The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
gdzie się dobrze najebać?
Z latynosami to ja bym nie zaczynał 24 AND 7 CREW Olsztyn
hehehe jesli chodzi o latino itp. klimaty to latem w Sopocie na plazy jest klub co sie chyba cocacabana nazywa czy jakos tak. Ludzie do rana tancza na plazy przy roznych latynoskich rytmach
A nie mówiłem.....pewnie gościu chciał zarzucić swoją muzę, no i jakiemuś muczaczos to nie przypasiło. 24 AND 7 CREW Olsztyn
W Poznaniu w Subwayu są w srody czasami imprezy. Ostatnio był oldschool-dancehall a potem wg ulotki miało byc jakieś rocksteady, ale nie byłem więc nie wiem jak się skończyło. Poza tym w Piwnicy 21 często reggae etc mozna posłuchać - ale z tego co słyszałem to knajpe mają zamknąc
STAY RUDE!!!!!!
Re: gdzie się dobrze najebać?[quote="Hippie_Hunter"]
Madness- czy coś oprócz nazwy ma to wspólnego z wiadomymi klimatami? (nie wiem nie byłem, więc się pytam) quote] Ostatnio niewiele, raz na dwa tygodnie trafi sie ska- party, a z koncertami niestety całkiem lipa - raz na pół roku impreza w klimacie. I żeby było śmiesznie to w tym samym dniu co SKA FEVER będzie Skatoon Syndicate jego mać. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Co do knajp to odradzam Gdański- Undergrund tam reklamowana Jamajka w sobote ma jakos mocno alternatywna podejście ( hmm wierze że i na wyspach są zboczeńcy którzy lubią H.. metal i polską super grupe Wilki ale nie tego szukam a i obsługa jest dupna) za to na starówce istnieje jeszcze COTTON CLUB - niby celowana do innej publiki ale szybko wyszło że barman Kuba ma jakis sentyment do Jamajskiego brzmienia i jak sie do niego uśmiechnąć lu8b zagadać da rade i ska posłuchać ( posiada nawet przyzwoity zakres muzyki) - wystruj knajpy też jest zachęcający, ceny dobre (najtańszy gines w 3-mieście)
City Mod'z Żbikowiec
...ciągle jeszcze żyjemy Booyaka Famila
LeMadamme Koźla 12 Warszawa 29.11, 20.00
Zoot Suit Selecta: Old School Session, muzyka z płyt: swing, jazz, rocksteady, reggae... co to za knajpa, gdzie to wogule? o co cho? Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
Le Madam = On Pani ... niech ta nazwa da ci troche do myślenia.. a sama knajpa jest tóż obok Helikonu na nowym miueście ...mocno wykrecony lokal z duża ilością zakamarków
Podpidano: Myszon od Harrego z domu.