The Flatliners + The Mugshots 2012-06-19, Poznań

19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej »

Piłka Nożna & nasze skórokopy

Dyskusje na tematy rozmaite

Postprzez Ingiel So cze 10, 2006 9:44

co tu duzo mowic, pakujemy walizki, chyba ze sie zdarzy maly cud

reprezentacja skutecznie zabila entuzjazm milionow polakow, a najgorsze to ze jak przyjdzie sroda, to ja, jak i pewnie wielu mi podobnych, znowu jak ten glupi wierny pies siade przed telewizorem i bede sie ludzil... no chyba, ze wczesniej ekwador wygra z kostaryka, wtedy to juz nie ma sie co ludzic, bo potrzeba by bylo WIELKIEGO cudu

najgorsze to to, co pisalem miesiac temu

Ingiel napisał(a):ja fanem janasa nigdy nie bylem, ale trzeba przyznac, ze wynik w eliminacjach zrobil;

myslalem, ze pan trener jednak cos w sobie ma, przeciez ot tak sie nie awansuje do MS; jednak jak wczoraj ogladalem, to przed oczami mialem mecz polska-szwecja ad. '03 w chorzowie, gdzie do przerwy przegrywamy 0:2 i odpadamy z walki o baraze, a pan trener nic, zadnej reakcji, zadnej zmiany; niech mi ktos wytlumaczy, czemu nie bylo wczesniejszych zmian ? czego my bronilismy do tej 68 minuty?

poza tym 11 rzutow roznych i zadnego realnego zagrozenia, pierwszy strzal na bramke w 83 min...

strasznie sie zawiodlem...
pozdr Ingiel
Ingiel

Postprzez Acid So cze 10, 2006 10:18

Ingiel napisał(a):

poza tym 11 rzutow roznych i zadnego realnego zagrozenia, pierwszy strzal na bramke w 83 min...

a podobno stale fragmenty gry mialy byc atutem naszej reprezentacji, które tak dobrze wychodziły im podczas zgrupowania...

Nic wiecej juz pisac nie musze bo wszytsko zostało napisane na temat gry, tylko nie wiem po co te sparingi i treningi zamkniete dla mediow i publicznosci ... bo przeciez i tak nic do ukrycia nie mielismy ....

Zal mi tylko Smolarka ktory bylo widac ze jest wszedzie na boisku.

tak wiec Ekwador - Smolarek 2:0 ...
Obrazek
Acid

Postprzez STĘPEL So cze 10, 2006 10:42

Acid napisał(a):

Zal mi tylko Smolarka ktory bylo widac ze jest wszedzie na boisku.

tak wiec Ekwador - Smolarek 2:0 ...

Sam meczu nie wygra, musi mieć choć jednego typa do grania.

Ja na szczęście II połowy nie pamiętam, ale tak jak napisał Ingiel czekam na Niemców i się łudzę.
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Postprzez Acid So cze 10, 2006 10:55

Obrazek
Acid

Postprzez STĘPEL So cze 10, 2006 11:43

http://img8.picsplace.to/img8/16/13yozsn.jpg mam nadzieje, że nikt tego ścierwa nie kupuje.
Obrazek
STĘPEL

Postprzez zebed So cze 10, 2006 12:39

kurwa fakt to CHUJ :!: :twisted: :wink: ( chcialbym zeby teraz Polacy zloili Niemcow i Kostaryke , ciekawe co wtedy te hieny by pisały ........... ) A propo tych co zagrali niezyl mecz to ja chcialbym przypomniec o Jeleniu. Moze W koncu Paweł wpusci go od poczatku :?
zagraj to tak - ska, ska ,ska
zebed

Postprzez Beret So cze 10, 2006 12:46

FAK(T) YOU!!! pedały i kurwiszony :evil:
...zrobię se kogiel ukręcę mogiel
Beret

Postprzez jareg So cze 10, 2006 12:56

zebed napisał(a):a ja tam dalej wierze i jestem za naszymi . Moga nawet nei wyjsc z grupy tylko zeby zloili szkopow :twisted:

Dowcip roku. :lol:

No to można się wyluzować i swobodnie zanurzyć w życie koncertowe. Co się dziwić, że przegrali z Ekwadorem. Przecież oni byli szybciejsi. :lol:
One more drink, one more fight, one day we might see the light!

