St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
Piłka Nożna & nasze skórokopyNie lubię piłki nożnej, ale cieszę się, że Was ona tak rajcuje. Śmiem jednak twierdzić, że śmierć Kazimierza Górskiego będzie idealną wymówką dla naszych (kiepskich) piłkarzy. Przegraliśmy, bo było nam smutno. To tyle, a może się mylę i może będzie dobrze. Ja na szczęście mam co robić wieczorami i meczów nie będę oglądał.
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
Jak zobaczyć wszystkie mecze MŚ w Niemczech? Co robić, jeśli nie mamy Polsatu, a chcemy obejrzeć 64 mecze niemieckiego mundialu (TVP pokaże 32)? Możemy liczyć na zagraniczne stacje telewizyjne! – czytamy w „Życiu Warszawy”. Najlepiej pod tym względem mają kibice mieszkający na południu i północnym wschodzie Polski. Tam bowiem można odbierać sygnał stacji z Czech, Słowacji i Litwy. W tych krajach prawa do transmisji wszystkich meczów wykupiły telewizje państwowe, więc na pewno nie będą kodować sygnału. Nie ma za to co liczyć na stacje niemieckie. Tamtejsze „jedynka” (ARD) i „dwójka” (ZDF) oraz RTL będą pokazywać mecze, ale nie wszystkie. Więcej w "Życiu Warszawy"
jasne, że się może kojarzyć i to jest takie całkiem sympatyczne skojarzenie
...zrobię se kogiel ukręcę mogiel
Beret, w zasadzie się zgadzam z tym co napisałeś, tylko powiedz mi wizerunek jakiej budowli powinni umieścić Niemcy? Myśmy chyba niczego tak rozpoznawalnego jak wymienione przez Ciebie budynki nie wybudowali i nie wypromowali jako symbolu.
A zamiast gęsi powinny być bociany
może w ogóle kaczki... We'll change the world in seven days.
We'll change our lives, we'll change our ways. We can rebuild, we can make it last look at the future, forget the past.
Dokonali już na szczęście stosownych poprawek:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ec3 ... 17e6d.html I'd rather be famous than righteous or holly
hehe a tak serio, to wie ktoś gdzie można znaleść dokładny rozkład jazdy MŚ ?
No i wszystko jasne. Trener J., w programie na zywo "Rozmowy w tloku" u Szymona Majewskiego, wyjasnił czym kierował sie przy doborze kadry na mundial. Jak kto nie ogladał, to tera nie bedzie wiedzial. A mowil szczera prawde.
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
Jak mawiał pewien znany komentator "mecz był przepięknej urody" Chłopaki dali czadu, Kuszczak, na którego bardzo liczyłem jest już spalony, obrona w opłakanym stanie, pomoc i atak nic lepiej. Na tych mistrzostwach może być zabawnie..... niestety
STAY RUDE!!!!!!