Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Wszystko o Miriam
no i bardzo dobrze . proponuję jaką naturalną ewolucję tego wątku podstwaić niedźwiedzia brunatnego który ucharakteryzowany na kobietę wygrzmociłby wszystkich uczestników programu a później zabrał się za prezesa telewizji, reżysera i kamerzystów, po czym zająłby się uczestnikami programu bar...
bo jedynym lekarstwem jest śmierć Kto słucha Rege Rucha Kolege
A może do gazu?
Homoseksualizm nie jest uznawany za chorobe od jakichś 30 lat. Gratuluje aktualnej wiedzy
A nie widzisz różnicy pomiędzy gwałtem na dziecku a stosunkiem odbytym za zgodą obojga (albo i większej ilości) partnerów? Żeby pedofilia była akceptowana stosunek musiałby się odbyć w wyniku świadomej decyzji wszystkich zainteresowanych stron, a nikt nigdy nie uzna że 10 letnie dziecko jest chętne do obciągania komuś druta. Pozatym ciągle nie dostrzegasz istoty problemu bo transseksualizm to zupełnie inna para kaloszy. Uważasz że jeśli kobieta ma ciało mężczyzny i chce to zmienić to należy ją wysłac do gazu? Zapisz się do Młodzierzy Wszechpolskiej. Nie rozumiesz że istnieje płeć mózgu i płeć ciała? To są fakty znane od pół wieku a dla Ciebie to nowość? Spróbuj czasem przeczytać coś innego niż Przegląd Sportowy. EOT
Ja wyznaję zasadę jak większoć społeczeństwa, która mówi, że takie kwestie mi nie przeszkadzają do puki mnie osobiście nie dotyczą....i tyle. Fakt, że czułbym się nie swojo w towarzystkie pedzia (jak chyba 90% fecetów), ale do puki by miał on "ręce na widoku" to jakoś bym z tego tragedii nie robił. Nie oznacza to jednak, że uważam to za coś poztywynego, ale z drugiej strony przecież nie zaintalujemy w każdym domu kamer, żeby wiedzieć, co kto preferuje..... Taka mi się teraz myśl nasunęła, że wielu starożytnych myślicieli , na których opiera się większość współczenych teori dotyczątych świata, była homo, albo bi- pozostawiam to bez komentarza....... ps. Ciekawe jestem, kto z was nastawionych na eliminacje takich ludzi, byłby w stanie sam wykonać wyrok?; Ja nie jednej świni, czy krowie poderżnąłem gardło (pomagając dziadkom na wsi) i powiem wam szczerze, że trzeba mieć psyche do takich motywów, a z człowiekeim byłoby pewnie trudniej. Więc zamin ktoś coś napisze to sugerowałbym ważyć pewne słowa, bo od deklaracji do czynu jeszcze długa droga. 24 AND 7 CREW Olsztyn
A co kogo obchodzi, kto co w domu robi i preferuje, ja mam dużo większe problemy i jebią mnie czyjeś kwestie prywatne. Mam podobne zdanie do Gały, jak ktoś się do mnie nie przypierdala to wali mnie kto co robi. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Ingiel prosiłeś mnie o zdjęcia Miriam więc spełniam twe rzyczenie, hehehehe http://www.calamiriam.prv.pl/
-oczywiście żartuje 24 AND 7 CREW Olsztyn
hehe gala musiales tak na publicu? mogles na priv pozdr Ingiel
ale naprawde nie ma się czego wstydzić
heh dobra , ja jednak staroswiecko stwierdzam , ze nienawidze wszelkiej masci dewiantow i nic tego nie zmieni , ... pozostaje mi tylko zyczyc tym tolerancyjnym , zeby sie nienacieli na "miriam" p.s na podrywaczach jest odcinek z Polska wersja ;>
Niestety nadziać się może każdy, bez wzgledu na to jaki ma do tego stosunek- a jak już się to stanie to można się tu pochwalić na forum, hehehe. - Jeden odważny się już znalał; Ingiel jestem z ciebie dumny 24 AND 7 CREW Olsztyn
gala, co za duzo, to niezdrowo pozdr Ingiel