci i s³uszno¶ci postów mo¿na tyle sp³odziæ :shock: . Niektórzy to naprawdê nie maj± co ze sob± zrobiæ. By¶cie sobie ska pos³uchali, a nie podliczali robaczki w postach innych. Niech ka¿dy zajmie siê sob± i jak chce kogo¶ zmieniaæ, najlepiej niech zacznie od siebie :wink: .
Keep smoking... I wanna see you dying!
PxZ

Postprzez miśkov77 Pn mar 07, 2005 22:50

wiecie co...temat jak dla mnie do kasacji bo i tak nic nic sie tytaj nie pojawi gdyz dowiedzielismy sie iz:

:arrow: posty nie powinny byc za dlugie

:arrow: posty nie powinny byc za krotkie

:arrow: posty sa dopiero od 2 zdan w zwyz

:arrow: nawet jednozdaniowe posty potrafia wiele przekazac

:arrow: tak wogole to powinno byc nas tu mniej

:arrow: ale "swieza krew" jest zawsze przydatna bo inaczej byloby dretwo

:arrow: nie powinno sie pisac postow po pijaku (bo inaczej powstaje cos takiego co wlasnie napisalem)

a tak naprawde to jaki post zostanie usuniety czy zostawiony zalezy od modow i to oni powinni oceniac co wnosi cos do dyskusji a co mozna wyjebac :lol:

a tak poza tym:

Niech każdy zajmie się sobą i jak chce kogoś zmieniać, najlepiej niech zacznie od siebie

czy przypadkiem nie jest tak jak zaczyna brakowac argumentow to sie wytyka bledy "atakujacego? ;)

i prosze mi nie cytowac slynnego "kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamien"

don't do this at home
miśkov77

Postprzez PxZ Wt mar 08, 2005 8:30

mi¶kov77 napisał(a):a tak poza tym:

Niech ka¿dy zajmie siê sob± i jak chce kogo¶ zmieniaæ, najlepiej niech zacznie od siebie

czy przypadkiem nie jest tak jak zaczyna brakowac argumentow to sie wytyka bledy "atakujacego? ;)

¦miem siê nie zgodziæ z przedmówc± :wink: . Otó¿ nie zawsze tak jest.

:arrow: Po pierwsze: argumentacja mia³a miejsce i nie wiem sk±d pomys³ na ich brak;

:arrow: Po drugie: mo¿e po prostu kto¶ nie ma ochoty na s³owne przepychanki, k³ótnie o tak b³ahe rzeczy. Swoje stanowisko wyja¶ni³em dosyæ jasno i powtarzaæ siê ju¿ nie bêdê;

:arrow: Po trzecie: umiejêtno¶æ czytania miêdzy wierszami to przydatna sztuka i radzi³bym siê trochê przy³o¿yæ co by zaoszczêdziæ wtórnych wyja¶nieñ.

Oczywi¶cie popieram pomys³ zamkniêcia tego tematu, gdy¿ poza podzia³ami i animozjami miêdzy forumowiczami nic nie wniesie.
Keep smoking... I wanna see you dying!
PxZ

Poprzednia strona

Powrót do Offtopic