St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
Dzień Kobiet '05
Dzień Kobiet '05Wszystkim forumowiczkom życzę dużo zdrówka,samych pozytywnych wibracji,pociechy ze swych facetów i aby dzień kobiet trwał dla Was przez okrągły rok!Świat bez was byłby beznadziejny i miejcie tą świadomość!!
7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: Dzień Kobiet '05
ACH, WIEMY DOSKONALE merci za życzenia
Nie chcąc za bardzo powtarzać się w życzeniach to, życze wam, żebyście były równie wyjątkowe jak ten kwiat który wam składam w darze. Żeby każdego dnia każda z was mogła odczuć to, że jest prawdziwą kobietą. Pomimo obiegowej opinni, że świat należy do mężczyzn, pamiętajmy o tym, że to jednak właśnie kobiety rodzą i wychowują mężczyzn, więc ich wkład w tworzenie współczesnego obrazu świata jest równie mocny- chwała im za to
![]() 24 AND 7 CREW Olsztyn
a ja lubie zbiegi okoliczności czyżby Gała był jasnowidzem I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant
hmmmm musze ci powiedzieć, że często mam dobre przeczucia (w sumie prawie zawsze), ale czy jestem jasnowidzem to już muszą ci opowiedzieć ludzie, którzy mnie dobrze znają Niemniej jednak błękitna róża od zawsze jakoś tak na mnie działała. Trudno jest dostać orginalnie błękitną- taką wychowaną na specjalnych szczepach virusów, które sprawiają że ma ona tak wyjątkowa. Większość dostępnych na rynku to niestety zwykłe barwione podróby. Miło mi, że sprawiła Ci ona przyjemność 24 AND 7 CREW Olsztyn
Ja takze dolaczam sie do zyczec choc dopiero teraz bo nie bylo czasu pujsc do kafejki
zycze masy dobrych koncertow, super ska facetow i generalnie tego o czym mazy kazda forumowiczka Grabulka War, war never changes...
Re: Dzień Kobiet '05Nie ma to jak odgrzebać temat z przed 4 lat
Re: Dzień Kobiet '05Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet 2005 zycza niedobitki szczecinskich rude boys
...z okazji tegorocznego takze Let's go crazy
Re: Dzień Kobiet '05Dolny Śląsk też się dołącza.
(czekam tylko na feministyczny odzew w stylu "pierdole to święto, szanuj mnie cały rok