St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
Wszystko o Miriam
Wszystko o MiriamKumacie ten program?. Typki zabiegają o względy pewnej panny, która tak naprawdę okazuje się facetem. Co za porażka, najśmieszniejsze jest to, że chyba żaden facet by na pierwszy rzut oka nie skumał podstępu. Współczuje tym gościom, bo gdyby mnie coś takiego spotkało to bym zdemolował cały program; normalnie krew by się polała.... To chyba najstraszniesza rzecz jaka może spotkać faceta (i to jeszcze przez kamerą)
Dla niedowiarków mam linka do nieoficjalnej strony programu (polecam galerię Ostatnio edytowano Pn sty 31, 2005 7:10 przez GAŁA, łącznie edytowano 2 razy
24 AND 7 CREW Olsztyn
no tak, podobno jeden jak sie dowiedział, że miriam to babo chłop, to pobił producenta. wytoczyli sprawe o odzskodowanie, ktorą z resztą wygrali. (dla tych niedoinformowanych to było
Dziewczyna z mercedesem
W kieszeni miała nóż Skórzana tapicerka, a w bagażniku trup Z rewolwerem w torebce śmiało szła przez świat Dziś w sercu mym pozostał po Niej krwawy ślad
Strasznie mi ich szkoda, robią z siebie debili przed całym światem
Gdzie jest linia K?
Co na Grochów tak pięknie szła!
zaczeło sie od beznadziejnego Big Brothera a teraz takie gówno co bedzie potem?
może nie długo bedzie ktoś tkai jak bohater filmu Truman Show ludzie nieznają granic głupoty ale dopuki beda tacy co to ogladją a co za tym idzie producenci beda trzepać ogromną kase to bedzie coraz więcej tkaich pomysłów. naszczęście neioglądma tiwi i nie widziałem tego. STAY RUDE STAY RUBEL
STAY RUBEL STAY RUDE
moj czlowiek... no do chuja wacława, telewizja jak najbardziej tak, ale taka jak polska zdecydowanie nie! mi tam sie przed telepudlem zdarza nieraz siedziec, ale generalnie poza filmami na ale kino czy czasem gdzie indziej to chyba tylko kabaret moralnego niepokoju w miare regularnie ogladam. niestety tzw. programy rozrywkowe sa na poziomie tak tragicznie zenujacym ze chyba tylko Wlosi sa w tej kwestii jeszcze durniejsi od nas. dlatego tez powoli, w miare mozliwosci ze zjawiska zwanego telewizja rezygnuje na rzecz komputera. sciagam co chce obejrzec i tym o to pieknym sposobem sam decyduje o poziomie programu Inna sprawa ze w ten sposob latwo wpasc w uzaleznienie... np seriale... w tv jest max jeden odcinek dziennie, a jak sciagne z netu sezon simpsonow, czy innych soprano to dwa dni moge nie odchodzic od monitora no ale co zrobic - przynajmniej nie katuje sie zlotopolskimi ani klanem! a co do miriam - dobrze Gała mowisz - krew by sie polala, tyle ze podejrzewam ze chlopaki z programu pewnikiem podpisali pelno jakis durnowatych papierow, ktore zebrane do kupy jasno stwierdzaja, ze sie zgodzili na wszelkie takie niespodzianki tak czy siak - ja do pedalow i innych transwestytow absolutnie nic nie mam (Priscille, krolowa pustyni widzialem chyba ze 100razy tak dlugo jak nie robia nikogo w wala podajac sie za plec inna niz w rzeczywistosci. w takim przypadku reakcja moze byc tylko jedna... oczywiscie wpierdol
aqualung ja robie tosamo to co che obejrzec to z neta dre bo w tiwi mi pory przewaznie nieodpowiadaja a i reklamy co 15 minut doprowadzają mnie do szału.
Widze że tez lubisz kreskówki:-) ale lepiej przez net ścignąc i sobe oglądać kiedy się chce:) a nie w bajkowym kinie o 9 rano STAY RUDE STAY RUBEL
STAY RUBEL STAY RUDE
tam zaraz kreskowki, niejeden normalny serial
nie ma takiej fabuly jak The Simpsons przynajmniej po obejrzeniu paru odcinkow dobry humor gwarantowany! a i sporo nawiazan do roznych dziwnych rzeczy mozna utrafic ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowano Pn sty 31, 2005 12:07 przez DirtyFinger, łącznie edytowano 1 raz
Jak się dowiedziałem o tym motywie to coraz bardziej podejrzliwie patrze na niewiasty, a czort wie co która skrywa pod bielizną
ps. Bez urazy dziołchy, ale tylko facet potrafi zrozumieć taką tragedie, uuuuuuuuu 24 AND 7 CREW Olsztyn
i'm gonna sex u up Reggae Sounds are Bigger Boss! http://biggerbosssound.blogspot.com/!! -
Czasami ogladam ten program,raczej rzadko bo jakoś nie mam zwyczaju wysiadywać non stop przed Tv....Można sie pośmiać z naiwności tych facetów i ogólnie to są niezłe jaja kiedy gadają między sobą,że chcieliby ją przelecieć itp...Ale to nie zmienia faktu,że szkoda mi tych facetów..najgorsze bedzie to,kiedy wyjdą z programu i wszyscy ( a szczególnie kumple) będą się z nich okrutnie nabijać i to przez długi czas.Własciwie sam pomysł jest troszeczke niesmaczny i nie życzyłabym nikomu takiej akcji z pięknością, która okazuje sie być transwalem ( Bleeeeeeeee
to już przesada czego to nie wymyślą A swoją drogą to nie wierzyłam do końca,że ta Miriam ma męskie hmm " oprzyrządowanie" hehe to mówiłem Ja-Jarząbek Wacław
Są rzeczy na świecie, które się nie śniły filozofom. A może pod wpływem hormonów po prostu jej, czy raczej mu Ciekaw jestem ja się to załatwiało?- Na stojąco?, czy na kucka?- bo na stojaka to bym ją/jego szybko zdemaskował. ps. Najbardziej mnie zabolało to, że aż ciężko jest mi to powiedzieć, ale była całkiem reprezantatywna, bleeee. Chyba każdy facet by się nabrał. Ciekaw jestem reakcji naszych forumowiczek, gdyby analogicznie trafiły na kobietę po testosteronie? 24 AND 7 CREW Olsztyn