Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers 2012-06-02, Rzeszów

2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej »

Papierowa skingirl

Dyskusje na tematy rozmaite

Papierowa skingirl

Postprzez CritterMum Cz lut 17, 2005 4:14

CritterMum

Postprzez jareg Cz lut 17, 2005 7:13

Dobre. Szkoda, że nie jestem dziewczynką, bo bym się pobawił. :oops:
One more drink, one more fight, one day we might see the light!

Obrazek

Leszek R.I.P. :-(
Jebać Kaczora!!!
jareg

Postprzez Bosston Cz lut 17, 2005 12:49

:wink: Ja generalnie wolę rozbierać niż ubierać :) W ramach rewanżu zapodaję link:

http://www.jezusdressup.com/index.html

Wszak to nie jest skinheaddoll,ale pobawić się można.Aha!No i strzeżcie sie świętej inkwizycji!!! :lol:
7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Bosston

Postprzez mumin Cz lut 17, 2005 12:59

Bosston napisał(a):No i strze¿cie sie ¶wiêtej inkwizycji!!!

Noone expects spanish inquisition! :lol:
I'd rather be famous than righteous or holly
mumin

Postprzez GAŁA Cz lut 17, 2005 13:13

Bosston napisał(a)::wink: Ja generalnie wolę rozbierać niż ubierać :) W ramach rewanżu zapodaję link:

http://www.jezusdressup.com/index.html

Wszak to nie jest skinheaddoll,ale pobawić się można.Aha!No i strzeżcie sie świętej inkwizycji!!! :lol:

żarty, żartami, ale nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że w ten sposób obrażasz katolików....w tym i mnie :?
24 AND 7 CREW Olsztyn
GAŁA

Postprzez Bosston Cz lut 17, 2005 13:45

żarty, żartami, ale nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że w ten sposób obrażasz katolików....w tym i mnie :?[/quote]

Gała,zdaję sobie sprawę z tego co robię.I uważam,że czasami do pewnych rzeczy,historii należy podejść z przymrużeniem oka,z pewnym dystansem(już widzę komentarze,ale i tak jestem pod silnym działaniem Angoli...z Monty Pythona).Inaczej byśmy powariowali do końca,bo przecież takich stron na necie jest nie skończone"x"!To mam rozumieć,że Ty ciągle obrażony chodzisz?To po pierwsze,a po drugie to znam full katolików,którzy mają jeszcze bardziej wyrafinowane poczucie humoru niż ja!Zresztą swojego poczucia humoru wcale nie uważam za jakieś extremum.Pozdrawiam i o wyrozumiałość proszę...
Bosston

Postprzez GAŁA Cz lut 17, 2005 14:45

wiem, że do wielu rzeczy należy podejść z przymróżeniem oka, ale według mnie są pewne sprawy z których jaj sobie robić nie wypada, bo można urazić czyjeś uczucia. Prowokacja jest dobra wtedy kiedy szokuje, a nie obraża.

Nie uważam się za jakiegoś katolickiego extremistę, ale nad pewnymi kwestimi ciężko jest mi przejść do porządku dziennego. Piszesz że znasz full katolików, którzy robią sobie podobną beke z symboli religijnych. Ciekaw jestem gdzie według ciebie leży granica prowokacji?....czy na przykład będąc partyiotą byłbyś w stanie opluć flagę Polski w ramach prowokacji?- pewnie nie. Dla mnie jest tak samo z katolicyzmem- nikt nie będzie podcinał gałęzi na której siedzi.

Jeszcze odnośnie kwesti obrażania, to zwracam ci tylko grzecznie uwagę, a nie się obrażam.
24 AND 7 CREW Olsztyn
GAŁA

Postprzez Agnes Cz lut 17, 2005 15:42

wow :shock: :lol: zabawa jak za dobrych, przedszkolnych czasów :lol: fajny link :D
Agnes

Postprzez Bosston Cz lut 17, 2005 18:41

GAŁA napisał(a):wiem, że do wielu rzeczy należy podejść z przymróżeniem oka, ale według mnie są pewne sprawy z których jaj sobie robić nie wypada, bo można urazić czyjeś uczucia. Prowokacja jest dobra wtedy kiedy szokuje, a nie obraża.

