The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
temat PIJAKRe: temat PIJAK
Stępel ostatnio zdegustowaliśmy sporo Namysłowa niepasteryzowanego do czasu aż ktoś wpadł na browar który stał obok i było to Zamkowe niepasteryzowane to jest dopiero mistrz
Re: temat PIJAKNamysłów niep daje rade ale o stokroc wole Perle niep
Lomza niep i na zaszczytnym 3 miejscu Namyslow niep A dzis nie wzialem wolnego i napierdalam w robocie ...i to jeszcze po imprezie firmowej, ech. Finka dobra wodka jest, jak sie lycha dobije to trzyma jak ruski termos
Re: temat PIJAKto ja winkiem polecę:
w Biedronce jest Kadarka Bulgarian Semi Sweet Red Wine, 11% vol., 0,75l za 7,45zł wchodzi jak kompot Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: temat PIJAKNie wiem czy w kazdym Kauflandzie jest ta sama cena, ale w Namyslowie oryginalna Scotisch Whisky Black&White 0,7 - stoi po ...32,99
Nie wiem czy taka cena sie utrzyma, ale po wyplacie (dzisiaj) biore wszystkie 3 sztuki ktore stoja na regale Poprzednie 3 tez ja kupilem
Re: temat PIJAK
Na weekend w Świdnickim TESCO była lepciejsza promocja bo stały 29,99 wszyscy biegali z Whisky i bananami