Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers 2012-06-02, Rzeszów

2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej »

Knajpy z "klimatem"

Dyskusje na tematy rozmaite

Knajpy z "klimatem"

Postprzez Bosston Pt mar 25, 2005 19:37

Mam propozycję:otóż moim zdaniem fajnie byłoby stworzyć taką "mapkę" knajpek z klimatem (chodzi mi o np.zapodawanie w knajpie muzyki jak temat forum czy organizacja sound systemów...).Będąc przykładowo na wakacjach w mieście X wiedziałbym gdzie spędzać miło czas czy będąc gdzieś przejazdem gdzie można zawsze wpaść na browarka...
7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Bosston

Postprzez miśkov77 Pt mar 25, 2005 20:37

hehehe a pamietasz tego goscia co chcial stworzyc spis klubow organizujacych koncerty?? ;)
miśkov77

Postprzez Bosston Pt mar 25, 2005 23:24

miśkov77 napisał(a):hehehe a pamietasz tego goscia co chcial stworzyc spis klubow organizujacych koncerty?? ;)

Szczerze mówiąc nie widziałem tego tematu,dlatego zaproponowałem taki pomysł!Nie było to moją intencją i nie chcę nikogo dublować i jeśli powtarzam się to proszę moderatorów o usunięcie tego tematu z forum!Aczkolwiek uważam,że taka "mapka" byłaby spoko pomysłem.

PS.A co właściwie było z tym gościem,co chciał stworzyć spis klubów organizujących koncerty?Różne historie przychodzą mi do głowy...:)
Bosston

Postprzez miśkov77 So mar 26, 2005 8:08

miśkov77

Postprzez STĘPEL So mar 26, 2005 13:07

Bosston masz niedaleko do Bogatyni, była tam jakiś czas temu knajpa w skankowych klimatach, trochę koncertów się tam odbyło, byłeś tam może :?: jak się lokal prezentował :?:
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Postprzez Bosston N mar 27, 2005 12:55

miśkov77 napisał(a):http://www.soundcrazy.pl/forum/viewtopic.php?t=716 :lol:

Faktycznie temat jest dublowany...a i odpowiedzi są zróżnicowane:)
Bosston

Postprzez Bosston N mar 27, 2005 13:19

STĘPEL napisał(a):Bosston masz niedaleko do Bogatyni, była tam jakiś czas temu knajpa w skankowych klimatach, trochę koncertów się tam odbyło, byłeś tam może :?: jak się lokal prezentował :?:

Tak,w Bogatyni była kiedyś taka knajpa.Byłem tam kilka razy i zawsze mi się podobało.Wchodząc do tego lokalu wyczuwało się,że to jest właśnie "to"!Oczywiście odpowiednia muzyka w tle (reggae/ska itp.),fajny wystrój,kameralne gabaryty i świetni ludzie tam pracowali i przychodzili.Akurat nie byłem tam na żadnym koncercie,ale na sound systemie owszem i knajpka nadawała się na tego charakteru imprezy idealnie.Poza tym jeśli odbywał się jakiś koncert w Bogatyni np.w BOK-u to i tak potem 90% ludzi tego samego wieczoru można było spotkać w tej właśnie knajpie:)Cholera,jak ta miejscówa się nazywała...Nie wiem czy ta tanzbuda funkcjonuje do dziś,ale na pewno miło będę wspominał te wspólne zabawy.Podobna knajpka była w Bogatyni u Joli na ul.Zamojskiego czy jakoś tak,ale z tego co słyszałem to lokalne sterydy zaczęły tam mieszać i co jest tam dziś to nie wiem.

PS.Korzystając z okazji i jeśli już jesteśmy przy Bogatyni to polecam stronę i festiwal,który organizowany jest w tym mieście.Można trafić na fajne koncerty!!!

http://www.dzialania-muzyczne.prv.pl/
Bosston

Powrót do Offtopic