The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
Oświadczenie !!!
Oświadczenie !!!Nie lubie taich rzeczy załatwiać publicznie, ale nie mam wyboru....na forum psycho jakś skurwiel podszył się pod moją osobę i narobił starsznego syfu. Chciałbym zaapelować to tego palanta,żeby miał teraz jaja i się ujawnił, załatwimy to na solo....chyba, że twoja jeb...w dupe matka spłodziła tchurzliwą ciotę. Jestem w stanie bić się z każdym- (frajerski podszywaczu) za tą zniewagę pod moim adresem!.
Zabije cie kurwo !!! a oto link do tematów: http://free4web.pl/3/2,39208,46424,3361 ... 55A929D778 http://free4web.pl/3/2,39208,46424,3364 ... 09D6E65B2E Ostatnio edytowano Śr lut 09, 2005 1:24 przez GAŁA, łącznie edytowano 1 raz
24 AND 7 CREW Olsztyn
Nie trzeba byæ dedektywem ¿eby stwierdziæ ¿e go¶ciu bywa³ na tym forum i pewnie co¶ tam do ciebie mia³.
Pozatym wiadomo (z rozszyfrowanego przez moderatorów IP) ¿e nadwa³ Z Warszawskiego Muranowa inetnum: 213.25.55.0 - 213.25.55.255 netname: MURANOW-HIS descr: HIS Warszawa descr: Muranow country: PL admin-c: MA6098-RIPE tech-c: HT2189-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: TPNET changed: tkielb@cst.tpsa.pl 20000519 source: RIPE
mam nadzieje, że post BlitzkriegBopa upewnił niedowiarów, że to nie mogłem być ja...bo niby jakbym się teleportował do Wawy?
dzięki za pomoc, teraz w gronie redakcyjnym postaramy się namierzyć tego cwaniaczka....oczywiśćie wszelkie info odnośnie tego palanta zawsze jest mile widziane- jeszcze raz dziękuje 24 AND 7 CREW Olsztyn
no ktoś bardzo nie ładnie się zachował
nogi w beton i do wody widze że szykuje się śledztwo "Detektywi SoundCrazy na tropie cz. I"
Gwoli scislosci dodam, ze ten caly Astro-Aspro numerem IP 213.25.55.234 poslugiwal sie pozniej. W chwili kiedy sie za Ciebie podawal, pisal spod numeru 83.24.1.130. Nie sadze, zeby to cokolwiek pomoglo, bo to numer neostradowy, ale na wszelki wypadek podaje. Moze jako moderatorzy macie na forum mozliwosc przeszukiwania uzytkownikow poprzez IP. Wtedy sprawa byla by prosta. Tak czy siak...
Owocnych poszukiwan zycze
Nikt nie lubi jak się szarga jego osobą, tymbardziej, jak powstaje z tego takie zamiesznie. Niestety obawiam się, że ten batty boy ma za "miękką rurę", żeby się dobrowolnie zgłosić, więc będziemy go szukać. Nie wiem gdzie jest to muranowo w Wawie, ale jak będzie trzeba to tam się przejade.....
24 AND 7 CREW Olsztyn
Normalne ze sie zageszcza atmosfera nie dziwie sie Gale bo jak by ktos publicznie szargal mi opinie tez bym sie wkurwil to przeciez normalna sprawa, tylko po chuj ktos cos takiego robi, moze mial jakas kose z Toba Gala juz wczesniej i nawet o tym nie pamietasz a teraz koles ciagnie to dalej i w taki chujowy sposob to robi