Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers 2012-06-02, Rzeszów

2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej »

Ważne: ANKIETA

Dyskusje na tematy rozmaite

Postprzez BogusKowalski N mar 04, 2007 19:48

No jesli moge, to ja pozwole sobie na zadanie pytania:

Dlaczego piszesz wlasnie o ska, i na jaki jestes wydziale na UŁ?

O i moze jeszcze jaki jest Twoj ulubiony zespol ska :?: :D

Ogolnie praca mgr o ska to fajna rzecz, ale do sprawy trzeba zabierc fachowo. Gdyby np Jarecki taka prace napisal, albo Stepel to ho ho!
Ska`d 4 life !
BogusKowalski

Postprzez Agnes N mar 04, 2007 21:11

BogusKowalski napisał(a): Gdyby np Jarecki taka prace napisal, albo Stepel to ho ho!

ja bym taką pracę chętnie przeczytała! co jak co, ale głowy to obaj delikwneci mają nie od parady, wiedzę i doświadczenia koncertowe tyż! może faktycznie skrobniecie jakieś kompendium dla przyszłych pokoleń :P ?
A.G.G.R.O. !
Agnes

Postprzez STĘPEL N mar 04, 2007 21:39

STĘPEL napisał(a):
Kuba_ napisał(a):zatem: temat brzmi roboczo "muzyka ska w polsce" ,uczelnia to uniwersytet łódzki. promotorem jest profesor Matuchniak-Krasuska.

ze ska mam styczność od początku liceum, więć trochę więcej niż pół roku.

tak na logikę wynika że jesteś w pierwszej klasie liceum, więc jakim cudem uniwersytet, promotor i praca dyplomowa :?:

Ja chyba jestem jeszcze porobiony, sokoro nie rozumiem co czytam.

Agnes napisał(a):

ja bym taką pracę chętnie przeczytała! co jak co, ale głowy to obaj delikwneci mają nie od parady, wiedzę i doświadczenia koncertowe tyż! może faktycznie skrobniecie jakieś kompendium dla przyszłych pokoleń :P ?

Jarecki ty pisz, a ja będę promotorem :D
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Postprzez hheell N mar 04, 2007 22:21

Moim skromnym zdaniem, pracę magisterską o subkulturze powinna pisać osoba, która w tym głęboko siedzi i trudno zagiąć ją w danym temacie. Jednym słowem musi to być swego rodzaju "specjalista". To nie jest praca jaką pisze się z 5 książek...

W przeciwnym wypadku taka praca będzie tak "ciekawa" i tak prawdziwa jak wypociny Mirosława Pęczaka, których skutkiem jest z reguły śmiech i zażenowanie osób, o których pisze.

Naprawdę ciekawą i prawdziwą pracą magisterską, traktującą o subkulturach, z jaką się spotkałem jest chyba jedyna praca mgr o subkulturze psychobilly, całą reszta to kupa gówna.
miau

Obrazek
hheell

Postprzez chudy Pn mar 05, 2007 1:22

Gdbybm to ja pisał ta prace to po tym co napisał BogusKowalski skierowałbym się właśnie teraz do któregoś z wymienionych Panów ;)

A gdybym był jednym z wymienionych to włąśnie bym skierował propozycje do tego co pisze tą prace bo podobno za napisanie takiej pracy to sie nie mały hajs bierze ;)
chudy

Postprzez BogusKowalski Pn mar 05, 2007 7:07

Niestety w nauce juz od dawna (jesli kiedykolwiek) nie chodzi o solidnosc i rzetelnosc :lol:

Rowniez ,mysle, ze bardziej etyczne i sensowne z punktu widzenia ludzkosci byloby, zeby to wlasnie wymienieni napisali za kase te prace, niz niezbyt gleboko siedzacy w tym autor oryginalny amen.
Ska`d 4 life !
BogusKowalski

Postprzez mich Pn mar 05, 2007 9:08

i moje trzy grosze:

ankieta uboga jak na pracę magisterską i rzeczywiście wygląda , jak ułozona na kolanie przed kolejnym seminarium. Pytania bardziej nadają się do sondażu robionego na ulicy (szybko, żeby nie zniechęcić respondenta). W tzw metryczce (dane respondentów) brakuje pytania o wiek, ogólnie pytania sugeruja, że w wynikach pojawią się proste zalezności pomiędzy np poglądami politycznymi a ulubionymi zespołami itd....

I jeszcze jedno, jak chcesz badać na ile ska jest popularne w Polsce to pytaj ogół bardziej reprezentatywną próbkę, a nie miłosników ska, bo wśród ludzi z tego forum ska jest z pewnością popularne.
mich

Postprzez Kuba_ Śr mar 07, 2007 20:56

BogusKowalski napisał(a):No jesli moge, to ja pozwole sobie na zadanie pytania:

Dlaczego piszesz wlasnie o ska, i na jaki jestes wydziale na UŁ?

piszę o ska, bo to temat nieopisany i trzeba to wreszcie ruszyć, mój wydział zwie się eksoc.

ankieta jest krótka, ponieważ istniała uzasadniona obawa że zwyczajnie respondentom nie będzie się chciało wypełniać czegoś dłuższego.
Kuba_

Postprzez chudy Cz mar 08, 2007 0:42

Ja to jestem jakimś ogólnie jakiś rypnięty na punkcie akniet. Nie wiem czemu, ale uwielbiam wypełniać. Nim dłuższa tym lepsza:) wkurwiają mnie tylko pytania opisowe :)
chudy

Postprzez Typiara Pn mar 19, 2007 22:50

chudy napisał(a):Ja to jestem jakimś ogólnie jakiś rypnięty na punkcie akniet. Nie wiem czemu, ale uwielbiam wypełniać. Nim dłuższa tym lepsza:) wkurwiają mnie tylko pytania opisowe :)

Ja również, dlatego z chęcią uzupełniłam.

A pytania opisowe wkurzają chyba każdego.

Pzdr
booROOTS
Typiara

Postprzez MissFried N mar 25, 2007 22:04

Rzeczwiście nie przemyślana ankieta. Ale uzupełniłam :P Ach te pytania opisowe. Wkurzające.
Everything's wrong?
MissFried

Poprzednia strona

Powrót do Offtopic