Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly.
Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do...
więcej »
|
|
|
|
|
Dyskusje na tematy rozmaite
przez Jim Stark Pn wrz 12, 2005 0:09
Imię Michał, urodzony w 1987 roku, tak więc całkiem młody osobnik. Zafascynowany muzyką rocksteady / ska / punk-rock / melodic punk / hardcore. Fan pokręconych filmów jak kino Tarantino, czy Guya Ritchego np Snatch, oraz Davida Lyncha np Zagubiona Autostrada. Lubię klimat filmów z James'em Dean'em i ogólnie filmów w stylu rock'n'rolla. Uwielbiam filmy Martina Scorsese, Francisa Forda Coppoli i jego Ojca Chrzestnego, a co za tym idzie fan Mario Puzo i jego innej wspaniałej książki, jaką jest niewątpliwie Sycylijczyk, oraz wielu innych. Zamieszkały w Warszawie. Lubiący chodzić na koncerty. Może to nie do końca zrozumiałe, ale uwielbiam architekturę gotycką. Lubię patrzeć na gwiazdy, zwłaszcza w górach, tam je najlepiej widać :> Amator pływania wpław jak i kajakiem. Póki co uczeń w klasie maturalnej. Posiadacz niepohamowanego popędu do piwa 
-
Jim Stark
-
przez zebed Pn wrz 12, 2005 15:00
Jim Stark napisał(a):Posiadacz niepohamowanego popędu do piwa 
tak jak wszyscy chyba z tego forum 
zagraj to tak - ska, ska ,ska
-

zebed
-
przez jareg Pn sty 09, 2006 7:13
Agnes napisał(a):  Ulubiona kapela: Adicts, Buzzcocks
Mówisz i masz. Buzzcocks zagra 1.05 w praskim Futurum. Fakt, że to już nie to samo co kiedyś, ale zawsze.
One more drink, one more fight, one day we might see the light! Leszek R.I.P. Jebać Kaczora!!!
-

jareg
-
-
przez Agnes Pn sty 09, 2006 22:10
jareg napisał(a):Agnes napisał(a):  Ulubiona kapela: Adicts, Buzzcocks
Mówisz i masz. Buzzcocks zagra 1.05 w praskim Futurum. Fakt, że to już nie to samo co kiedyś, ale zawsze.
ale Ty o mnie dbasz, Jareg  dziękuję :* data 1.05 zwiększa prawdopodobieństwo dotarcia na miejsce, i to w sposób znaczny. a że nie to co kiedyś.....pewnie tak, ale ja i tak za młoda jestem, żeby w tej kwestii mądrzyć się i wybrzydzać.
A.G.G.R.O. !
-

Agnes
-
-
przez STĘPEL Śr sty 11, 2006 20:13
Agnes napisał(a):jareg napisał(a):Agnes napisał(a):  Ulubiona kapela: Adicts, Buzzcocks
ale Ty o mnie dbasz, Jareg  dziękuję :* data 1.05 zwiększa prawdopodobieństwo dotarcia na miejsce, i to w sposób znaczny. a że nie to co kiedyś.....pewnie tak, ale ja i tak za młoda jestem, żeby w tej kwestii mądrzyć się i wybrzydzać.
może i to nie miesce na koncerty, ale kogo to obchodzi, wyczaiłem bliżej: BUZZCOCKS 27 kwietnia - GDYNIA Ucho jak dożyję, będę i takie tam różne to wybiorę ten kilka dni wcześniej: DEADLINE 23 kwietnia - ŁÓDŹ + Bulbulators + Bilety do Kontroli
 tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
-

STĘPEL
-
-
przez Agnes Cz sty 12, 2006 15:22
tere fere, nie wyczaiłeś, tylko JA Ci to wczoraj powiedziałam, młotku  w związku z powyższym zmieniam pragę na gdynię! a łódz też warto będzie odwiedzieć (czyli krótko mówiąc koniec kwietnia będzie wycieczkowy, ale to przecież jest esencja  )
A.G.G.R.O. !
-

Agnes
-
-
przez GreeN_DG Cz sty 12, 2006 16:20
Mam na imię Malcin i tesz mam 13 lat  ... a wogóle jestem kul i trendi 
... Get ready for Rocksteady !
-

GreeN_DG
-
-
przez sokół Cz sty 12, 2006 17:14
Agnes napisał(a):nie wyczaiłeś, tylko JA Ci to wczoraj powiedziałam, młotku
Buhahaha gruby beton młotek  tosz to już prawie nazwa kapeli brawo ciocia 
RUDE BOY'S SKANKING 
-

sokół
-
-
przez STĘPEL Cz sty 12, 2006 19:13
Agnes napisał(a):tere fere, nie wyczaiłeś, tylko JA Ci to wczoraj powiedziałam, młotku  w związku z powyższym zmieniam pragę na gdynię! a łódz też warto będzie odwiedzieć (czyli krótko mówiąc koniec kwietnia będzie wycieczkowy, ale to przecież jest esencja  )
A chuja tam, wiedziałem, zanim mi powiedziałaś Gruby młotek na nazwę kapeli daje radę, co najmniej jak Komora transformatora 
-

STĘPEL
-
-
przez STĘPEL So sty 14, 2006 12:01
nastała docyć zasadnicza zmiana, zaczynając od miasta, a co gorsza kończąc na saportach
Deadline + Analogsi będzie w Szczecinie.
-

STĘPEL
-
-
przez Otokar Cz sty 19, 2006 16:31
nie. no to jest przegina. nie wchodze. wole incognito.
poza tym jestem kaletnikiem i mam 194 cm wzrostu, co trochę utrudnia wykonywanie zawodu ...
mmmm.... mmmmmmmm...
mmmmmm.... mmmPLUM !!!
-
Otokar
-
-
przez jareg Wt lut 28, 2006 21:18
BUZZCOCKS 27 kwietnia - GDYNIA Ucho
A jednak Agnes zostaje Ci Praga. Tego dnia grają w Berlinie. A koncert w Pradze ostatecznie 30.04.
One more drink, one more fight, one day we might see the light! Leszek R.I.P. Jebać Kaczora!!!
-

jareg
-
-
przez Jarząbek Wt mar 21, 2006 7:24
-

Jarząbek
-
przez SKAfander Śr kwi 12, 2006 13:59
to może i ja coś tam skrobne o sobie imię michał na tym świecie od 1985go edukacja w trakcie studiów lubię piwo piwo i jeszcze raz piwo  polskie komedie z lat 70tych i 80tych - szczególnie bareji (mistrzostwo świata jak dla mnie) noge, kosza i melanże kocham moją pannę  i jedzenie  hehe... hate mocher rydzol giertychy leperowo i różne tego typu dziadostwo hobby historia piwo muzyka sport
-

SKAfander
-
-
przez Ziemosław Śr kwi 12, 2006 16:56
Gratulacje Ja zaczynam kursik od tej niedzieli wiec też apeluje o uwagę 
Stay drunk !!!
-
Ziemosław
-
-
Powrót do Offtopic