Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers 2012-06-02, Rzeszów

2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej »

NISZCZ FASZYZM

Dyskusje na tematy rozmaite

NISZCZ FASZYZM

Postprzez rutek Pt lip 07, 2006 11:46

http://wiadomosci.onet.pl/1352464,11,item.html

Moja propozycja to wpierdol w dyby i do lochu. A wasza ?
rutek

Postprzez Bosston Pt lip 07, 2006 11:48

Nawet nie chce mi się komentować czegoś tak oczywistego...
7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Bosston

Postprzez Jarząbek So lip 08, 2006 7:11

Wszystko spoko tylko , że wszyscy zapominają o zwalczaniu lewej strony , która niczym się nie różni od faszyzmu , wymordowała tyle samo ludzi jak nie więcej...problem tkwi w tym , że komuchy mordowali i zakopywali ludzi w lasach (np Katyń), a niemcy jawnie w Oświęcimiu :roll: i szczerze mówiąc dziwi mnie postawa Polaków bo po 44 latach czerwonej niewoli , gdzie ludzie byli prześladowani i zamykani za kratkami , a robotnicy i inni ludzie gineli za naszą wolność (Poznań 56 , Radom 76 , czy też pacyfikacja strajku pod kopalnią Wujek)toleruje się komunizm począwszy od polityki (SLD i inne śmiecie)kończąc na modzie, gdzie lover geje, czy też modne anarchistki noszą koszuleczki, torby itp. z wizerunkiem che guevary lub sierpem i młotem ... paranoja ... skoro oni mogą łazić z symbolami komunistycznymi (propagowanie systemów totalitarnych jest zabronione w naszym kraju-podobno :? ) to inni powinni mieć możliwość łażenia w koszulkach ze swastyką , w końcu każdy inny wszyscy równi (:lol:)... cała ta "polska" demokracja ....istny cyrk na kółkach

P.S. przepraszam za błędy ale wróciłem nad ranem i chwile spałem :)

RAC!!! :wink:
Obrazek
Jarząbek

Postprzez BogusKowalski So lip 08, 2006 12:18

O tak tak! To bedzie spelnienie moich marzen kiedy kolega Jarzabek bedzie wszystkim mowil jak sie maja ubierac i co nosic.

Moge wplacic jakis duzy datek na Twoja Swieta Nietotalitarna Partie?

komunizm i faszyzm do dupy. kosciol i inni bajeranci ograniczajacy wolnosc czlowieka tez.

wolnosc czlowieka konczy sie tam gdzie zaczyna sie wolnosc drugiego.

dosyc proste nie?

guevara bylby realnym zbrodniarzem. nie zdazyl, bo go zabili i dlatego trwa na koszulce, ale byl takim samym slepo zapatrzonym chujem jak wszystkie inne ciolki zapatrzone w ideologie.

Tylko skaaaaaaaaaaaa!!!

BK
Ska`d 4 life !
BogusKowalski

Niszcz Faszyzm

Postprzez Jarząbek So lip 08, 2006 13:55

BogusKowalski napisał(a):O tak tak! To bedzie spelnienie moich marzen kiedy kolega Jarzabek bedzie wszystkim mowil jak sie maja ubierac i co nosic.

Moge wplacic jakis duzy datek na Twoja Swieta Nietotalitarna Partie?

Ja nikomu nic nie narzucam , to tylko przykład (może niezbyt trafny) jak różnie można interpretować zbrodnie... i rybka mnie to jak , kto chodzi ubrany , jak dla mnie kolego Bogusiu możesz nosić koszuleczkę z wizerunkiem waginy posłanki Beger( :twisted: ) i to nic nie zmieni bo ważne jest to co ma się w głowie :?: :!: chyba A jak ktoś decyduje się na noszenie czegoś na klacie to powinien przynajmniej wiedzieć co to znaczy lub kto to jest , nieprawdaż ?? Jeśli chodzi o "moją partię " to jest to mało realne bo polityka lata mi koło ptaka :lol: ... jedyna partia , w której jestem to SKA 8) ... a jeśli biega o datki to chętnie przyjmę troszkę pieniążków na nowe płyty między innymi The Slackers :) , czy też jakieś boxy od Trojana ooo i na ciuszki od Shermana :P

Gorąco pozdrawiam mojego przedmówcę :D
Obrazek
Jarząbek

Powrót do Offtopic