St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
najbardziej klimatyczna gra
najbardziej klimatyczna grato ze kazdy w cos tam lupie na kompie to nie ulega watpliwosci nawet w pasjansa u kolesia ale lupie
War, war never changes...
Jak dla mnie gra, ktora jest najbardziej sajkowa jest American McGee's Alice. Kto gral ten zgodzi sie ze mna, ze drugiej tak schizofreniczno/maniakalnej gry to nie ma... no i "slodka" alicja z dlugim majchrem w reku tez robi niezle wrazenie.
![]() Zdrowka zycze
ehehe... tzn temat mocno naciagany, ale spoko.
przynajmniej po nicku autora od razu widac o co mu chodzi. w falloutcie klimat jaki by nie byl na pewno byl wyjebisty portrety elvisa, new reno... i w chuj innych milych rzeczy. o pipboyu we wszelkich mozliwych skankujacych odmianach juz nawet nie wspominam. a druga giera to gta... Vice City najlepiej. klimacik byl... i niesmiertelne radio espantoso... slucham regularnie Miami, Cuba (ci to dopiero sa rude boys), Haiti, tylko rastuchow z Liberty City brakowalo. w sumie to sa dwie, absolutnie jedyne serie gier ktore kiedykolwiek naprawde mnie wkrecily, tak ze potrafilem siasc do nich rano i nagle polapac sie ze juz sie sciemnia EDIT: oho... zes mi faktycznie Wrzosek przypomnial o trzeciej gierce ale jako ze bardzo juz dawno gralem nie skojarzylem w pierwszej chwili. Mad Hatter rulez
Nie da sie ukryć że cała seria gta3 ma niezły klimat
No w dwójce było też jakieś radyjko latynosów, ale to już nie to samo co Jah Radio Zobaczymy co będzie zapodawać w "san andreas", bo z tego co widziałem na fotach w sieci i pisemkach o grach to ma być jakiś westernowy klimat więc pewnie będzie jakaś audycja country, ale kto wie może pojawi sie też jakieś sajko .... np. agrobilly z obibox na czele Ps. A tak wogóle to najbardziej lubie heroes III ładna grafika, przyjemna atmosfera i wogóle
Ja oddam swój głos na HITMANA. Nie raz przyszło mi grać w tą grę; jej zaletą jest mozliwość przechodzenia misjii na parę sposobów......James Bond współczesnym nam czasów
![]() upsss! sorki, za tak dużą fotkę 24 AND 7 CREW Olsztyn
Najbardziej klimatyczną grą jest Blues Brothers!!! Wybiera się któegoś rude boya i trzeba kolekcjoinować winylowe płyty, które mogą służyć za broń
Niestety gra jest straszliwie stara i największym jej mankamentem jest muzyka w formacie midi. Pozatym non stop leci Everybody need somebody to love, a chciałoby się usłyszeć np. Arethe Franklin, albo Raya Charlesa.
tak a propos słowa "naziole"... kiedyś mój kumpel podchodzi na swoim osiedlu do znajomych dresików, którzy jak co wieczór koczowali pod klatką schodową no i zaczyna się gadka:
-(kumpel): kurde właśnie w autobusie złapali mnie naziole....miałem spięcie... -(dresiki)(zbystrzeli):naziole??? na jakim ziole??? staram się nie używać tego sformuowania... moje ulubione na opisanie bezmózgów to NSy... w wolnym tłumaczeniu Niby Skini Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
GTA London jest dosyc klimatyczna. Muzyka prosto z archiwów Trojana
No i wogóle cała seria GTA rządzi. Pozatym lubie grac w Tonyego Hawka. Wirtualna jazda na desce przy dźwiekach punk rocka to jest to i've got erection
gta:vice city sobie zalatw - skuterki tez sa i cala masa innych wartych
uwagi rzeczy...ograne juz przeze mnie na pamiec radio espantoso chocby