The Flatliners + The Mugshots 2012-06-19, Poznań

19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej »

Internetowe Forum Policyjne

Dyskusje na tematy rozmaite

Postprzez Pazdzioch-sc Pt paź 14, 2005 13:13

no coz , te ubawy czasem sie przez tych cwokow troche zle koncza ;> pzdr
Pazdzioch-sc

Postprzez GAŁA So paź 15, 2005 18:45

Chyba już wszystko powiedziałem na ten temat, dodam tylko tyle, że każdy pozytywny policyjny wyjątek, tylko potwierdza niestety regółe...

Kiedyś mało życia nie straciłem w pożarze mieszkania i jestem wdzięczny straży za pomoc, ale fakt faktem, że na nikogo nie zeznałem w związku z tym incydentem. Najśmieszniesze jest to że policja zaczęła mi grozić gdy odmówiłem zeznań.... myśle że tego nie trzeba już komentować.
24 AND 7 CREW Olsztyn
GAŁA

Postprzez Kunze So paź 15, 2005 23:07

Złamię swoje słowo, że się więcej nie wypowiem w tym temacie, ale widzę, że moja wypowiedź poruszyła serca. Szanuję robotę Policji, bo wiem z doświadczenia w jakim gównie się taplają przy tej okazji. Straż na ten przykład też się tapla czasem w niezłym bagnie, ale to jest co innego, się załatwi i koniec. Policja zaś tapla się w tym czsem baaardzo długo i tego już nie skomentuję. Nie namawiam nikogo do zeznawania na kogokolwiek, ani do klaskania Policji. Po prostu mimo dawania wjebu całkiem niewinnym, w większości przypadków są potrzebni i tyle.
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
Kunze

Postprzez rutek Śr paź 19, 2005 13:05

oj kunze co ty za głupoty opowiadasz

Potrzeba co najmniej ze trzech pokoleń żeby oczyścić całkowicie tą instytucję z przygłupów i degenaratów którzy są przekonani że wszystko im wolno i stawiają się ponad prawem. Sam ososobiście znam kilku policjantów i nawet jeśli kiedyś byli to całkiem normalni ludzie to po kilku latch spędzonych w tej firmie zrobiły się z nich mumie poddane praniu mózgu (jakiego mózgu ??)
rutek

Postprzez skavliks Wt lis 01, 2005 2:42

kurwa dzis po raz kolejny przekonalem sie ze to pedaly! sprowokowaly nas, a po swym akcie chujowym wjebali mi sprawe do sadu cwele spalowali za nic praktycznie i sie wozili najbardziej taki jebany stary ubek z wasem, ze strazy miejskiej plus psy, a ty Kunze nie bron tych cweli bo kazda pala to chuj, wolal bym zbierac puszki niz byc babilonska dziwka i wogle nie chronia i nie dbaja o moje bezbieczenstwo sa chamscy i agresywni i bija niewinnych ludzi na koncerta se nie mozna pojsc, a najwieksze chuje sa w Wejherowie kaszubskie prowincionalne cioty co w szkole ich bili jak konfidenci to czytacie to sijcie mi pale! Sludzy szatana Jah was potepi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ACAB Rude Boys 3miasto!
skavliks

Postprzez Pazdzioch-sc Wt lis 01, 2005 7:57

amen
Pazdzioch-sc

Postprzez skavliks Wt lis 01, 2005 8:32

yaaaa spacyfikowali nas w ramach akcji znicz :!:
skavliks

Postprzez Czerwony So mar 15, 2008 15:57

Czerwony

Poprzednia strona

Powrót do Offtopic