The Bartenders w Klubie 55!
2012-06-01, Warszawa
Klub 55 i Wasza ukochana ferajna The Bartenders mają największą przyjemność zaprosić wszystkich sympatyków ska®gae z jazzowymi wtrętami na koncert, który już 1... więcej » |
![]() |
Okazje! czyli radosne chwalipięctwo :DRe: Okazje! czyli radosne chwalipięctwo :D
w którym miejscu leżały panie Raul?:]
Re: Okazje! czyli radosne chwalipięctwo :D
W koszu z płytami. ![]()
To mnie się tfu tfu na allegroszu na razie dobre sztuki Fred Perry trafiają, tzn. raz była niby M, a jakaś taka kusa, i niestety bandzioch uwydatnia, więc tylko pod bluzę, ale za to klasyczne paseczki ma. Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: Okazje! czyli radosne chwalipięctwo :Dusunięto
Ostatnio edytowano Pn lip 18, 2011 23:45 przez Szoet, łącznie edytowano 1 raz
Re: Okazje! czyli radosne chwalipięctwo :Da ja dziś Mikołaja spotkałem w warszawskim trafficu
płytę dvd Mad Banners mi przyniósł, i powiedział, żebym 'Don't knock the baldheads!' i drugą jeszcze dla szwagra, 29.90 za sztukę Do the SKA!
REGGAE fever is good!
A zostało coś jeszcze, czy wykupiłeś cały nakład. No i gdzie tego ustrojstwa szukać. Traffic jest dość duży i ciężko tam cosik wypatrzeć.
Re: Okazje! czyli radosne chwalipięctwo :Dman
na poziomie -1 jak schodami zjedziesz to po lewej w głębi są muzyczne dvd i normalnie pod literą 'B' stało sobie dvd i czekało na mnie Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: Okazje! czyli radosne chwalipięctwo :Da mi dane bylo kupic pare levis sta-prest,zupelnie przypadkiem namierzylem na ebay,koles mial caly worek ,ktory przlezal na strychu jakies 17 latek ,prosto z san francisco California i po nie dlugich negocjacjach za cene 24 dol+10 stalem sie posiadaczem moich naj ulubionszych spodenek ,ebay rulezZz
Re: Okazje! czyli radosne chwalipięctwo :Dto ja bym poinformował, że jimmyjazz sprzedaje płytę "Ulubieńcy bandytów" Skarpety za 9,99
Jeśli chcesz zmieniać świat zacznij ode mnie
Oprócz tego w promocji jest także pierwszy album Skautów. http://www.jimmyjazz.pl/product-pol-313-Skauci.html Do tego trochę fajnego pankroka - Anti Dread, Dumbs. ![]()