Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
NISZCZ FASZYZM
NISZCZ FASZYZMhttp://wiadomosci.onet.pl/1352464,11,item.html
Moja propozycja to wpierdol w dyby i do lochu. A wasza ?
Wszystko spoko tylko , że wszyscy zapominają o zwalczaniu lewej strony , która niczym się nie różni od faszyzmu , wymordowała tyle samo ludzi jak nie więcej...problem tkwi w tym , że komuchy mordowali i zakopywali ludzi w lasach (np Katyń), a niemcy jawnie w Oświęcimiu
P.S. przepraszam za błędy ale wróciłem nad ranem i chwile spałem RAC!!! ![]()
O tak tak! To bedzie spelnienie moich marzen kiedy kolega Jarzabek bedzie wszystkim mowil jak sie maja ubierac i co nosic.
Moge wplacic jakis duzy datek na Twoja Swieta Nietotalitarna Partie? komunizm i faszyzm do dupy. kosciol i inni bajeranci ograniczajacy wolnosc czlowieka tez. wolnosc czlowieka konczy sie tam gdzie zaczyna sie wolnosc drugiego. dosyc proste nie? guevara bylby realnym zbrodniarzem. nie zdazyl, bo go zabili i dlatego trwa na koszulce, ale byl takim samym slepo zapatrzonym chujem jak wszystkie inne ciolki zapatrzone w ideologie. Tylko skaaaaaaaaaaaa!!! BK Ska`d 4 life !
Niszcz Faszyzm
Ja nikomu nic nie narzucam , to tylko przykład (może niezbyt trafny) jak różnie można interpretować zbrodnie... i rybka mnie to jak , kto chodzi ubrany , jak dla mnie kolego Bogusiu możesz nosić koszuleczkę z wizerunkiem waginy posłanki Beger( Gorąco pozdrawiam mojego przedmówcę ![]()