The Flatliners + The Mugshots 2012-06-19, Poznań

19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej »

Wielki powrót Krzysztofa Olivy

Dyskusje na tematy rozmaite

Jaki jest twój stosunek do Krzysztofa Olivy?

Bardzo go lubię szczególnie w akcji...
13
48%
Nie lubię go i chętnie skrzyżowałbym z nim rękawice
0
Brak głosów
Jest mi on zupełnie obojętny
8
29%
Nie uznaję przemocy i chołduje zasadzie fairplay...hehehe
6
22%

Liczba głosów : 27

Wielki powrót Krzysztofa Olivy

Postprzez GAŁA Wt gru 21, 2004 22:45

Mam przyjemność wam zakomunikować, że nas polski rekordzista, amerykański postrach, "kijowładny" Krzysztof Oliva powraca na nasz ojczysty "lód".A wszystko to za sprawą ostatniego jego kontraktu z Podhalem Nowy Targ, w którego barwach będzie grał teraz nasz bohater. Ciekawy jestem waszych opinii na temat tego wydarzenia, no i waszego zdania na temat samego Olivy....
24 AND 7 CREW Olsztyn
GAŁA

Postprzez lukas Wt gru 21, 2004 23:10

gdyby polska liga hokejowa była w połowie tak dobra (albo chociaz w 5%) jak NHL to ok. Ale kurwa podhale nowy targ to jest drużyna na poziomie druzyny przedszkolaków z usa, kanady, czech czy skad tam jeszcze... wiec niby fajnie że wraca do polski, ale to jednak żaden postep w jego karierze

A w Warszawie wogóle niema hokeja, wiec ja sie na tym nieznam kompletnie :) i tak tylko się mądrze :)
i've got erection
lukas

Postprzez GAŁA Wt gru 21, 2004 23:16

Ja kiedyś uprawiałem łyżwiarstwo szybkie i mogę cię zapewnić, że Nowy Targ pomomo, że nie ma jakiegoś zaplecza technicznego na poziomie światowym, to jednak ma jedno z najpelszych tafli w naszym kraju....a co do kadry to można powiedzieć, że to pewnie początek jej mątowania.
24 AND 7 CREW Olsztyn
GAŁA

Postprzez Hippie_Hunter Śr gru 22, 2004 2:29

my czasem jak zamarznie kanałek na żoliborzu to gramy w hokeja namiętnie, a polska liga jak i nhl są mi całkowicie obojętne... lubię hokeja na igrzyskach.
Możesz mnie chamem zwać,

możesz mnie w mordę dać,

lecz od stolicy won,

bo krew się będzie lać !!!
Hippie_Hunter

Postprzez STĘPEL Śr gru 22, 2004 17:59

Oliwa zawsze sprawieliwa(y).

Nie ma NHL to dobrze, że do Polski wrócił, będzie wesoło.

A tak przy okazji biorąc pod uwagę ile mamy w Polsce klubów i zawodników uprawiających ten sport, to reprezentacja gra na zajebistym poziomie.
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Postprzez chudy Śr gru 22, 2004 18:05

Ja to generalnie Oliwe to znam tylko przez Skautów. Nie mam pojęcia o całym tym hokeju, choć kiedyś grałem ze dwa razy w jakiś NHL na kompie. A co do poziomu polskiej gry to podejrzewam że nie tylko polscy hokejści grają na poziomie przedszkolaków, reoperezentacje przedszkolaków mamy jeszcze w innych sportach wystarczy spojrzeć na piłke nożną :] gdzie my gdzie oni :] heheh (oni w znaczeniu że inni hehe)
chudy

Postprzez lukas Cz gru 23, 2004 17:48

no porsze, tak narzekałem na poziom polskiego hokeja, pod niebiosa wznosząc zawodników z nhl a tu prosze...

Prawie wygraliśmy z dream teamem nhl :) gdyby nie karne to byłby remis a to wynik niczego sobie...
i've got erection
lukas

Postprzez miśkov77 Cz gru 23, 2004 19:38

co do powrotu jego do kraju to w sumie srednio sie ciesze bo nie bedzie go mozna w tv na polsacie sport ogladac w akcji...a Częstochowa nie ma druzyny hokejowej niestety. ja tam bardzo hokej lubie...Go Boston Bruins! ;)
miśkov77

Postprzez Jacko Cz gru 23, 2004 19:45

lukas napisał(a):no porsze, tak narzekałem na poziom polskiego hokeja, pod niebiosa wznosząc zawodników z nhl a tu prosze...

Prawie wygraliśmy z dream teamem nhl :) gdyby nie karne to byłby remis a to wynik niczego sobie...

Zajebisty był meczyk, co? PolSKA PolSKA!!! 8)
Gdzie jest linia K?

Co na Grochów tak pięknie szła!
Jacko

Postprzez GAŁA Cz gru 23, 2004 21:09

lukas napisał(a):no porsze, tak narzekałem na poziom polskiego hokeja, pod niebiosa wznosząc zawodników z nhl a tu prosze...

Widzisz trochę wiary w naszych zawodników....najwiekszym problemem jest u nas promocja tego sportu, a nie niski poziom graczy
24 AND 7 CREW Olsztyn
GAŁA

Postprzez rutek Pt gru 24, 2004 9:49

Nasuwa mię się tylko jedne zdanie:

OLIVA DOBRZE WIE KOGO BIĆ A KOGO NIE
rutek

Postprzez Mietek Śr sty 05, 2005 21:02

rutek napisał(a):Nasuwa mię się tylko jedne zdanie:

OLIVA DOBRZE WIE KOGO BIĆ A KOGO NIE

No i debiut Oliwki jest kiepawy bo jeszcze nie pojawil sie gdzie trzeba :) Widac zabalowal w Calgary - z tego co wiem to bardzo rozrywkowe miasto ;)

Hokej normalnie na forum - bardzo dobrze :). Z NHL to najbardziej lubilem Adama Oatesa jak jeszcze gral w Boston Bruins. Z bramkarzy to wymiata Patrick Roy chociaz pewnie odezwa sie głosy o Haszka. No a teraz wymiata Peter Forsberg, ktory jak dla mnie najlepszym na srodku jest i basta. A team to obok Senatorów cenie najbardziej Colorado chociaz to taka druzyna troche bez tradycji. Hokej lubilem ogladac jak zrobili ten system z podswietlanym krazkiem na ekranie tv bo normalnie po wypiciu nawet 1 browaru nie specjalnie jestem wstanie sie polapac - jakos gałka mi sie rozluznia ;) ...
Mietek

Postprzez STĘPEL Śr sty 05, 2005 21:31

Tu głos:

Haszek jest najlepszy i basta.
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Postprzez Flick Pt sty 07, 2005 0:04

chudy napisał(a):Ja to generalnie Oliwe to znam tylko przez Skautów. Nie mam pojęcia o całym tym hokeju, choć kiedyś grałem ze dwa razy w jakiś NHL na kompie. A co do poziomu polskiej gry to podejrzewam że nie tylko polscy hokejści grają na poziomie przedszkolaków, reperezentacje przedszkolaków mamy jeszcze w innych sportach wystarczy spojrzeć na piłke nożną :] gdzie my gdzie oni :] heheh (oni w znaczeniu że inni hehe)

AMEN.

dodalbym tylko : widzialem go jeszcze w paru skladankach, z najgoretszych akcji na lodzie na jakims euro sporcie czy innym podobnym.
"If you're arrogant, tough,

smart and clean looking

you got to be a Mod then !"

http://www.polishmods.prv.pl

Obrazek
Flick

Postprzez skavliks Pt sty 07, 2005 0:08

jutro ide na hokej a my swoje STOCZNIA :!: :twisted: heeehehehe chodzi wogle ktos z forum na hokej :?:
skavliks

Następna strona

Powrót do Offtopic