Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
w co się bawić, w co się bawić....w Poznaniu
No to już teraz sam nie wiem STAY RUDE!!!!!!
Re: w co się bawić, w co się bawić....w PoznaniuW piątek dużo ska, 2tone, reggae można posłuchać w kuźni na ul. gołębiej przy farze. Między kawałkami dużo clashow, cock sparrerów, pogues, klasycznych zespołów mod i co-tam-kto-chce bo wszystko na zasadzie koncertu życzeń. Zapraszam od 21, Laurel Aitken
Re: w co się bawić, w co się bawić....w Poznaniu
O fajno! Tego mi brakowało, szczególnie po tym jak w valhalli się skończyły czwartki. Nie wiem w który piątek uda mi się wpaść, ale wpadnę z pewnością. edit: Tam jest miejsce do poskakania sobie? Czy tylko słuchanie? Jeśli chcesz zmieniać świat zacznij ode mnie
Re: w co się bawić, w co się bawić....w PoznaniuMożna poskakać a piwo za 5-tke. Pub jest właściwie na ul. Wrocławskiej ale najłatwiej znaleźć wychodząc z Gołębiej.
Re: w co się bawić, w co się bawić....w Poznaniu'Dramat' na starym rynku naprzeciwko ratusza, pręgierza. Na górze jest naleśnikarnia, w środku schodzi się po schodach w dół do pubu. A w nim: wtorek, środa: 100% northern soul, soulful reggae, ska, early reggae, rocksteady, czasem troche nowszych rzeczy. Piwo: niestety tylko warka- 6zł,
wódeczka + cytryna (lub mad dog) 4zł. Mecze na żywo (projektor raz i 2x tv). Otwarte d 17 do ostatniego klienta. Sporo miejsca, egipskie ciemności i kominek przy którym można wygrzać giry. Byłbym zapomniał- w środku można jarać.
Re: w co się bawić, w co się bawić....w Poznaniuzapomniales jeszcze napisac od kiedy zaczyna sie ten cykl imprez. wczoraj bylismy o 21 i oznajmiono nam "zamkniete juz"
Re: w co się bawić, w co się bawić....w PoznaniuWczoraj czyli środa? Siedzieliśmy jakoś do 1, oznajmił wam to chyba ktoś nierzyczliwy albo chodziło o restauracje na górze, która zamykaja wcześniej... ale o północy i tak też było wczoraj.
edit: aha, sorry. byłeś we wtorek. poświąteczne rozprężenie. było 'zamknięte jeszcze'.
Re: w co się bawić, w co się bawić....w PoznaniuWyslalem Ci prywatna wiadomosc.