The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
Piłka Nożna & nasze skórokopyco tu duzo mowic, pakujemy walizki, chyba ze sie zdarzy maly cud
reprezentacja skutecznie zabila entuzjazm milionow polakow, a najgorsze to ze jak przyjdzie sroda, to ja, jak i pewnie wielu mi podobnych, znowu jak ten glupi wierny pies siade przed telewizorem i bede sie ludzil... no chyba, ze wczesniej ekwador wygra z kostaryka, wtedy to juz nie ma sie co ludzic, bo potrzeba by bylo WIELKIEGO cudu najgorsze to to, co pisalem miesiac temu
myslalem, ze pan trener jednak cos w sobie ma, przeciez ot tak sie nie awansuje do MS; jednak jak wczoraj ogladalem, to przed oczami mialem mecz polska-szwecja ad. '03 w chorzowie, gdzie do przerwy przegrywamy 0:2 i odpadamy z walki o baraze, a pan trener nic, zadnej reakcji, zadnej zmiany; niech mi ktos wytlumaczy, czemu nie bylo wczesniejszych zmian ? czego my bronilismy do tej 68 minuty? poza tym 11 rzutow roznych i zadnego realnego zagrozenia, pierwszy strzal na bramke w 83 min... strasznie sie zawiodlem... pozdr Ingiel
a podobno stale fragmenty gry mialy byc atutem naszej reprezentacji, które tak dobrze wychodziły im podczas zgrupowania... Nic wiecej juz pisac nie musze bo wszytsko zostało napisane na temat gry, tylko nie wiem po co te sparingi i treningi zamkniete dla mediow i publicznosci ... bo przeciez i tak nic do ukrycia nie mielismy .... Zal mi tylko Smolarka ktory bylo widac ze jest wszedzie na boisku. tak wiec Ekwador - Smolarek 2:0 ...
Sam meczu nie wygra, musi mieć choć jednego typa do grania. Ja na szczęście II połowy nie pamiętam, ale tak jak napisał Ingiel czekam na Niemców i się łudzę. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
http://img8.picsplace.to/img8/16/13yozsn.jpg mam nadzieje, że nikt tego ścierwa nie kupuje.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
kurwa fakt to CHUJ
zagraj to tak - ska, ska ,ska
Dowcip roku. No to można się wyluzować i swobodnie zanurzyć w życie koncertowe. Co się dziwić, że przegrali z Ekwadorem. Przecież oni byli szybciejsi.
Jareg wyraźnie nie jest sympatykiem futbolu... drużyna jest jaka jest, chuj trudno, innej nie mamy do kibicowania, wiec już pozostańmy z nią do końca... A ja zaraz mykam na boisko z funflami i sami sobie zrobimy mundial
...zrobię se kogiel ukręcę mogiel
święte słowa. przejebaliśmy mecz bo bylismy słabi po prostu słabi i na nic się zda gadanie o lamach, andach, boisku na wys 3000 npm i ch.. wie o czym jeszcze. trochę w głowach głupie było przynajmniej u kibiców przekonanie że gramy z jakimiś kelnerami, nie wiem jak z zawodnikami. Świetnie przygotowania taktycznie do tego meczu , rozpracowali nas na najdrobniejsze części. a reprezentacja jest optymalna wg. mnie (świetna decyzja odnośnie Dudka i Frankowskiego) innych grajków nie mamy. jedyny zawodnik za którym nie przepadam to Jop, straszna cienizna jeszcze w w Wiśle a jak wczoraj zobaczyłem to gościu popełnia te same błedy w kryciu. tylko kto inny???? wczorajsze ustawienie, wydawało sie dobrym pomysłem, jesli taktyka sprawdzona w eliminacjach ostatnio nawalała z powodu słabej formy zawodników trzeba było spróbowac coś innego, janas założył taką taktykę na cały mecz, to nie jest koszykówka że sie bierze czas i zmienia system bronienia. zaryzykował nie udalo sie trudno Miałem niewątpliwa przyjemnośc zrobienia wczoraj grilla z okazji meczu pod altaną, skończyło sie o 3. średnia rzygających została już ok. 24 przekroczona, wszycy sie zajebiście bawili, i nie pozostaje nic innego jak czekac na środe. mam nadzieje że mnie u mnie bo syf był straszny A najwazniejszy mecz tego weekendu będzie jutro o 17 gdy zaczną sie Wielkie Derby Grand Europa gdzie EKS Kolektyw Radwanice pyknie w pięknym stylu Rzemieślnik Oława:P
Co do tych ustawień drużyn, to i tak najbardziej wkurwiają mnie analizy przedmeczowe zacnych panów Engela i Gmocha - dali im jakiś zajebisty sprzęt i paćkają po ekranie palcem kreski świstki pizdki jakieś - tyle mądrości w tych analizach... Jak oglądać mecz, to telewizor włączać równo z jego rozpoczęciem!
...zrobię se kogiel ukręcę mogiel
Po dzisiejszym meczu ANGLIA- PARAGWAJ zapodał: "Anglicy mogli tylko wąchać jego pot" ale dobrze, że jest, bo jest beka, jak 4 lata temu na polszmacie. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
GO! GO! SOCA WARRIORS!
MY SOUND SYSTEM SITE:
http://www.myspace.com/feellikejumping MY SITE: http://www.myspace.com/freedomsoundselecta