Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
oi! punk skin każdy inny wszysyc różni :D
oi! punk skin każdy inny wszysyc różni :Dczym się różnią skini od punków od oi!owców i kto kogo nie lubi? Mniej mi chodzi o wygląd zewnętrzny ale o ideologie (jesli istnieje takowa)
srutututu majtki z drutu bo srali muchy będzie wiosna będzie trawa lepiej rosła
Re: oi! punk skin każdy inny wszysyc różni :DTo ja Ci bardzo chetnie wszystko precyzyjnie i rzetelnie wyluszcze.
Zasadniczo to jeszcze nikt nie udzieli wyczerpujacej odpowiedzi na to palace nas wszystkich pytanie, ale ja {tu oklaski} mam pewna odwazna hipoteze na ten temat. Otoz uwazam, ze skini od punko od oi!owcaow roznia sie numerami w dowodach osobistych, tudziez kodem DNA. Co wiecej w/w cechami roznia sie nie tylko skini od punkow od oi!owcow, ale tez punkowie od punkow, skini od skinow i oi!owcy od oi!owcow. {oklaski po raz drugi}
Ja nie lubie mojego dyrektora i Agnieszki Chylinskiej {oklaski dla mnie, zgnile pomidory dla dyrektora i Agnieszki "Fak-Ju" Chylinskiej}
Ideologia punkow jest gleboka i prawa, ideologi skinow jest jeszcze glebsza i szlachetna, a ideologia oi!owcow jest najglebsza i bogobojna. Takie sa podstawowe i zasadnicze roznice. {chwila refleksji.... a potem oklaski} Zdrowka zycze {burza oklaskow na moja czesc, reprezentacje zakladow pracy wreczaja mi kwiaty i okolicznosciowe pamiatki wykonane specjalnie z okazji napisania przeze mnie powyzszego posta}
Wszyskie panki olewają system i klej wąchają. Każdy skin to faszysta. Każdy Oi-owiec słucha Analogsów, a każdy rude boy jest czarny i słucha Alibabek- to tak z grubsza na temat polskiej szuflandii. Kto kogo nie lubi to na policji możesz uzyskać fachowe informacje...szczególnie w Olsztynie dobrze cie poinformują a i nasze fotki na komendzie sobie oberzysz. A tak na serio to chyba trzeba zamkąć ten temat, co wy na to?-Ewentualnie usunąć.
24 AND 7 CREW Olsztyn
Hahaha nie ma to jak dylematy 15-sto latka
ale nie przejmuj sie,że wszyscy tu są tacy żli,niedobrzy i w ogóle beee i,że nikt nie chce udzielić konstruktywnej odpowiedzi na to jakże głebokie filozoficzne,natury egzystencjonalnej pytanie zawsze możesz napisać do jakiejś skinowskiej albo punkowej gazety: tam w rubryce "Expert radzi" uzyskałbyś rzetelną i wyczerpującą odpowiedz od jakiegoś mgr albo dr od spraw punków i oiowców Ale to za dużo wysiłku także przytocze cytat pewnego polskiego zespołu dla 100% true punków,oiowców i rude boyi o skinach: "Skiny tną się z arabami o czystość narodu dbają Lecz najbardziej sie wkurzają że murzyni polki walą " o punkach: "Punki czarne skóry mają,włosy na cukier stawiają Fuck Off, wszystkich olewają, wino i dziwki kochają" a teraz możesz sam wyciągnąć sobie wnioski czym jedni róznią się od drugich i już więcej nie zawracać nerki takimi pytaniami to mówiłem Ja-Jarząbek Wacław
Nie obrażajmy 15-sto latków, bo w tym wieku to miałem pierwszy kontakt z policją
"kurwy cwele i menele, panki, skiny skurywsuny do wyboru i koloru, możesz wybrać w polskim gnoju"-poznałem ten cytat, hehehe Ostatnio edytowano Pt sty 28, 2005 23:36 przez GAŁA, łącznie edytowano 1 raz
24 AND 7 CREW Olsztyn
jak juz tak lecimy cytatami to ja proponuje "spytaj milicjanta on ci prawde powie, spytaj milicjanta on ci wskarze droge" a tak na powaznie to skini,punki, oiowcy i rude chłopaki to przeważnie na pierwszy rzut oka widać mozna poznać po przypinkach, naszywach czy też odzieży :] wogole to jakbyś sobie garaż kupił to byś wiedział tam jest wszytsko wyjaśnione i obrazki dołączają
ale ubaw!!!
a punki nosza agrafki wiec tez moga niezle ten tego pokluc War, war never changes...