Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Ważne: ANKIETA
Ważne: ANKIETAWitam
Prowadzę badanie do pracy magisterskiej poświęconej tematyce muzyki ska w Polsce. Proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, liczę że podejdziecie do tematu poważnie i udzielicie rzeczowych odpowiedzi. Dziękuję wszystkim zainteresowanym. ANKIETA Pozdrawiam Kuba Bartłomiejczyk
sugerowane odpowiedzi na pytanie 4 sa kiepskie - co jesli ktos slucha czesciej niz raz na pol roku, ale rzadziej niz raz na miesiac?
i rozbrajajace jest pytanie 16 i sugerowana odpowiedz 3; apolityczne przekonania polityczne - bardzo ciekawa konstrukcja jezykowa pozdr Ingiel
a napisz nam Kubo, prosze wiecej o sobie, o temacie pracy i uczelni, na ktorej ona powstaje? No gdybys jeszcze napisal kto jest promotorem (czy w Polsce jest jakis promotor, ktory wie cokolwiek o ska?!) to moje szczescie siegnelo by zenitu.
Dowiem sie i od razu wypelniam akniete. Obiecuje. Ska`d 4 life !
Z dupy wyjęte te pytania i ta całą ankieta. Ile czasu poświęciłeś na ułożenie pytań do ankiety? 10 minut?
Może warto te pytania bardziej przemyśleć? Zabierasz się do pisania tej pracy jak pies do ruchania jeża. Mam wrażenie, że ska albo w ogóle nie słuchasz, albo słuchasz od pół roku. Widocznie temat "skinheadzi" przestał być modny i młodzi "socjologowie" lub kulturoznawcy" biorą się za ska... Żenujące...
ciekawe czy chociaz w googla wpisal "ska", a jesli tak, to czy nie czerpie wiedzy o ska tylko z polskiej wikipedii (Zabili mi zolwia i inne takie)
Ska`d 4 life !
zatem: temat brzmi roboczo "muzyka ska w polsce" ,uczelnia to uniwersytet łódzki. promotorem jest profesor Matuchniak-Krasuska.
ze ska mam styczność od początku liceum, więć trochę więcej niż pół roku. jeśli macie jakieś pytania - jestem do Waszych usług.
tak na logikę wynika że jesteś w pierwszej klasie liceum, więc jakim cudem uniwersytet, promotor i praca dyplomowa ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Więcej niż pół roku, nie sugeruje, że jest w pierwszej klasie?
A pani profesor ma SKA w nazwisku, więc może jest ekspertem W dalszym ciagu życzę powodzenia.