St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
Poszukuje pokoju do wynajęcia w Warszawie
Poszukuje pokoju do wynajęcia w Warszawieahoj!
temat wrzut.. ale moze ktos ma, albo kakis znjomy ma, albo cos zes slyszal o tym co by jakis wolny pokoik lub jakis materac w pokoiku byl wolny?? konkretnie: poszukuje pokoju do wynajecia lub polpokoju w mieszkanku coby rytmy ska, reggae i te pe pobrzmiewaly czasem a nawet czesciej niz czasem.. dzieki za wszelkiego rodzaju info... pozzzzzz...m. k: 603 389 112 pallida_m@wp.pl
w sumie to możesz mieszkać u mnie w pokoju, tylko będziesz miała swoje obowiązki- wyprowadzanie psa, zmywanie, gotowanie... no i to chyba tyle... no tak tylko co na to moja dziewczyna powie...
P.S. a tak na poważnie jak coś będę wiedział o mieszkanku jakimś to dam znać bo wiadomo, ze letko nie jest... Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
ten to umie ustawić sobie kobiety 24 AND 7 CREW Olsztyn
Paździoch weź no lepiej nic nie kombinuj bo dziewczyna nie wytrzyma takiego tempa picia nalewek w Twoim towarzystwie w Sosnowcu