Obrazek

Leszek R.I.P. :-(
Jebać Kaczora!!!
jareg

Postprzez Beret So cze 10, 2006 13:08

Jareg wyraźnie nie jest sympatykiem futbolu... drużyna jest jaka jest, chuj trudno, innej nie mamy do kibicowania, wiec już pozostańmy z nią do końca... A ja zaraz mykam na boisko z funflami i sami sobie zrobimy mundial :twisted:
Beret

Postprzez Gruber So cze 10, 2006 13:25

Beret napisał(a): innej nie mamy do kibicowania :twisted:

święte słowa. przejebaliśmy mecz bo bylismy słabi po prostu słabi i na nic się zda gadanie o lamach, andach, boisku na wys 3000 npm i ch.. wie o czym jeszcze. trochę w głowach głupie było przynajmniej u kibiców przekonanie że gramy z jakimiś kelnerami, nie wiem jak z zawodnikami. Świetnie przygotowania taktycznie do tego meczu , rozpracowali nas na najdrobniejsze części. a reprezentacja jest optymalna wg. mnie (świetna decyzja odnośnie Dudka i Frankowskiego) innych grajków nie mamy. jedyny zawodnik za którym nie przepadam to Jop, straszna cienizna jeszcze w w Wiśle a jak wczoraj zobaczyłem to gościu popełnia te same błedy w kryciu. tylko kto inny???? wczorajsze ustawienie, wydawało sie dobrym pomysłem, jesli taktyka sprawdzona w eliminacjach ostatnio nawalała z powodu słabej formy zawodników trzeba było spróbowac coś innego, janas założył taką taktykę na cały mecz, to nie jest koszykówka że sie bierze czas i zmienia system bronienia. zaryzykował nie udalo sie trudno :( w następnym meczu tak już nie zrobi. odnośnie Faktu dzisiaj zdecydowałem sie na dziewiczy zakup tej gazety i bedzie on moim ostanim. zaintrygowała mnie okładka, pomyslałem czy można być aż tak głupim żeby coś takiego wypisywac. 3 strony o meczu zawierały niespotykaną dawkę skurwysyństwa wypisanego przez jakiś chujowych pismaków. Pisanie o natychmiastowym usunięciu Janasa, o biednych polskich kibicach co pojechali do Niemiec. Mi tam w ogóle jest ich nie żal, kto tam pojechał albo kasiaste fiutki mające wtyki na bilety. ludzie ktorzy chuja chodza na mecze w polsce, i pojedzie taki pajac i potem pierdoli gdzie on to nie był.

Miałem niewątpliwa przyjemnośc zrobienia wczoraj grilla z okazji meczu pod altaną, skończyło sie o 3. średnia rzygających została już ok. 24 przekroczona, wszycy sie zajebiście bawili, i nie pozostaje nic innego jak czekac na środe. mam nadzieje że mnie u mnie bo syf był straszny :D

A najwazniejszy mecz tego weekendu będzie jutro o 17 gdy zaczną sie Wielkie Derby Grand Europa gdzie EKS Kolektyw Radwanice pyknie w pięknym stylu Rzemieślnik Oława:P :twisted:
Gruber

Postprzez Beret So cze 10, 2006 14:08

Co do tych ustawień drużyn, to i tak najbardziej wkurwiają mnie analizy przedmeczowe zacnych panów Engela i Gmocha - dali im jakiś zajebisty sprzęt i paćkają po ekranie palcem kreski świstki pizdki jakieś - tyle mądrości w tych analizach... Jak oglądać mecz, to telewizor włączać równo z jego rozpoczęciem! :twisted:
Beret

Postprzez zebed So cze 10, 2006 15:40

hhee a propo fachowej analizy to nie jestem pewny , bo bylem juz lekko wstawiony , ale chyba gmoch rzucił taki fachowy termin jak : .. corner kontynujący '' :lol:
zagraj to tak - ska, ska ,ska
zebed

Postprzez STĘPEL So cze 10, 2006 16:15

zebed napisał(a):hhee a propo fachowej analizy to nie jestem pewny , bo bylem juz lekko wstawiony , ale chyba gmoch rzucił taki fachowy termin jak : .. corner kontynujący '' :lol:

Po dzisiejszym meczu ANGLIA- PARAGWAJ zapodał:

"Anglicy mogli tylko wąchać jego pot" :D

ale dobrze, że jest, bo jest beka, jak 4 lata temu na polszmacie.
Obrazek
STĘPEL

Postprzez jareg So cze 10, 2006 17:50

Na razie jest dobrze. A zwróciliście uwagę na kibiców z Karaibów? Trynidad i Tobago JAH RASTAFARI. 8)
One more drink, one more fight, one day we might see the light!

Obrazek

Leszek R.I.P. :-(
Jebać Kaczora!!!
jareg

Postprzez Freedom Sound So cze 10, 2006 19:03

GO! GO! SOCA WARRIORS! :lol:
Freedom Sound

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic