The Bartenders w Klubie 55! 2012-06-01, Warszawa

Klub 55 i Wasza ukochana ferajna The Bartenders mają największą przyjemność zaprosić wszystkich sympatyków ska®gae z jazzowymi wtrętami na koncert, który już 1... więcej »

..Wrocław..

Dyskusje na tematy rozmaite

..Wrocław..

Postprzez ska_lady So gru 04, 2004 16:08

pytanie co sadziecie o tym miescie..?

ja tam niestety nie bylam..ale imprezowo widze ze cos sie dzieje..kulturalnei czy jakby tego nei zwal tez...a prawdopodobnie bede sie tam przeprowadzac..na jakis czas- moze...i....

no..!

ska ska ska..viva ska..!
ska_lady

Postprzez zebed So gru 04, 2004 17:41

ja mieszkam w okolicach wrocka i musze przyznac ze to zajebiste miasto , co do kwesti koncertowych to kazdy moze znalezc cos dla siebie . Z wiadomych wzgledow rzadzi i dzieli Madness :D Pozatym urok samego miasta napewno ci sie spodoba , mi najbardziej z calego wrocka znane jest pkp bo czesto

po imprezach nachodza mnie tam refleksyjne mysli . :lol:
zagraj to tak - ska, ska ,ska
zebed

Re: ..wrocław..

Postprzez hheell Pn gru 06, 2004 9:13

ska_lady napisał(a):pytanie co sadziecie o tym miescie..?

ja tam niestety nie bylam..ale imprezowo widze ze cos sie dzieje..kulturalnei czy jakby tego nei zwal tez...a prawdopodobnie bede sie tam przeprowadzac..na jakis czas- moze...i....

no..!

ska ska ska..viva ska..!

A kiedy zamierzasz się tutaj przeprowadzić i skąd?

Jeżeli z Warszawy, to będziesz już drugą panną, która się tutaj przeprowadzi z Wawy, bo pierwszą była moja żona, która tutaj mieszka od kilku miesięcy i nie narzeka.
miau

Obrazek
hheell

Postprzez nukem Pn gru 06, 2004 9:19

bylismy przez kilka godzin we wrocku jak jechalismy do bielawy

miasto naprawde ladne

ma klimat

nie to co warszawka

niby ceny sa nizsze

ale musielismy za obiad zabulic kilkanascie zlotych

szukalismy tez jakis lumpexow

ale chyba nie dane nam bylo trafic na takowy :roll:
god hates us all
nukem

Postprzez Wrzosek Pn gru 06, 2004 10:40

nukem napisał(a):
miasto naprawde ladne

ma klimat

nie to co warszawka

Jakkolwiek Wroclaw niewatpliwie ma zajebisty klimat i fajowym miastem jest (mam nadzieje, ze kiedys uda mi sie go poznac dokladniej, bo jak na razie mialem okazje ogladac go bardzo pobieznie), to bardzo prosze sobie Warszawa buzi nie wycierac. Dziekuje za uwage.

Zdrowka zycze
Obrazek
Wrzosek

Postprzez GAŁA Pn gru 06, 2004 11:14

Wrocław jest na pewno zajebisty, ale mi niestety kojarzy się z zimnym dworcem. Przeżyłem tam najcięższe 12 godz w życiu- było tak zimno, że aż bezdomni wymiękali, a co dopero ja. (wszyscy majaczyli z zimna). Spałem na większości chyba dworców w naszy kraju, ale Wrocławski przebija wszystko. Druga rzecz, która mi się z miastem kojarzy to duuuża, ładna starówka, acha no i słynne wrocławskie zoo. Kiedyś tam chcieliśmy pojechać, ale z powodów promilów zabłądziliśmy. Do tej pory żałuję, że nie dotarliśmy do zoo, chciałem sobie zrobić fotkę z Gutwińskimi, a tak jest lipa :wink: :lol:

nukem napisał(a):niby ceny sa nizsze

ale musielismy za obiad zabulic kilkanascie zlotych

O tak drogo tam jest na pewno, za herbatę z cytryną zabuliłem prawie 4 zeta !!!. 3 zeta natomiast kosztowała szleta miejska !!! (a zamiast babci klozetowej stał jakiś mięśniak)
24 AND 7 CREW Olsztyn
GAŁA

Postprzez Ingiel Pn gru 06, 2004 11:48

GAŁA napisał(a): Do tej pory żałuję, że nie dotarliśmy do zoo, chciałem sobie zrobić fotkę z Gutwińskimi, a tak jest lipa :wink: :lol:

a tak mi sie skojarzylo:

- jakie jest najbrzydsze panstwo swiata?