Nie uważam się za jakiegoś katolickiego extremistę, ale nad pewnymi kwestimi ciężko jest mi przejść do porządku dziennego. Piszesz że znasz full katolików, którzy robią sobie podobną beke z symboli religijnych. Ciekaw jestem gdzie według ciebie leży granica prowokacji?....czy na przykład będąc partyiotą byłbyś w stanie opluć flagę Polski w ramach prowokacji?- pewnie nie. Dla mnie jest tak samo z katolicyzmem- nikt nie będzie podcinał gałęzi na której siedzi.

Jeszcze odnośnie kwesti obrażania, to zwracam ci tylko grzecznie uwagę, a nie się obrażam.

No tak,mamy zróżnicowane zdanie (Ty masz swoje i ja mam swoje) na pewne sprawy,ale to chyba dobrze,bo jesteśmy tylko ludźmi i nudno byłoby gdyby wszyscy byli identyczni i ze wszystkim ślepo się zgadzali.OK,myślę,że jednak nie obraziłem Cię (choć Ty pisałeś-cyt:żarty, żartami, ale nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że w ten sposób obrażasz katolików....w tym i mnie )tak bardzo,Ty nie uraziłeś mnie swoim zwróceniem mi uwagi (grzecznym zreszta),dlatego uważam,że dalsza polemika w tym kierunku nie ma sensu.Zresztą to forum to nie jest miejsce na tego typu wywody.Zaraz zahaczylibyśmy o politykę itp.,a polityką brzydzę się jak zieloną pietruszką.Ale jedna jedyna rzecz chodzi mi po głowie i chciałbym zadać Ci pytanie odnośnie tego co poruszaliśmy.Nie chcesz to nie odpowiadaj.Otóż jaki jest Twój stosunek do ukrzyżowanego skinheada (chodzi mi o ten legendarny już rysunek,który nawet przewija się w tym forum)???Poza tym nie mam już chyba więcej pytań...
Bosston

Postprzez GAŁA Cz lut 17, 2005 19:06

Kończąc naszą polemikę na ten temat, uważam, że ukrzyżowany skinhead to też przegięcie i nawet legendarny charakter tego wzoru nie stanowi tu o jakimś wyjątku...
24 AND 7 CREW Olsztyn
GAŁA

Postprzez STĘPEL Cz lut 17, 2005 21:37

To teraz z innej beczki:

Bosston, byłeś na Bad Manners w Gerlitz??

Bo pamiętam, że gadaliśmy z dwoma kolesiami ze Zgorzelca po koncercie, którzy byli tak najebani, że nie mogli w szatni znaleźć swoich rzeczy.
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Postprzez Rodzyn Cz lut 17, 2005 21:53

Stępel nie odchodź od tematu, bo się kolego Flick zdenerwuje... A swoją drogą tukrzyżowany skinhead to mój avatar, dlatego się wypowiem... Osobiście jestem osobą wierzącą acz niepraktykującą bo mi za bardzo instytucja kościoła nie odpowiada... cóż jak to w Biblii piszą "podnieś kamień i ja tam będę", (Stygmaty Ktoś oglądał ?, to abstrachując od filmu grozy i fantastyki pełnego akurat ten fragment mi się podoba pod względem wiary). Ukrzyżowany skinhead to symbol ale dla mnie to nie symbol Katolicyzmu...
Old SKINHEADS never die !!!
Rodzyn

Postprzez Pidzej N lut 27, 2005 12:55

Ja w tej dyskusji stane po stronie Gały.
TOKYO SKA PARADISE ORCHESTRA RULEZZ!! ;)
Pidzej

Postprzez Hippie_Hunter N lut 27, 2005 13:43

krzyż nie jest zarezerwowany dla katolików... choć niewątpliwie jest ich symbolem
Możesz mnie chamem zwać,

możesz mnie w mordę dać,

lecz od stolicy won,

bo krew się będzie lać !!!
Hippie_Hunter

Postprzez ohhhhh Pn lut 28, 2005 20:54

Hippie_Hunter napisał(a):krzyż nie jest zarezerwowany dla katolików... choć niewątpliwie jest ich symbolem

Ale ukrzyzowany skinhead wybitnie odwoluje sie tradyscji katolickej, nieprawdaż? Wlasciwie mogłby mi jakis zwolennik wyjasnic (w miare racjonalnie proszę) cóż to ma oznaczać?
ohhhhh

Następna strona

Powrót do Offtopic