Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers 2012-06-02, Rzeszów

2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej »

temat PIJAK

Dyskusje na tematy rozmaite

lubisz chlać ???

tak
123
78%
nie
33
21%

Liczba głosów : 156

Postprzez STĘPEL So kwi 30, 2005 18:02

radzim00 napisał(a):Premium nawet nie umywa się do Pilsa, bo zupełnie inne piwo :wink:

Pils jest cięższy i bardziej czuć gorycz. Nie ma to jak świeży Pilsik, taki że jeszcze słodem pachnie jak butle otworzysz :lol:

Aż sobie apetytu narobiłe, wieć trzeba skoczyć do sklepu....

No właśnie, nie wkurwiaj Radzim, chyba nigdy nie spróbuje tego pilsa.
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Postprzez radzim00 So kwi 30, 2005 18:30

Stępel, normalnie jestem w stanie ci przesłać paczkę z tym cudem, ale ostrzegam jak spróbujesz to będziesz chciał sie do Poznania przenieść :wink:
STAY RUDE!!!!!!
radzim00

Postprzez seeba N maja 01, 2005 0:08

radzim00 napisał(a):Premium nawet nie umywa siê do Pilsa, bo zupe³nie inne piwo :wink:

Pils jest ciê¿szy i bardziej czuæ gorycz. Nie ma to jak ¶wie¿y Pilsik, taki ¿e jeszcze s³odem pachnie jak butle otworzysz :lol:

A¿ sobie apetytu narobi³e, wieæ trzeba skoczyæ do sklepu....

to fakt ale ja wole generalnie tradycyjne piwa z goryczk±, s³od zabija smak prawdziwego piwa ( przyk³ad - Warka strong) ale Pils te¿ mo¿e byc :)
seeba

Postprzez Czarny N maja 01, 2005 8:30

Co Wam powiem to Wam powiem...

Warki nie lubie...ale jak daja piwko to sie wypije ;]

nie ma to jak Książ ale to tylko zdolne slazaki pijaja ;]

oczywiscie zubr jest git ;]
Stay Rude, Stay Menel!

http://www.madness.wroclaw.pl

Obrazek
Czarny

Postprzez chudy N maja 01, 2005 15:49

Apropos Pilsa to sie łądnie nim sponiewierałem wczoraj(a właśnciwie to juz chyba dziś było hehe). W Kłobucku w barze koło stadionu mają takowe piwo po 3zł a po 3,5zł jakieś inne o naziwe na literke "D" które podobno ma 7,1%... kurwa tak sie tamtejszymi browarami sponiewierałem że mi sie zachciało wracać do domu z buta o godzinie 3!!!

albo przestane pić albo już nigdy nie pojade na koncert do miejscowości z której jest szansa że dojde na nogach do domu... ostatni taki manewr zrobiłem w listopadzie albo w grudniu 2004 wracając z koncertu Radical Garaza który odbył sie we wręczycy.... kurwa śniegu po kolana a ja zapierdalam :/
chudy

Postprzez radzim00 N maja 01, 2005 15:58

A co do mocnych piw to ostatnio miałem okazje kosztować serie Wojaków. Jest Wojak zwykły. Wojak Mocny i uwaga Wojak Wszechmocny.

To ostatnie ma ponad 11% i nie mam pojęcia jak oni osiągneli taką moc :twisted: piwko w smaku jest paskudne, ale po pewnym czasie to i tak traci znaczenie...
STAY RUDE!!!!!!
radzim00

Postprzez Hippie_Hunter N maja 01, 2005 16:00

Wirus kurde gdzie się podziewasz chłopaku??!! grzeczniej :!: dzwonie i dzwonie i poczta a pić się chce... ktoś wie gdzie go wcięło?
Możesz mnie chamem zwać,

możesz mnie w mordę dać,

lecz od stolicy won,

bo krew się będzie lać !!!
Hippie_Hunter

Postprzez chudy N maja 01, 2005 16:06

ja jeszcze piłem ostatnio Van Pur o mocy 10% ;)

a rok temu w wakacje od czasu do czasu katowałem sie piwem o nazwie "Mocny Boss" miało 8 albo 9 %, a dotego zawierało witamine C hehe ... na etykietce bynajmniej tak pisało ;)
chudy

