Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Gdzie ten Sosnowiec z tamtych lat...???
Gdzie ten Sosnowiec z tamtych lat...???hmmm :( wielka szkoda,ze miasto w ktorym sie cos dzialo z dnia na dzien ucichlo,,zeby nie powiedziec "zamarlo muzycznie".Przykra to sprawa,ale chyba nie ma juz nikogo kto zabralby sie za to.... chyba ze ktos chcialby to robic ale nie wiem jak, nie wie gdzie,nie wie z kim? Jesli tyko moglbym pomoc w jakis sposob ... nie ma sprawy. piszcie... :!: :?:
Szkoda by bylo aby to co sie dzialo w naszym miescie nigdy juz nie wrocilo........ a tak przy okazji .... gdzie jest michal p.????
mysle , ze to dzieki temu , ze zarowno desmont jak i antiodotum jest nieaktywne , a co za tym idzie nie ma lokalow na koncerty , wiec jest to zrozumiale...
jestem, działąm... jeszcze nie umarłem
powoli szykujemy się do koncertów i to dośc sporych... w szeregi Yardee Da Squad wkroczyli nowi ludzie / ludzie którzy zawiedli (czytaj ukradli kase) zostali usunięci swoje działania wciąż opieram na doświadczeniach naszych wspólnych i na pomysłach które kiedyś powstały zbyt dużo zainwestowałem w to czasu i kasy żeby teraz zrezygnować pozdrawiam
będzie i to nawet za niedługo
byłem na miejscu pola bitwy (czytaj remontu) i troche się pozmieniało, oczywiście na dobre (wentylacja, wyciszenie)... już za niedługo otwarcie Szczegóły wkrótce
misiek ???no wiec jest jakas nadzieja na to zeby wszytko wrocilo do normy. Bardzo sie z tego ciesze i mam nadziej ze jeszce wypije browarka w Sosnowieckiej knajpce w rytmach ska. a tak poza tym gorace pozdrowienia dla wszytkich sosnowiczan i innych "forumowiczow.
i tak biorac pod uwage marazm imprezowy tego miasta , godna podziwu jest plodnosc naszej sceny