St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
Ulubiona gra Booyaka Familii :-)Ulubiona gra Booyaka Familii :-)podczas kilku ostatnich wyjazdów koncertowych naszej Rodziny ukształtowała się nowa, świecka tradycja - granie w GRĘ
istota gry tkwi jednak w kategoriach, spośród których wybiera się słowa w każdej rundzie zapewniam, że ta gra jest wbrew pozorom bardzo ciekawa, emocjonująca i rozwijająca na rozgrzewkę prosta kategoria - KUCHNIA POLSKA! (możecie za jakiś czas zmienić!). to jadziem: BIGOS przyjemnej GRY A.G.G.R.O. !
Antrykot
Tym samym inauguruję moją obecność (od dziś już czynną) na forum! i pozdrawiam Booyaka Familię!;)
TRUSKAWKOWY CHŁODNIK (ZUPA) (chodzi ni mniej ni więcej o zupę-kompot, jaką często jada się u nas latem - to chyba bardzo polskie, nie?).
ps. witamy, Aniu (mam nadzieję, że dobrze zgadłam, że to Ty A.G.G.R.O. !
Leniwe (kluski, względnie pierogi)
Ps. Tak to ja! Ostatnio edytowano N lis 19, 2006 22:07 przez MuranowSka Lady, łącznie edytowano 1 raz
I zasmażka !!!
a jak uznamy ze sie konczy na E to Ewentualnie schabowy ale kuchnia to najlatwiejsza kategoria proponuje zmienic na latajace zwierzatka bez futerka albo choroby zakazne/wydzieliny
o jescze mi sie najlepszawedlug mnie z wymyslonych do tej pory kategorii :
" bajki - moga byc wymyslone na poczekaniu " czy ktos pamieta pouczajaca bajke pt " wesoly wywłok"