Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
EURO 2012 POLSKA/UKRAINA
Ja bym się lepiej zastanawiał w jaki sposób zdobyć taki bilet bo to chyba będzie większy problem znając sposoby przydzielania puli biletów przez PZPN...
no ja jakos wciaz nie moge sie przekonac, ze nagle te wszystkie autostrady, stadiony, metra i inne cywilizacyjne cuda w 5 lat powstana, a jesli powstana, to - po polsku - niezla fuszerka bedzie i po mistrzostwach to sie wszystko zawali i koleiny sie zrobia i w ogole
Potrzebny jest jakis magik, zeby to wszystko wybudowac i ogarnac. Ja to bym w ogole nic nie budowal, bo jesli te mistrzostwa mają pozwolic ludziom"odkryc" nasz region, to niech to bedzie prawdziwe oblicze Np rozpoczecie Euro na obecnie nam istniejącym stadionie X lecia, to jest prawdziwy folklor, a nie jakies zasuwane dachy, kosmiczne swiatla itp. Euro 2012? Tak! ale w prawdziwej Polsce i Ukrainie Ska`d 4 life !
W takim razie mecze grupowe na stadionie POLONII ŚWIDNICA ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
od boulodromu to Ty się odpierdol !!!!!!!!!!!!!!! ostanio cfaniaczki oławskie (MKS II Oława) przyjechały do radwanek i w meczu na szczycie B klasy wroclawskiej grupy 7dmej i 2-0 ogórki dostały od Kolektywu , więc do jesienni panujemy MY !!!!!!!!! a odnośnie Euro 2012 doskonale pasowałby tu fragemt piosenki (niekoniecznie ska) "tu na razie jest ściernisko, ale będzie ..." a póki co tv włączam i Gosiewski w szaliku siedzi i pierdoli ... tyle na ten temat
spokojnie. ja to sobie myśle że jak szanowni "handlarze" wyjda już na te ulice z petardami i śrubami to nawet policji nie będzie trzeba. po raz pierwszy w historii nowoczesnej rzeczypospolitej władza się bedzie tylko przyglądac pacyfikacji demonstracji. reszte załatwią kibole z całej polski. hehehehe
ja już nie raz mówiłem wysadzić to trotylem w pizdu i nie będzie problemu. a akcja COS-u z dnia dzisiejszego podobała mi się niezmiernie. nie będzie żadnych pomostówek. 1 lipca trzeba się pakować. do końca roku wjeżdza ciężki sprzęt na rozbiórki. i koniec.