Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers 2012-06-02, Rzeszów

2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej »

Internetowe Forum Policyjne

Dyskusje na tematy rozmaite

Internetowe Forum Policyjne

Postprzez kapo Wt paź 11, 2005 19:39

Ostatnio edytowano Wt paź 11, 2005 19:47 przez kapo, łącznie edytowano 1 raz
kapo

Re: Internetowe Forum Policyjne

Postprzez skavliks Wt paź 11, 2005 19:43

kapo napisał(a):http://www.ifp.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=index

http://www.ifp.pl/index.php?name=PNphpB ... pic&t=8090 :lol:
skavliks

Postprzez STĘPEL Wt paź 11, 2005 20:29

Kiedyś sobie dokładnie policyjne forum przejrzałem (+ doświadczenia osobiste) i typów z prewencji, to profilaktycznie można odstrzelić, bo im do zwierząt lat świetlnych brakuje, nie obrażając zwierząt.
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Postprzez Pazdzioch-sc Wt paź 11, 2005 23:07

chwdp , rzycze , zeby tym cwokom jakis zakochany gej ejakulowal im na twarz :) ( przeciez ich nie obrazam :P ) p.s ciekawi mnie jakim cienkim bolkiem trzeba byc , zeby sobie wybrac taka prace ;)
Pazdzioch-sc

Postprzez STĘPEL Śr paź 12, 2005 9:15

Pazdzioch-sc napisał(a):p.s ciekawi mnie jakim cienkim bolkiem trzeba byc , zeby sobie wybrac taka prace ;)

bardzo cienkim, a nawet to już nie bolkiem trza być tylko.... :twisted:
Obrazek
STĘPEL

Postprzez GAŁA Śr paź 12, 2005 9:36

No w końcu forum dla mnie; do pełni szczęścia brakuje mi tylko działu społeczniacy co by było gdzie się rozjebać na sąsiada lub chamów z dzielnicy. W końcu doceniłby ktoś moje wieczorne warty przy oknie. Kto wie może nawet bym dostał jakąś odznake; dobrze jest łączyć przyjemne z porzytecznym i dobrze jest mieć odznake :twisted: :twisted: :twisted:
24 AND 7 CREW Olsztyn
GAŁA

Postprzez Jacko Śr paź 12, 2005 10:46

Podoba mi się określenie "straSZnicy miejscy" :lol: :lol: :lol: W moim kochanym mieście nikt tych ch... nie lubi, nawet policjanci. Pieski Kaczora:!: :twisted:
Gdzie jest linia K?

Co na Grochów tak pięknie szła!
Jacko

Postprzez GAŁA Śr paź 12, 2005 14:44

No na przykład u nas na uniwerku UWM to mamy całkiem ciekawe przedmioty specjalizacyjne, patrz METODYKA PRZESŁUCHANIA, czyli jak to mówi starsza ekipa prof., jebanych UB-ków ze Szczytna... jaja w szuflade i syzyfa :twisted:. Kurwa mówie wam masakra, podobno mamy też oglądać jakieś materiały szkoleniowe, w sumie nie wiem na chuj :shock:
24 AND 7 CREW Olsztyn
GAŁA

Postprzez Kunze Pt paź 14, 2005 0:17

Powiedzcie mi proszę o co w tym temacie chodzi, o nabijanie się z czyjejś roboty? Bo troche kurwa nie rozumiem. Każdy taki cwany a jak coś się stanie to wali do Policji, aż miło i do straży pożarnej i do pogotowia. Noszę mundur i to w jednym kurwa resorcie co Policja i powiem Wam, że śmieszni jesteście nabijając się z Policjantów, że niby takie bolki i debile. Weź się jeden z drugim i zrób chociaż trochę tego co oni. Jasne ścigają, bo od tego kurwa są. Może jeszcze jak się nie zatrzymacie na wezwanie Plicjanata i zginiecie w wypadku, to będziecie sądzić Policję za zabójstwo??????????? Może nie każdy jest po studiach, ale możecie być pewni, że większość przemiotów jest na o wiele wyższym poziomie niż na cywilnych uczelniach. A do tego robota. Robisz coś dobrze, a tu Ci ludzie się w twarz śmieją, za co kurwa się pytam?????? Za pilnowanie porządku??? Żeby Ci nie zajebali czegoś, albo Ciebie nie zajebali w ciemnym kącie. Jasne nie zawsze są tam gdzie trzeba, maja pojebane procedury, nie zawsze się im udaje, ale zawsze się można ponabijać jak się tego nie robi, nie?? A u Ciebie w firmie jak jest, może kiedys się z Twojej roboty ponabijamy, co?? A może nie masz roboty i jak Policja na garnuszku państwa jesteś?????? NO WKURWIŁ MNIE TEN TEMAT NA MAKSA. Też dostawałem pałami na koncertach, i dobrze kurwa, bo mnie trochę wychowali może, drugi raz nie ryzykowałem. Jak jechałem do wypadku i widziałem najebanego gnoja, co nie dość, że przeżył to jeszcze uciekał i się wypierał, to mnie chuj strzelał. A może jeszcze mi powiecie, że jak łapią pijanych kierowców to też źle robią?? Mnie też ścigali po wypadku jak jechałem na służbę, czy aby pijany nie byłem, a co, ale od tego kurwa są. Jak kurwa słyszę "Chuj w dupę policji", to bym chciał, żeby koleś kiedyś potrzebował pomocy od tego co go chce zdupczyć. Ja pierdole, w dupie mam co na moje pisanie powiecie, ale ja sie z Wami kurwa nie zgadzam. Jestem strażakiem, i co mnie też wyśmiejecie, przecież płaci mi ten sam resort, no "Chuj w dupę strażakom". A jeszcze temat UBeków. Powiedzcie mi proszę komu taki Ubek coś zrobił? No może waszym rodzicom, ale co teraz to zmieni. Większość z nas wtedy chodziła do przedszkola, no może ktoś zakładał wolne związki tam, to wtedy był pod obserwacją. A pierdole to!!!!
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
Kunze

