The Bartenders w Klubie 55!
2012-06-01, Warszawa
Klub 55 i Wasza ukochana ferajna The Bartenders mają największą przyjemność zaprosić wszystkich sympatyków ska®gae z jazzowymi wtrętami na koncert, który już 1... więcej » |
![]() |
książki, czyli co czytacie
książki, czyli co czytacieNa wielu forach istnieją tematy w stylu "co czytacie", więc dlaczego miałoby nie być u nas.
Ostatnio wkręciłem się w różne wspomnienia obozowe, więc po ponownym przeczytaniu książki "Inny świat. Zapiski sowieckie" zabrałem się za: Ps fajna akcja -> 52 książki edit Pozostając w tematyce obozowej: ![]() ![]()
Re: książki, czyli co czytacieTeraz czytam Lesław Haliński - Bjork, a w kolejce czeka "Obok albo ile procent babilonu?".
Książki do mgr pominę Jeśli chcesz zmieniać świat zacznij ode mnie
Re: książki, czyli co czytacieA ja się wziąłem za "Rozważania o wojnie domowej" Pawła Jasienicy. Ta lektura daje do myślenia.
Re: książki, czyli co czytacieTo ja wrzucę coś lajtowego
![]() o gościu, który ciągle spóźniał się do pracy, aż w końcu postanowił zabić swoją personalną, plus Warszawa z dawnych lat. że też nie zrobili jeszcze z tego filmu Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: książki, czyli co czytacie
Chyba z 5 razy zabierałem się za "Polskę Piastów" Jasienicy i jakoś zabrać się nie mogłem. Książki leżą w domu ponad 10 lat i pewnie poleżą kolejnych 10. Ostatnio przeczytane: A teraz czytam m.in. ![]()
Re: książki, czyli co czytaciezdecydowanie ,Grzesiuk Boso ale w ostrogach ,charakterni chlopcy,oblicza przedwojennej Warszawy ...rewelacja
Re: książki, czyli co czytacieCzytam to, co sama wydaję
Gówno się pali i tego typu fajne opowiastki: http://www.petrsabach.pl/sklep/sklep-on-line.html give me a break, now mister
you've got me all wrong
Re: książki, czyli co czytaciePrzeczytane:
Ostatnio wyczaiłem fajne promocje w Matrasie. Książki od 4,90 zł (i to nie jakieś chujowe horrory). Zna ktoś jakieś sprawdzone internetowe księgarnie (z w miarę tanimi książkami)? ![]()
Re: książki, czyli co czytacieOstatnio:
"Letni Domek" Marcia Willett "Bóg nosi dres" Piotr Sander (polecam szczególnie!) W jakim sensie sprawdzone księgarnie? Że mają tanie książki? Że mają to, co chcesz? Czy co? Jeśli chcesz zmieniać świat zacznij ode mnie
Sprawdzone, czyli takie w których ty lub twoi znajomi coś zamawialiście. Jeśli nie znam jakiegoś sklepu internetowego (niekoniecznie z książkami) to podchodzę do niego dość sceptycznie. ![]()
Re: książki, czyli co czytaciemerlin.pl
matras.pl amazonka.pl weltbild.pl gandalf.com.pl edyp.pl matras.pl (te szczególnie polecam do sprawdzania, czy są jakieś tańsze książki lub płyty) poza tym, z taniej książki: dedlaus.pl 3telnia.pl expans-avena.pl Osobiście preferuję zakup w samych wydawnictwach - po pierwsze żeby wspierać, po drugie czasami tylko na ich stronach są promocje - ostatnio zakupiłem "Nie będę leżał ukrzyżowany" za 8 zł w wydawnictwie Atut. Jeśli chcesz zmieniać świat zacznij ode mnie
Re: książki, czyli co czytacieDzięki!
Jak na razie korzystałem tylko z Merlina i Matrasa. Dobrą opcją jest odbiór książek w księgarniach Matrasa, albo w księgarniach PWN - piszę o Katowicach i okolicach - w przypadku Merlina. Odpadają wtedy koszty przesyłki. Ostatnio kupiłem na merlinie książkę "Język ciała w ujęciu antropologicznym". Kosztowała aż 3,54 zł. Na stronie wydawcy jest po 39 zł. ![]()
kręgosłupie moralnym Do the SKA!
REGGAE fever is good!