Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Ważne: ANKIETA
No jesli moge, to ja pozwole sobie na zadanie pytania:
Dlaczego piszesz wlasnie o ska, i na jaki jestes wydziale na UŁ? O i moze jeszcze jaki jest Twoj ulubiony zespol ska Ogolnie praca mgr o ska to fajna rzecz, ale do sprawy trzeba zabierc fachowo. Gdyby np Jarecki taka prace napisal, albo Stepel to ho ho! Ska`d 4 life !
ja bym taką pracę chętnie przeczytała! co jak co, ale głowy to obaj delikwneci mają nie od parady, wiedzę i doświadczenia koncertowe tyż! może faktycznie skrobniecie jakieś kompendium dla przyszłych pokoleń A.G.G.R.O. !
Ja chyba jestem jeszcze porobiony, sokoro nie rozumiem co czytam.
Jarecki ty pisz, a ja będę promotorem ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Moim skromnym zdaniem, pracę magisterską o subkulturze powinna pisać osoba, która w tym głęboko siedzi i trudno zagiąć ją w danym temacie. Jednym słowem musi to być swego rodzaju "specjalista". To nie jest praca jaką pisze się z 5 książek...
W przeciwnym wypadku taka praca będzie tak "ciekawa" i tak prawdziwa jak wypociny Mirosława Pęczaka, których skutkiem jest z reguły śmiech i zażenowanie osób, o których pisze. Naprawdę ciekawą i prawdziwą pracą magisterską, traktującą o subkulturach, z jaką się spotkałem jest chyba jedyna praca mgr o subkulturze psychobilly, całą reszta to kupa gówna.
Gdbybm to ja pisał ta prace to po tym co napisał BogusKowalski skierowałbym się właśnie teraz do któregoś z wymienionych Panów
A gdybym był jednym z wymienionych to włąśnie bym skierował propozycje do tego co pisze tą prace bo podobno za napisanie takiej pracy to sie nie mały hajs bierze
Niestety w nauce juz od dawna (jesli kiedykolwiek) nie chodzi o solidnosc i rzetelnosc
Rowniez ,mysle, ze bardziej etyczne i sensowne z punktu widzenia ludzkosci byloby, zeby to wlasnie wymienieni napisali za kase te prace, niz niezbyt gleboko siedzacy w tym autor oryginalny amen. Ska`d 4 life !
i moje trzy grosze:
ankieta uboga jak na pracę magisterską i rzeczywiście wygląda , jak ułozona na kolanie przed kolejnym seminarium. Pytania bardziej nadają się do sondażu robionego na ulicy (szybko, żeby nie zniechęcić respondenta). W tzw metryczce (dane respondentów) brakuje pytania o wiek, ogólnie pytania sugeruja, że w wynikach pojawią się proste zalezności pomiędzy np poglądami politycznymi a ulubionymi zespołami itd.... I jeszcze jedno, jak chcesz badać na ile ska jest popularne w Polsce to pytaj ogół bardziej reprezentatywną próbkę, a nie miłosników ska, bo wśród ludzi z tego forum ska jest z pewnością popularne.
piszę o ska, bo to temat nieopisany i trzeba to wreszcie ruszyć, mój wydział zwie się eksoc. ankieta jest krótka, ponieważ istniała uzasadniona obawa że zwyczajnie respondentom nie będzie się chciało wypełniać czegoś dłuższego.
Ja również, dlatego z chęcią uzupełniłam. A pytania opisowe wkurzają chyba każdego. Pzdr booROOTS