Postprzez STĘPEL Pt paź 14, 2005 9:11

Kunze napisał(a):A jeszcze temat UBeków. Powiedzcie mi proszę komu taki Ubek coś zrobił? No może waszym rodzicom, ale co teraz to zmieni. Większość z nas wtedy chodziła do przedszkola, no może ktoś zakładał wolne związki tam, to wtedy był pod obserwacją. A pierdole to!!!!

To czy ktoś lubi policje czy nie to subiektywne zdanie każdego. Jak masz doczynienia z bucami, którym napierdalanie ludzi bez powodu sprawia przyjemność i czepianie się o nic również, to mam ich lubić :?: Za co :?: za to, że są sadystami :?: Ja na pały na skargi nie chodzę.

A z tymi Ubekami to pojechałeś całkiem po bandzie. "komu taki ubek coś zrobił". To ja się pytam komu on czegoś nie zrobił, poza paryjaniakami :?: Wspóczesną historię tego kraju poczytaj to będziesz wiedział co i jak.

A poza tym kto tu policję równa ze strażakami czy pogotowiem, które też jest chuja warte :?:
Obrazek
STĘPEL

Postprzez Pazdzioch-sc Pt paź 14, 2005 9:30

kunze strazacy czy dla przykladu nie wiem , straz sejmowa nie rujnuje ludziom zycia i nie czepia sie nikogo 2 dni na ulicy ... a ubecy , no nie badz smieszny , te kurwy to juz kompletne dno bylo . krotko- nienawisc do policji , tak zostalem wychowany :) p.s na skargi na psy tez nie latam ... oczywiscie , ze taka formacja musi istniec , ale dopoki bedzie taka jaka jest , czyli hamska i hujowa , nieprofesjonalna i zdebilala , to ja ich bede nienawidziec ... howgh p.s 2 , faktycznie powinni zrobic sobie na forum dzial "anonimowe donosy"
Pazdzioch-sc

Postprzez skavliks Pt paź 14, 2005 10:42

Rude Boys ACAB!
skavliks

Postprzez Kunze Pt paź 14, 2005 12:23

Faktycznie mnie z ubekami ponisło, po prostu uważam, że trzeba zrobić grubą kreske i wszystkie ta akta spalić. Ile to by ciepła było dla biednych. Takie jest moje zdanie, jak kogoś uraziłem to przepraszam. Policjanci też są różni, jedni "normali" inni nie, racja na kogo się trafi taki obraz. Charakter miałem wczoraj tatrą wzmocniony więc mogło mnie ponieść.
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
Kunze

Postprzez Pazdzioch-sc Pt paź 14, 2005 12:33

policjanci sa rozni , ale ta instytucja jako calosc jest zlem , dlatego hejwidepi
Pazdzioch-sc

Postprzez Kunze Pt paź 14, 2005 13:08

Z jednyn sie z Wami zgadzam. Taki obraz Pilicji, jakie nasze z nimi kontakty. Do wypadków i zdarzeń, do których jeździłem, też różni przyjeżdżali i nieraz mnie ch@# strzelał. Ale zdanie o tej "psiej" robocie mam jedno, są potrzebni, jacy by nie byli. Zanim zostałem strażakiem też dostawałem po dupie i też spieprzałem jak nas za darmoche gonili dla zabawy, ale to był ubaw i jakoś nikomu się nic złego nie stało.

Wiem, wiem, co ja tam o tym wiem.

Więcej się na ten temat nie będę wypowiadał.

Dodam tylko, że za wulgaryzmy mi przykro :cry:
Ostatnio edytowano Pt paź 14, 2005 13:36 przez Kunze, łącznie edytowano 2 razy
Kunze

Następna strona

Powrót do Offtopic