The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
Wielki powrót Krzysztofa OlivyWielki powrót Krzysztofa OlivyMam przyjemność wam zakomunikować, że nas polski rekordzista, amerykański postrach, "kijowładny" Krzysztof Oliva powraca na nasz ojczysty "lód".A wszystko to za sprawą ostatniego jego kontraktu z Podhalem Nowy Targ, w którego barwach będzie grał teraz nasz bohater. Ciekawy jestem waszych opinii na temat tego wydarzenia, no i waszego zdania na temat samego Olivy....
24 AND 7 CREW Olsztyn
gdyby polska liga hokejowa była w połowie tak dobra (albo chociaz w 5%) jak NHL to ok. Ale kurwa podhale nowy targ to jest drużyna na poziomie druzyny przedszkolaków z usa, kanady, czech czy skad tam jeszcze... wiec niby fajnie że wraca do polski, ale to jednak żaden postep w jego karierze
A w Warszawie wogóle niema hokeja, wiec ja sie na tym nieznam kompletnie i've got erection
Ja kiedyś uprawiałem łyżwiarstwo szybkie i mogę cię zapewnić, że Nowy Targ pomomo, że nie ma jakiegoś zaplecza technicznego na poziomie światowym, to jednak ma jedno z najpelszych tafli w naszym kraju....a co do kadry to można powiedzieć, że to pewnie początek jej mątowania.
24 AND 7 CREW Olsztyn
my czasem jak zamarznie kanałek na żoliborzu to gramy w hokeja namiętnie, a polska liga jak i nhl są mi całkowicie obojętne... lubię hokeja na igrzyskach.
Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
Oliwa zawsze sprawieliwa(y).
Nie ma NHL to dobrze, że do Polski wrócił, będzie wesoło. A tak przy okazji biorąc pod uwagę ile mamy w Polsce klubów i zawodników uprawiających ten sport, to reprezentacja gra na zajebistym poziomie. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Ja to generalnie Oliwe to znam tylko przez Skautów. Nie mam pojęcia o całym tym hokeju, choć kiedyś grałem ze dwa razy w jakiś NHL na kompie. A co do poziomu polskiej gry to podejrzewam że nie tylko polscy hokejści grają na poziomie przedszkolaków, reoperezentacje przedszkolaków mamy jeszcze w innych sportach wystarczy spojrzeć na piłke nożną :] gdzie my gdzie oni :] heheh (oni w znaczeniu że inni hehe)
no porsze, tak narzekałem na poziom polskiego hokeja, pod niebiosa wznosząc zawodników z nhl a tu prosze...
Prawie wygraliśmy z dream teamem nhl i've got erection
Zajebisty był meczyk, co? PolSKA PolSKA!!! Gdzie jest linia K?
Co na Grochów tak pięknie szła!
Widzisz trochę wiary w naszych zawodników....najwiekszym problemem jest u nas promocja tego sportu, a nie niski poziom graczy 24 AND 7 CREW Olsztyn
No i debiut Oliwki jest kiepawy bo jeszcze nie pojawil sie gdzie trzeba Hokej normalnie na forum - bardzo dobrze www
AMEN. dodalbym tylko : widzialem go jeszcze w paru skladankach, z najgoretszych akcji na lodzie na jakims euro sporcie czy innym podobnym. "If you're arrogant, tough,
smart and clean looking you got to be a Mod then !" http://www.polishmods.prv.pl ![]()