St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland

6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej »

ludziska z Dąbrowy,Będzina,Sosnowca i okolic ;]

Dyskusje na tematy rozmaite

ludziska z Dąbrowy,Będzina,Sosnowca i okolic ;]

Postprzez GreeN_DG Śr paź 19, 2005 10:02

siema.patrzcie na tytuł tematu ;]. poszukuje osób z tych okolic, chętnych do wymiany muzyką, wiedzą, gotowych do działania i do spotkań na tle towarzyskim.od wielu lat słucham reggae,Ska,rocksteady,dub'u itd ..... ostatnio wróciłem z wojska ( :roll: tak że dready przepadły ) i doszłem do wniosku, że bardzo mało znam osób, ukierunkowanych tak jak ja jeśli chodzi o muzykę i zainteresowania. wręcz można powiedzieć że czuje się samotny :wink: hehe . pozdrawiam all

Rastafari Teach I Everything

moje gg --> 3353915

mój mejl -> greenpoem@wp.pl
... Get ready for Rocksteady !
GreeN_DG

Postprzez Jarząbek Cz paź 20, 2005 14:51

Samotny na bank nie będziesz, bo jest nas tutaj z Zagłębia kilka osóbek 8)

Pozdrawiam i zdrówka życzę :!:
Obrazek
Jarząbek

Postprzez GreeN_DG Cz paź 20, 2005 22:03

Jarząbek napisał(a):Samotny na bank nie będziesz, bo jest nas tutaj z Zagłębia kilka osóbek 8)

Pozdrawiam i zdrówka życzę :!:

dzięki wielkie :)

btw. troche kapa nie mieć nawet z kim porozmawiać ... bo mam znajomych dużo, ale głównie to techno chłopki ;] albo ludzie którzy słuchają hip-hopu ( czasami reggae, czy Ska). ciężko jest. jestem tolerancyjny niech słuchają czego chcą ;).. a nie ma jak Laurel Aitken - Sweet Jamaica, Abyssinians - Satta massagana czy Israel Vibration - we a de rasta.. :D
GreeN_DG

Postprzez mich Pt paź 21, 2005 7:29

wybierz się na kilka koncertów w okolicy, na soundsystem do "pod spodem" w S-cu i poznasz ludzi, a może i starych znajomach spotkasz.

A tak przy okazji - pytanie do wszystkich z Zagłębia: kto jedzie na Skatalites i czy jakis busik się szykuje?

Wszystkiego dobrego!
mich

Postprzez hali Pt paź 21, 2005 7:56

"Pod Spodem" albo do Desmontu Dekertu ("U Desmonta Dekerta", S-c, ul. Dekerta chyba 7, jakbyś miał nie trafić) już niebawem, :D . W poniedziałek 31.10 na ponowne otwarcie gra Natural Mystic!!!

Ja jade na Skatalites a co do busa to nic jeszcze nie wiem. Pewnie czeka nas Train to Skaville, tfu, tfu, Warsaw. To ty Michaszka?
hali

Postprzez GreeN_DG Pt paź 21, 2005 7:56

mich napisał(a):wybierz się na kilka koncertów w okolicy, na soundsystem do "pod spodem" w S-cu i poznasz ludzi, a może i starych znajomach spotkasz.

A tak przy okazji - pytanie do wszystkich z Zagłębia: kto jedzie na Skatalites i czy jakis busik się szykuje?

Wszystkiego dobrego!

no pewnie że bym skoczył. ale jak tu pojechać na jakiś soundsystem sam :/ no zobaczy się w najbliżyszm czasie.
GreeN_DG

to ja!

Postprzez mich Pt paź 21, 2005 8:17

to sem ja
mich

Postprzez hali Pt paź 21, 2005 9:06

GreeN_DG napisał(a):
mich napisał(a):wybierz się na kilka koncertów w okolicy, na soundsystem do "pod spodem" w S-cu i poznasz ludzi, a może i starych znajomach spotkasz.

Wszystkiego dobrego!

no pewnie że bym skoczył. ale jak tu pojechać na jakiś soundsystem sam :/ no zobaczy się w najbliżyszm czasie.

No przeca o to ci chodzi, coby poznać ludzi :? Od czegoś zacząć trza!
hali

hm

Postprzez kurra Pt paź 21, 2005 23:57

a co to kurwa......jakies umawiane randki ..?? czy co .. doznales naglej transformacji przez wojsko czy co???? zajmij sie czyms pomoz cos zorganizowac w swoim miescie ... i sam zobaczysz.. powodzenia
Yardee Da Squad - Jamaican Stylee

www.thegamblers.prv.pl
kurra

Postprzez Steadfast So paź 22, 2005 22:37

no właśnie :!: :lol: pomóż coś, zrób coś...

ja dzisaj zrobiłem 8) ustawiłem termin w klubie...

więc 16 grudnia 2005 zapraszam na Reggae Attack vol. 3 do Sosnowca

8)
Steadfast

Powrót do Offtopic