Mad Caddies + The Mugshots 2012-06-11, Warszawa

11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej »

EURO 2012 POLSKA/UKRAINA

Dyskusje na tematy rozmaite

Postprzez Acid Cz kwi 19, 2007 7:32

Beret napisał(a):Zastanawiam się, ile będzie mogła kosztować wejściówka na taki meczyk, powiedzmy grupowy, z udziałem polskiej drużyny...

Ja bym się lepiej zastanawiał w jaki sposób zdobyć taki bilet bo to chyba będzie większy problem znając sposoby przydzielania puli biletów przez PZPN...
Obrazek
Acid

Postprzez Kubol69 Cz kwi 19, 2007 14:26

Bilety tylko dla rodziny Listkiewicza :lol: :lol:
Kubol69

Postprzez BogusKowalski Cz kwi 19, 2007 15:31

no ja jakos wciaz nie moge sie przekonac, ze nagle te wszystkie autostrady, stadiony, metra i inne cywilizacyjne cuda w 5 lat powstana, a jesli powstana, to - po polsku - niezla fuszerka bedzie i po mistrzostwach to sie wszystko zawali i koleiny sie zrobia i w ogole :lol:

Potrzebny jest jakis magik, zeby to wszystko wybudowac i ogarnac.

Ja to bym w ogole nic nie budowal, bo jesli te mistrzostwa mają pozwolic ludziom"odkryc" nasz region, to niech to bedzie prawdziwe oblicze :D

Np rozpoczecie Euro na obecnie nam istniejącym stadionie X lecia, to jest prawdziwy folklor, a nie jakies zasuwane dachy, kosmiczne swiatla itp.

Euro 2012? Tak! ale w prawdziwej Polsce i Ukrainie :lol: a nie jakies metro-sciemy :wink:
Ska`d 4 life !
BogusKowalski

Postprzez STĘPEL Cz kwi 19, 2007 15:56

BogusKowalski napisał(a):no ja jakos wciaz nie moge sie przekonac, ze nagle te wszystkie autostrady, stadiony, metra i inne cywilizacyjne cuda w 5 lat powstana, a jesli powstana, to - po polsku - niezla fuszerka bedzie i po mistrzostwach to sie wszystko zawali i koleiny sie zrobia i w ogole :lol:

Potrzebny jest jakis magik, zeby to wszystko wybudowac i ogarnac.

Ja to bym w ogole nic nie budowal, bo jesli te mistrzostwa mają pozwolic ludziom"odkryc" nasz region, to niech to bedzie prawdziwe oblicze :D

Np rozpoczecie Euro na obecnie nam istniejącym stadionie X lecia, to jest prawdziwy folklor, a nie jakies zasuwane dachy, kosmiczne swiatla itp.

Euro 2012? Tak! ale w prawdziwej Polsce i Ukrainie :lol: a nie jakies metro-sciemy :wink:

W takim razie mecze grupowe na stadionie POLONII ŚWIDNICA :twisted:
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Postprzez chudy Pt kwi 20, 2007 9:33

i na stadionie Skry Częstochowa hehe :) Nie wiem jak polonia świdnica, ale Skra Częstochowa to wygląda jak boisko na podwórku między blokami hehehehe :)
chudy

Postprzez Gruber Pt kwi 20, 2007 12:53

Beret napisał(a):
Nawet Marakanę wybudują w miejsce bulodromu w Radwanicach, gdzie spokojne życie wiedzie jeden z forumowiczów :D

od boulodromu to Ty się odpierdol !!!!!!!!!!!!!!! ostanio cfaniaczki oławskie (MKS II Oława) przyjechały do radwanek i w meczu na szczycie B klasy wroclawskiej grupy 7dmej i 2-0 ogórki dostały od Kolektywu , więc do jesienni panujemy MY !!!!!!!!! a odnośnie Euro 2012 doskonale pasowałby tu fragemt piosenki (niekoniecznie ska) "tu na razie jest ściernisko, ale będzie ..." a póki co tv włączam i Gosiewski w szaliku siedzi i pierdoli ... tyle na ten temat
na przekór tym ...

www.eks.home.pl
Gruber

Postprzez Acid Wt kwi 24, 2007 14:06

Obrazek
Acid

Postprzez wirus Wt kwi 24, 2007 17:28

spokojnie. ja to sobie myśle że jak szanowni "handlarze" wyjda już na te ulice z petardami i śrubami to nawet policji nie będzie trzeba. po raz pierwszy w historii nowoczesnej rzeczypospolitej władza się bedzie tylko przyglądac pacyfikacji demonstracji. reszte załatwią kibole z całej polski. hehehehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja już nie raz mówiłem wysadzić to trotylem w pizdu i nie będzie problemu. a akcja COS-u z dnia dzisiejszego podobała mi się niezmiernie. nie będzie żadnych pomostówek. 1 lipca trzeba się pakować. do końca roku wjeżdza ciężki sprzęt na rozbiórki. i koniec.
2000 tons of TNT !!!

Obrazek
wirus

Poprzednia strona

Powrót do Offtopic