The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
Just skingirl, just punkgirl.
....sztuka w takim wydaniu konczy sie w momencie gdy wasze meskie lapki schodza z klawiatury pod stoliczek....to tez tylko moje skromne zdanie w tym temacie....Niestety zbyt czesto wasze meskie podejscie do kobiet utrwa;la stereotyp skin girl....smutne ale prawdziwe... Stay Rude!
Hey! Oi Boy Fuck Off!!!
hm hm hm przepraszam bardzo ale jaki stereotyp? w sumie ja typowego wzorca utrwalonego w męskich psychikach nie zauwazam(chociaż moze źle patrzę) także ciekawa jestem co to byc moze.
...nie widzisz...hmmm szkoda....jest to na tyle niesmaczne i zalosne ze szkoda mio na to czasu a chcialam jedynie pokazac inna strone medalu tej "sztuki".... Stay Rude!
Hey! Oi Boy Fuck Off!!!
ja uwazam ze nie ma co sie bulwersowac nad taka strona bo w necie jest wiele innych na ktorych mozna znalezc juz mega hardcore