The Flatliners + The Mugshots 2012-06-19, Poznań

19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej »

Just skingirl, just punkgirl.

Dyskusje na tematy rozmaite

Postprzez miśkov77 Pn gru 27, 2004 0:00

ale tu starzy ludzie siedza :lol: ;)
miśkov77

Postprzez mysiopysio Pn sty 03, 2005 17:34

starzy ale jarzy :)
mysiopysio

Postprzez paka Cz sty 13, 2005 11:33

Flick napisał(a):a ja uwazam, ze to niedokonca wypinanie sie golym tylkiem do aparatu , ale tez pewnego rodzaju forma sztuki (wiem ze to brzmi naiwnie :lol: )

tak czy siak, nie na wszystkie sie "przyjemnie" patrzy.
....sztuka w takim wydaniu konczy sie w momencie gdy wasze meskie lapki schodza z klawiatury pod stoliczek....to tez tylko moje skromne zdanie w tym temacie....Niestety zbyt czesto wasze meskie podejscie do kobiet utrwa;la stereotyp skin girl....smutne ale prawdziwe...
Stay Rude!

Hey! Oi Boy Fuck Off!!!
paka

Postprzez resztka Cz sty 13, 2005 13:17

paka napisał(a):[Niestety zbyt czesto wasze meskie podejscie do kobiet utrwa;la stereotyp skin girl....smutne ale prawdziwe...

hm hm hm przepraszam bardzo ale jaki stereotyp? w sumie ja typowego wzorca utrwalonego w męskich psychikach nie zauwazam(chociaż moze źle patrzę) także ciekawa jestem co to byc moze.
resztka

Postprzez paka Pt sty 14, 2005 17:31

resztka napisał(a):
paka napisał(a):[Niestety zbyt czesto wasze meskie podejscie do kobiet utrwa;la stereotyp skin girl....smutne ale prawdziwe...

hm hm hm przepraszam bardzo ale jaki stereotyp? w sumie ja typowego wzorca utrwalonego w męskich psychikach nie zauwazam(chociaż moze źle patrzę) także ciekawa jestem co to byc moze.
...nie widzisz...hmmm szkoda....jest to na tyle niesmaczne i zalosne ze szkoda mio na to czasu a chcialam jedynie pokazac inna strone medalu tej "sztuki"....
Stay Rude!

Hey! Oi Boy Fuck Off!!!
paka

Postprzez buby Pt sty 14, 2005 20:32

paka nie chesz nie pozuj

ale te panienki itak w wiekszosci nie sa za rewelacyjne

ale ja tam bym nie chcial zabardzo żeby moja laska pozowała do zdjęć
STAY RUDE STAY RUBEL

STAY RUBEL STAY RUDE
buby

Postprzez miśkov77 Pt sty 14, 2005 22:38

paka napisał(a):sztuka w takim wydaniu konczy sie w momencie gdy wasze meskie lapki schodza z klawiatury pod stoliczek...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ja uwazam ze nie ma co sie bulwersowac nad taka strona bo w necie jest wiele innych na ktorych mozna znalezc juz mega hardcore
miśkov77

Poprzednia strona

Powrót do Offtopic