St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
ludziska z Dąbrowy,Będzina,Sosnowca i okolic ;]
ludziska z Dąbrowy,Będzina,Sosnowca i okolic ;]siema.patrzcie na tytuł tematu ;]. poszukuje osób z tych okolic, chętnych do wymiany muzyką, wiedzą, gotowych do działania i do spotkań na tle towarzyskim.od wielu lat słucham reggae,Ska,rocksteady,dub'u itd ..... ostatnio wróciłem z wojska (
Rastafari Teach I Everything moje gg --> 3353915 mój mejl -> greenpoem@wp.pl ... Get ready for Rocksteady !
dzięki wielkie btw. troche kapa nie mieć nawet z kim porozmawiać ... bo mam znajomych dużo, ale głównie to techno chłopki ;] albo ludzie którzy słuchają hip-hopu ( czasami reggae, czy Ska). ciężko jest. jestem tolerancyjny niech słuchają czego chcą ... Get ready for Rocksteady !
wybierz się na kilka koncertów w okolicy, na soundsystem do "pod spodem" w S-cu i poznasz ludzi, a może i starych znajomach spotkasz.
A tak przy okazji - pytanie do wszystkich z Zagłębia: kto jedzie na Skatalites i czy jakis busik się szykuje? Wszystkiego dobrego!
"Pod Spodem" albo do Desmontu Dekertu ("U Desmonta Dekerta", S-c, ul. Dekerta chyba 7, jakbyś miał nie trafić) już niebawem,
Ja jade na Skatalites a co do busa to nic jeszcze nie wiem. Pewnie czeka nas Train to Skaville, tfu, tfu, Warsaw. To ty Michaszka?
no pewnie że bym skoczył. ale jak tu pojechać na jakiś soundsystem sam :/ no zobaczy się w najbliżyszm czasie. ... Get ready for Rocksteady !
No przeca o to ci chodzi, coby poznać ludzi
hma co to kurwa......jakies umawiane randki ..?? czy co .. doznales naglej transformacji przez wojsko czy co???? zajmij sie czyms pomoz cos zorganizowac w swoim miescie ... i sam zobaczysz.. powodzenia
no właśnie
ja dzisaj zrobiłem więc 16 grudnia 2005 zapraszam na Reggae Attack vol. 3 do Sosnowca