The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
Internetowe Forum Policyjne
Chyba już wszystko powiedziałem na ten temat, dodam tylko tyle, że każdy pozytywny policyjny wyjątek, tylko potwierdza niestety regółe...
Kiedyś mało życia nie straciłem w pożarze mieszkania i jestem wdzięczny straży za pomoc, ale fakt faktem, że na nikogo nie zeznałem w związku z tym incydentem. Najśmieszniesze jest to że policja zaczęła mi grozić gdy odmówiłem zeznań.... myśle że tego nie trzeba już komentować. 24 AND 7 CREW Olsztyn
Złamię swoje słowo, że się więcej nie wypowiem w tym temacie, ale widzę, że moja wypowiedź poruszyła serca. Szanuję robotę Policji, bo wiem z doświadczenia w jakim gównie się taplają przy tej okazji. Straż na ten przykład też się tapla czasem w niezłym bagnie, ale to jest co innego, się załatwi i koniec. Policja zaś tapla się w tym czsem baaardzo długo i tego już nie skomentuję. Nie namawiam nikogo do zeznawania na kogokolwiek, ani do klaskania Policji. Po prostu mimo dawania wjebu całkiem niewinnym, w większości przypadków są potrzebni i tyle.
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
oj kunze co ty za głupoty opowiadasz
Potrzeba co najmniej ze trzech pokoleń żeby oczyścić całkowicie tą instytucję z przygłupów i degenaratów którzy są przekonani że wszystko im wolno i stawiają się ponad prawem. Sam ososobiście znam kilku policjantów i nawet jeśli kiedyś byli to całkiem normalni ludzie to po kilku latch spędzonych w tej firmie zrobiły się z nich mumie poddane praniu mózgu (jakiego mózgu ??)
kurwa dzis po raz kolejny przekonalem sie ze to pedaly! sprowokowaly nas, a po swym akcie chujowym wjebali mi sprawe do sadu cwele spalowali za nic praktycznie i sie wozili najbardziej taki jebany stary ubek z wasem, ze strazy miejskiej plus psy, a ty Kunze nie bron tych cweli bo kazda pala to chuj, wolal bym zbierac puszki niz byc babilonska dziwka i wogle nie chronia i nie dbaja o moje bezbieczenstwo sa chamscy i agresywni i bija niewinnych ludzi na koncerta se nie mozna pojsc, a najwieksze chuje sa w Wejherowie kaszubskie prowincionalne cioty co w szkole ich bili jak konfidenci to czytacie to sijcie mi pale! Sludzy szatana Jah was potepi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ACAB Rude Boys 3miasto!