Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Jak powinna wyglądać Rude Girl ?Re: Jak powinna wyglądać Rude Girl ?Witam wszystkich bardzo serdecznie
Bardzo interesuje mnie styl związany z moim ulubionym gatunkiem muzycznm dlatego zainteresowałam się tym tematem. Myślę, że jeszcze wszystko w nim odnośnie wyglądu RUDE GIRL nie zostało napisane. Czasy się zmieniają wiec może i w tej materii się coś zmieniło POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW
Re: Jak powinna wyglądać Rude Girl ?Ależ stary temat został dokopany!
Przy okazji sam przejrzałem nieco odpowiedzi i choć wiem, że przez ten czas poglądy na różne sprawy mogły się ludziom zmienić, to nieodmiennie bawi mnie optowanie za "małpą" u rude girls. Nie dość, że ta fryzura jest paskudna, to na dodatek jest charakterystycznie skinowskim wynalazkiem. Mieszanie obu rzeczy odbywa się tylko ze szkodą dla... samych kobiet. A ustosunkowując się do powyższego postu: ubieraj się jak chcesz. Pewnie, że mile widziane byłoby wdzianko eleganckie, tj. spodniczka, koszula itp. ale przecież nie ma żadnego przymusu. Nie sugeruj się opowieściami o identyczności stylu skin girl i rude girl, bo roznice sa ogromne (na szczescie). Let's go crazy
Re: Jak powinna wyglądać Rude Girl ?sexy, inteligencja, swiadomosc co dobre w muzyce a co nie, umiejetnosc tanca, wdziek, odwaga, niebanalnosc + kilka subtelnych znakow who I am. wystarczy
Ska`d 4 life !
Re: Jak powinna wyglądać Rude Girl ?ja nawet swoich starych wypowiedzi nie czytam, i proszę ich nie cytować bo pewnie wstyd na całą wieś;)
pewnie masz na myśli fryzurę na tzw. " małpkę aka choroba popromienna ewentualnie zgolmy sobie prawie wszystkie włosy". rzeczywiście, niestylowe. lecz elegancko przystrzyżona skinhead girl w klasycznym stylu to jest cud miód malina. ale co tam będziemy o gustach dyskutować a w temacie. nie wydaje mi się żeby był od górnie ustalony szablon wyglądu, zarówno rude girl jak i rude boy. każdy ubiera się jak kto woli. jedni nawiązują do subkultury skinheadów, inni jeszcze do czegoś tam innego. hulaj dusza. Reggae Sounds are Bigger Boss! http://biggerbosssound.blogspot.com/!! -
Re: Jak powinna wyglądać Rude Girl ?Ostatnimi czasy zauważyłam jakieś dziwne zainteresowanie dziewczyn stylem pin up. Nie piszę, że mi się on wcale nie podoba, ale nie pasuje mi nawet wizerunek SHG a co dopiero do RG. Na zachodzie widziałam wiele świetnie wystylizowanych RG w PL niestety ani jednej....
Re: Jak powinna wyglądać Rude Girl ?Daruj sobie taki kolor i wielkośc czcionki. Jeszcze nie jesteśmy tacy starzy, żeby pisac nam, aż takimi dużymi literami.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Jak powinna wyglądać Rude Girl ?
Tu się zgodzę. Poza NIELICZNYMI wyjątkami tzw. małpka to fatalna fryzura. Nie ma to jak piękne włosy u kobiety a nie jakiś placek na łbie i pejsy