The Bartenders w Klubie 55!
2012-06-01, Warszawa
Klub 55 i Wasza ukochana ferajna The Bartenders mają największą przyjemność zaprosić wszystkich sympatyków ska®gae z jazzowymi wtrętami na koncert, który już 1... więcej » |
![]() |
dredySiebie w dredach nie widzê, ale innym czasem twarzowo. Jednak niewiele dredów podoba mi siê, bo zazwyczaj s± nieregularne i chaotyczne. Swojej potencjalnej dziewczyny po dreadach te¿ g³askaæ bym nie chcia³.
Keep smoking... I wanna see you dying!
Dla mnie są ok tylko trzeba o nie dbać,ale jak kogoś interesuje ten temat
to tu jest coś więcej:lol: http://relaz.o2.pl/magazyn-artykul.php?id=357 Tylko Old School Reggae!
Re: dredy
Nieestetyczne, niehigieniczne i oblesne. Zawsze jak ktos kolo mnie z takimi balasami na glowie przechodzi to sie martwie czy mnie nimi nie smyrnie. Ostatnio bylem na koncercie, na ktorym kolo mnie stala panna, ktorej dredy siegaly tak mniej wiecej do polowy ud i non-stop czochrala sie po lbie. W sumie wcale sie jej nie dziwie - jak sie tak dlugo nie myje lba, to musi swedziec, ale po pierwsze myslalem, ze pawia rzuce jak widzialem jak sie bez przerwy drapie po tej bani (przyklad tzw. "tryskajacej" kobiecosci), a po drugie naszly mnie obawy czy "cos" z tej jej fryzury nie przeskoczy na moja, wiec szybko sie ewakulowalem z tego miejsca. Zdrowka zycze
ja siebie w dreadach też nie widze, no bo niby po co mi dready potrzebne do szczęścia... mam łysą głowę i jestem z tego szczęśliwy
niektórzy w dreadach wyglądają bardzo fajnie ale dready te muszą być zadbane, myte często (tak,tak to moż na myć!)... moja dziewczyna ma dready i bardzo ładnie jej w nich
Ja natomiast dwoma rękami zagłosuje na TAK. Dredy potrafią naprawde twarzowo wyglądać, ale tylko pod warunkiem, że się umie o nie dbać. Poza częstym myciem, trzeba je nieustannie poprawiać, żeby nie robiła się szopa na głowie. Biorąc pod uwagę, że nie mam cierpliwości do zapuszczania włosów to raczej mi osobiście dredy nie grożą, ale jak któregoś dnia obudziłbym się z długimi włosami, to pewnie nie zastanawiał bym się tylko działał. Kiedyś w siódmej klasie podstawówki miałem nawet wkręta aby zapuścić włosy na dredy, ale niestety mam je troche za gęste i zaczęło mi się robić afro, więc wziąłem maszynke i zrobiłem z tym porządek.
24 AND 7 CREW Olsztyn
powiedz Paździoch szczerze ze chciałbyś mieć dredy ale Ci się włosów nie chce zapuszczać
Dready są git!
Gdzie jest linia K?
Co na Grochów tak pięknie szła!
W sumie to ja mam podobne zdanie jak Gała.
A dredy też chciałem mieć, ale pozostane narazie przy łysej głowie. (jak wiekszośc Nas na forum Bo zresztą dredy mocno mi sie kojażą z rasta , taki jeden z jej symboli. A ja jestem wierny innej religii...
Ja powiem tylko tyle:
sama mam dready i robię ludziom dready... a więc lubię je i tak chyba zostanie na długo (nie mówię że zawsze bo tylko krowa nie zmienia zdania Jeśli chodzi o dbanie...dużo przy tym roboty... syf?? ...hmmm...na pewno nie moje dready- ja je myję często ale z łupieżem to pewno co drugi dreadziasty ma problem (ja czasem też i to tyle NaraSKA!!!
Moje zdanie na temat dredów jest raczej pozytywne, ja sam raczej bym sie nie zdecydowal na dredy (za rzadki jestem
"Swoje nory opuszaczają Potwory kiedyś wyżrą ci serce i wydrapją ci oczodoły" hyh
Próbowałem, ale nie dało rady