The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
motywy do malowania rowerka
motywy do malowania rowerkawymarzy³ mi siê bia³y rower z ma³ymi czarnymi czaszkami na ca³ej d³ugo¶ci a na przedzie wielka okr±g³a tarcza w czarno-bia³± spiralê
.. mój rowerek jest fioletowy :\ i ma brzydkie nalepki :\ wie kto¶ jak mo¿na wykonaæ co¶ takiego? s³ysza³am, ¿e farby akrylowe s± dobre ale sk±d wytrzasn±æ nalepki z czachami??
mistrzem tiuningu rowerów nie jestem, ale jeśli masz zamiar położyć akrylówke na rower no to możesz sie rozczarować :]
weś zerwij nalepki, usuń stary lakier i nałuż nowy (najlepiej użyj też pan jakis klimatów przeciw rdzewieniu) i bedzie gites... a naklejki sobie można samemu porobić miłej zabawy przy rowerze życze
ja bym to zrobila tak:
np : najpierw dala bialy lakier i na niego przykleila czszki np z takiego papieru samoprzylepnego do drukarki w sensie ze rysujesz je sobie i wycinasz a potem walnela czarny po czym odkleila te czaszki odslaniajac bialy lakier potem mozna pedzelkiem costam popoprawiac zalezy czy wolisz takie czaszki bardziej graficzne czy raczej lekko wycieniowane albo zainwestowala w kryjaca biala i namalowala na czarnym lakierze bezposrednio za pomoca szablonu lub po prostu pedzlem stary lakier usuwa sie za pomoca srodku do usuwania starego lakieru - prosisz o taki w sklepie z farbami serio chociaz wcale nie jest powiedziane ze to konieczne nakleiki acetonem acha jak nie chce ci sie w malowanie bawic i szablony badz tez sadzisz ze nie dasz rady nakleiki moesz zamowioc zapewne w jakims punkcie poligraficznym - zrobia ci dokladnie takie jak bedziesz chciala i ile bedziesz chcIALA hehe piszac to pomyslalam ze szkoda ze nie mam swojego rowera to bym go wypieknila
aha teraz doczy\ttalam ze kolory odwrotne....
tzn czarno na bialym to jeszcze latwiej! na bialao polakieruj i szalbonem czarne czaszki bedzie git
Oczopląsu będzie można dostać jak mi remonta zakonczą i plan "B" wypali