Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Where are they now?
Where are they now?Taki watek pozwalam sobie zalozyc, bo ciekaw jestem gdzie sie podziewaja, rozni nieobecni na forum forumowicze. Moze ktos wie?
Kiedys pytalem o Kurre z Sosnowca, ktory gdzies w Lodku bawi, a kto wie gdzie jest Gala? Ska`d 4 life !
Oj sporo jest takich osób.
Sam jestem ciekaw co słychać u starych bywalców? RudeBear, Lidias, RudeBoyFago, Giovanii, Flick gdziewyście? A co z kobietami, które udzielały się jeszcze na tym 'starym' forum Siva, ToxicRed - przesympatyczne dziewczyny. Ja mam kontakt mailowy z drSlavo (prowadził niegdyś audycję RudeBoy Night). Włojażer z niego niesamowity i mam nieodparte wrażenie, że jeszcze o nim usłyszymy. Archiwalny bonusik: STARE FORUM SKA(hasło: forum
Już zapomniałem o tym forum, ale fajnie jest sobie poczytać o tym co było kiedyś. To forum było z podstrony ska na Independent.pl
Audycja drSlavo była jedną z pierwszych w klimacie i poza netem leciała normalnie w radiu Toruń chyba. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
To forum pierwotnie było podpięte pod moją stronę - Skayax [sic]. Potem po moich staraniach forum działało podpięte pod klika stron m.in.Independent(po co się rozdrabniać, nie?).
No a co z Gala? Zniknal tak po prostu? Byl (jest!) moderatorem forum i co obrazil sie na ska?
Zyje?!? Ska`d 4 life !
Chiba obraził się na Sound Crazy, ale nie wiem dokładnie o co chodziło. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
A gdzie Don Mietek? żyje jeszcze?
Reggae Sounds are Bigger Boss! http://biggerbosssound.blogspot.com/!! -