- panstwo gucwinscy
pozdr Ingiel
Ingiel

Postprzez GAŁA Pn gru 06, 2004 11:57

Ingiel napisał(a):- jakie jest najbrzydsze panstwo swiata?

- panstwo gucwinscy

no co ty bluźnisz, hehe, Gutwińscy są oldschoolowi z tym swoim zwierzyńcem w domu. A tak wogóle, to oni jeszcze żyją?, Bo ta fotka z nimi w dalszym ciągu jest aktualna :wink:
24 AND 7 CREW Olsztyn
GAŁA

Postprzez ska_lady Pn gru 06, 2004 12:16

hmhm..to tylko rusyzc sie trza...

sprawa wygladatak..ze chwilowomieszkam w stolicy..ale chce sie gdzies przeniesc..tu mi brak powietrza troszku...;) - osobiste wynurzenie..hehe;)

a wrocku slyszalampozytywne opinie i to bardzo wiec..:))

moze na uniwerku tez mnei zechca...;)

dzieki za opinie:))
ska_lady

Postprzez jareg Pn gru 06, 2004 17:09

GAŁA napisał(a):Wrocław jest na pewno zajebisty, ale mi niestety kojarzy się z zimnym dworcem. Przeżyłem tam najcięższe 12 godz w życiu- było tak zimno, że aż bezdomni wymiękali, a co dopero ja. (wszyscy majaczyli z zimna).

Jeśli dobrze pamiętam chodzi o Polemic. A trzeba było wejść do jednego z dworcowych barów, gdzie ja z bezdomnym flaszeczkę obracałem. Postawił, a ja nigdy nie odmawiam. :wink:
One more drink, one more fight, one day we might see the light!

Obrazek

Leszek R.I.P. :-(
Jebać Kaczora!!!
jareg

Postprzez GAŁA Pn gru 06, 2004 17:52

jareg napisał(a):Jeśli dobrze pamiętam chodzi o Polemic. A trzeba było wejść do jednego z dworcowych barów, gdzie ja z bezdomnym flaszeczkę obracałem. Postawił, a ja nigdy nie odmawiam. :wink:

A i owszem byliśmy w barze, ale szybko nas wyprosili, bo kasy nie mieliśmy na jakieś zamówienie......po tej chebatce ok. 4 zeta (na 4 osoby) bilismy się nawet o cytrynkę :wink: Ja też się skumałem z bezdomnymi poczęstowałem nawet kanapkami. A kumacie tą szkołę tańca "Danuta"? - Co to wogóle jest?- W pijackim amoku zaczelismy szukac noclegu i tam trafiliśmy, ale 40pln od głowy to trochę dużo, więc zawróciliśmy na dworzec.

ps. Pamietam też jakąś laskę, która podeszła do mnie na dworcu i coś mi wkręcała, że to nie prawda, że ćpa here, zaczęła opowiadać całe swoje życie....istnie trzeboje :roll: My raczej nie mamy takiego bajzlu na dworcu; u nas na centralnym są jedynie agro-skins (czyli wioskowe brudne skiny w wyciągnietych flekach, lub wkasanych w spodnie haringtonach. A ich ulubione pytanie to:" Ej sorry jesteś Pankowiakiem?. hehehehe
24 AND 7 CREW Olsztyn
GAŁA

Postprzez Steadfast Pn gru 06, 2004 18:06

Wrocław bardzo fajne miasto :lol:

chociaż byłem 2 razy tylko

raz na wycieczce w zoo a drugi raz na koncercie

w klubie Diaboliqe

"restauracje" studentckie bardzo fajne i w miare tanie

na rynku dużo fajnych knajp i dobry kebab :lol:
Steadfast

Postprzez STĘPEL Pn gru 06, 2004 19:48

krótko mówiąc Wrocław dobre miasto, imprez w ch.., jest gdzie poimprezować, a i ładne jest.

Dworzec PKP to osobny temat, trochę życia sie na min spędziło, głównie w nocy po koncertach i atrakcji nie brakowało.
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Postprzez GAŁA Wt gru 07, 2004 12:34

Ej no zapomnieliśmy o najważnieszym.....przecież we Wrocławiu jest BAR vip :lol: .Słyszałem od starszej, że kasting tam robią na dziewczynę dla jakiegoś typa z programu, więc spieszcie sie wszystkie wrocławianki, i szykujcie swoje wianki, hehehe :wink: :lol:
24 AND 7 CREW Olsztyn
GAŁA

Postprzez go_ska Wt gru 07, 2004 16:07

Po jabłkach...

ten konkurs na dziewczynę dla jednego z uczestników Baru już nieaktualny...

wybrali już jakąś blondynę :D
Obrazek
go_ska

Następna strona

Powrót do Offtopic