The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
Dlugosc posta :)
tak kolko wzajemnej adoracji
Chuja tam będzie. Coś pan taki obrażalski??? Wiadomo, że im więcej osób tym lepiej, zawsze przy tym robi się lekki burdel, ale taki urok tego, mimo wszystko wydaje mi się, że nie jest źle, wystarczy spojrzeć na inne fora. Jakieś 4 lata temu, albo jeszcze dawnej, jak Mietek robił pierwszą stronę, do na forum wchodziło całe 5, czy 10 osób i pojawiało się dosłownie kilka postów na tydzień, to była lipa na maxa. Tak że ja nie narzekam, że sporo ludzi tu zagląda, jeno trzeba trochę się pilnować. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Posty Sam nie wierzê, ¿e na temat d³ugo¶ci i s³uszno¶ci postów mo¿na tyle sp³odziæ Keep smoking... I wanna see you dying!
wiecie co...temat jak dla mnie do kasacji bo i tak nic nic sie tytaj nie pojawi gdyz dowiedzielismy sie iz:
a tak naprawde to jaki post zostanie usuniety czy zostawiony zalezy od modow i to oni powinni oceniac co wnosi cos do dyskusji a co mozna wyjebac a tak poza tym:
czy przypadkiem nie jest tak jak zaczyna brakowac argumentow to sie wytyka bledy "atakujacego? i prosze mi nie cytowac slynnego "kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamien" don't do this at home
¦miem siê nie zgodziæ z przedmówc± Oczywi¶cie popieram pomys³ zamkniêcia tego tematu, gdy¿ poza podzia³ami i animozjami miêdzy forumowiczami nic nie wniesie. Keep smoking... I wanna see you dying!