Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Doktor Martens da nam siłę łatwiej z nim przez życie iść...
Doktor Martens da nam siłę łatwiej z nim przez życie iść...gardła zakrapiane piwem skinhead walczy nie od dziś.
dobra. chodzi mi o jakość, nowych, azjatyckich martensow. kompletny syf. tak jak stare, angielskie nosilem po trzy, cztery i więcej lat, tak te co sś obecnie w sprzedaży, sa do dupy. polecam original skins coś innego: poszperajcie w sieci i znajdźcie sobie TRICKERS, szczególnie model country z podeszwą commando. piekielnie drogie i piekielnie eleganckie. W Polsce chodzą po ... 1600 zł. Uwaga, istnieją podróbki, które jak martensioki podrabiane są do DUPY!!! mmmm.... mmmmmmmm...
mmmmmm.... mmmPLUM !!!
A ja właśnie czekam na dwie przesyłki z martensami. Jende kupiłem wczoraj na Allegro w aukcji eastend'a za 199 zł czerwone lakierowane ósemki 1460 RS-NP rozm. 38 dla mej ukochanej żony. Jutro przyjdzie paczka. Drugie dzisiaj, bo nie mieli rozmiarów, na martens.pl, model 1919 CR-FH wiśniowe dziesiątki z blachą za 359 zł. Może i będziemy je nościć krócej niż poprzednie, ale i tak warto. Dr. Martens da Ci siłę na drogę życia.
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
gdyby robili porządnie jak dawniej, toby pracy nie mieli, tylko co mnie to obchodzi
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
No faktycznie na języczku mają napisane made in czajnikowo. Moje mi w pięcie (w skórze stopy) dziurę wytarły, zanim się po 5 dniach dotarły, moja najlepsza żona jeszcze nakleja sobie palstry. Jak sobie porównałem poprzednie i jeszcze poprzednie to one były made in england i się szybciej docierały jak pamiętam i dzielnie służyły. Te nowe zobaczymy, może jakoś do następnej wiosny dodrepczą.
Ale dosyć tych narzekań, zawsze można sandały założyć. ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
No to spróbuj poszperać tutaj http://www.cockney.pl/ to sa buty!!! Qurwa taniej niż martens made in czajniki. Na lato jak znalazł takie np. 8' albo 3'. Mogłem wcześniej przestać jeść tyle tic-tac'ów, to może bym sobie przypomniał. Kiedyś o takich śniłem Nie ma co tamto, nastepne (może na lato) będą jedne z ww. - 3' lub 8'. ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
1919 cherry red, buty jak się patrzy!!! 1,5 miesiąca chodzenia i popękana skóra
Nowa para, którą dostałem w ramach gwarancji Zwrot kasy Taką miałem przygodę z Martensami w zeszłym roku. W końcu kupiłem HDki dziesiątki w kolorze wiśni i śmigam w nich już prawie rok bez żadnych pęknięć czy innych takich. Podeszwa nie tak komfortowa i wygląd nie ten, ale jakość o niebo lepsza. W tym roku planowałem na cieplejsze miesiące sprawić sobie trójki DM's 1461. Drogie, ale ponoć robione jak kiedyś. Ktoś może w nich śmiga i może się kompetentnie w temacie wypowiedzieć? Gdzie jest linia K?
Co na Grochów tak pięknie szła!
kurwa a u mnie dziwnie 2 pary martenów które miałem made in england pękały mi szybko a teraz mam zajebisty model czarne dziesiątki bez blachy i trzymają się elegancko i najlepiej się błyszczą z dotychczasowych! a są od skośnych
a tak zbaczając z tematu- buty z blachą są dla panków a bez blachy dla skinów Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
Z tym sie nie zgodze niestety... Mam od roku 1919 czarne, i na jakość nie narzekam, chińskie oczywiście. Skóra nie pęka, ale jest strasznie miękka, na kapie zrobiło mi sie już kilka zadrapań, no i nie da sie ich fajnie wypolerować, szybko matowieją i tracą błysk. Zgodze sie za to, że bez blachy sa dużo bardziej eleganckie. Marzą mi sie 1460 albo 1461 wiśniowe, ale niestety nigdzie w polsce nie moge takich znaleźć. Wszystkie które widziałem produkowane sa do rozmiaru 8 a ja nosze 9 ![]()
ja reflektuje na te boskie sandałki