Postprzez STĘPEL N maja 01, 2005 18:14

chudy napisał(a):a dotego zawierało witamine C hehe ... na etykietce bynajmniej tak pisało ;)

Wszystkie browary zawierają witaminę C, także profilaktycznie trzeba kilka dziennie wypić, aby się zabezpieczyć.
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Postprzez skavliks N maja 01, 2005 19:28

Czarny napisał(a):
nie ma to jak Książ ale to tylko zdolne slazaki pijaja ;]

ja tez lubie "od czasu do czasu" ksiaza zapodac a slazakiem nie jestem :P
skavliks

Postprzez Agnes Pn maja 02, 2005 9:38

STĘPEL napisał(a):
chudy napisał(a):a dotego zawierało witamine C hehe ... na etykietce bynajmniej tak pisało ;)

Wszystkie browary zawierają witaminę C, także profilaktycznie trzeba kilka dziennie wypić, aby się zabezpieczyć.

fakty naukowe głoszą ponadto, iż dużo tej witaminki znajduje się w niektórych płynach naturalnych człowieka :twisted: , a tak w ogóle to działa ona na zasadzie placebo, co również potwierdzonym jest.

niemniej jednak wersja stęplowa nie jest zła, a jako że od torunia chodzę przeziębiona i nie mogę porządnie wytępić wirusów :twisted: to już dziś musi się odbyć konkret kuracja z pijakami różnymi i różnistymi :D
A.G.G.R.O. !
Agnes

Postprzez Hippie_Hunter Wt maja 03, 2005 8:47

oho to ja już wiem dlaczego tak rzadko choruję... o matko długiego łikendu ciąg dalszy... dziś ska party. umrę...
Możesz mnie chamem zwać,

możesz mnie w mordę dać,

lecz od stolicy won,

bo krew się będzie lać !!!
Hippie_Hunter

Postprzez resztka Wt maja 03, 2005 10:32

Wg grubej i fachowej książki medycznej gdzie rozdział o alko-lecznictwie jest, to na przeziębienia itp. trunki wysokoprocentowe jedne szkodzą a inne nie. Ponoć na walkę z wirusami to nadaje się najlepiej czysty spirytus(wersja dla twardzieli) oraz wodka, a wszelkie piwa, wina i środki mniej procentowe szkodzą bo coś tam nie styka z krwią. Także przeciwko grypie wskazane jest stosować terapię radykalną oraz inwazyjną czyli pół litra :wink:
resztka

Postprzez wisienka Wt maja 03, 2005 11:06

Agnes napisał(a): to już dziś musi się odbyć konkret kuracja z pijakami różnymi i różnistymi :D

taa kuracja :? zdecydowanie czuję się gorzej niż wczoraj o tej samej porze :roll: prawa górna część mojego policzka również, aż kolor zmieniła :evil: ja coś czuje,że przyszły tydzień począwszy od wczoraj to mnie zniszczy...ratuunkuuuuu :wink: !
I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant
wisienka

Postprzez jareg Wt maja 03, 2005 11:23

resztka napisał(a):Ponoć na walkę z wirusami to nadaje się najlepiej czysty spirytus(wersja dla twardzieli) oraz wodka, a wszelkie piwa, wina i środki mniej procentowe szkodzą bo coś tam nie styka z krwią.

A ja zdecydowanie będę bronił koncepcji południowej. Pan Hrabal radził, że najlepszym lekarstwem na anginę jest co najmniej 5 mocno schłodzonych piw. Na zdrowie. :lol:
One more drink, one more fight, one day we might see the light!

Obrazek

Leszek R.I.P. :-(
Jebać Kaczora!!!
jareg

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic