St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
Gdzie, kiedy, jak i za ile pracujecie [;
Gdzie, kiedy, jak i za ile pracujecie [;J/w. Ja pracuje w Timken Polska. U mnie w fabryce głównie produkuje się wałeczki do łożysk. Ja jestem operatorem linii produkcyjnej. Praca pn-pt ( 3 zmiany ).. Zarobki w granicach na ręke 1100-1200 zł. Ale ja kocham work
... Get ready for Rocksteady !
biały kołnierz za 1300 do ręki- granice mojego wkurwienia są przekroczone
Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
przecietne place w pl przypominaja stary kawal "siedzi prezio usa i I sek ZSRR no i gadaja , - ile u was zarabia robotnik , pyta sie amerykaniec ? - hmm , 1000dolarow... a ile wydaje na zycie ? ... 500 dol. A co robi z reszta ? - a to nas nie obchodzi. Teraz pyta sie prezio , a ile u was w Zsrr zarabia robotnik ? hmm 10 000 rubli . A ile wydaje na zycie ? 20 000 ... A skad bierze reszte ? A to nas nie obchodzi"
Jestem kaletnikiem ...pracuje od poniedziałku do piątku, czaem soboty [ jak jest robota ].
Zarabiam różnie. Czasem jest miesiąc, że dostane ledwie osiem stów, ale nastepnego mogę wyjąć i ze cztery klocki. Kaletnik, ciężki zawód. I zanikający ... mmmm.... mmmmmmmm...
mmmmmm.... mmmPLUM !!!
reno...co ?? pojebało cie? gołą dupe pokazujesz i ucha i jeszcze się świgasz?
tylko koło i prosto w czoło !!! potrzebują szwaczek, do przyuczenia na gocławie. weź się za robote, to ci głupie myśli przejdą. renomowany wydział . . buahahahaaa mmmm.... mmmmmmmm...
mmmmmm.... mmmPLUM !!!
a czy ja coś wspomniałam ze udzielam się w aktach lub na pracowni anatomicznej? do twojej wiadomości debilu tępy ani w jednym ani w drugim, a pozuje sie nomalnie i kulturalnie w ubraniu, do portretów lub faktur na wzronictwie.Tak więc sie odpierdol i jeśli nie wiesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj i zajmij swoją robotą (podejrzewam ze tak naprawdę kopiesz rowy lub ewentualnie pasiesz świnie).
albo siedzi całe czasy w sieci. najebał postów nieżle ostatnio
Reggae Sounds are Bigger Boss! http://biggerbosssound.blogspot.com/!! -