St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland

6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej »

Wystaw sobie wizytówkê

Dyskusje na tematy rozmaite

Postprzez jimi:) Cz maja 12, 2005 1:10

hheell napisał(a):
dj jula napisał(a):
:arrow: edukacja:w trakcie,filologia czeska,rok czwarty(nie wim dziewczyny,czy zauwa¿y³y¶cie,¿e na tym forum panuje tendencja na filologie w¶ród dam :wink: )

Wydaje mi siê ¿e jest to ¶ci¶le zwi±zane z gadatliwo¶ci± tych¿e... :D
ej no jebane pepiki heheh :P jak tam raz bylem juz na granicy sie pluli na moja bundeswerke z napisem jimi hendrix cipki jedne smiszny ten jêzyk maja ale do kolezanki tej ze niemam nic moze to trawi :)
jimi:)

Postprzez miśkov77 Cz maja 12, 2005 12:14

nienawidze: łysych/dresuw/kiboli/punkuw/policji( poprostu to przykrywka dla hamstwa, jezyka niemieckiego , deth metalu ,niekturych ludzi ,konfidentuw, fałszywcuw

kurwa nie moge...szczegolnie wsrod punkow i dresiarzy jest masa fanow death metalu :lol::lol::lol:

a od lysych to sie odpierdol :P
miśkov77

Postprzez Wrzosek Cz maja 12, 2005 13:05

jimi:) napisał(a)::arrow: Marcin [...]

Ja rozumiem, ze dyskleksja, dysortografia, ciezkie dziecinstwo, do szkoly pod gorke itp, itd ale mnie po prostu zeby bola jak czytam "kturych", ze o permanentnym wykorzystaniu koncowki "-uw" nie wspomne. Nagromadzenie bledow, jest tak dramatycznie obledne, ze moze to zamierzony zabieg, ale jesli tak, to blagam o litosc, a jesli nie to zapraszam do slownika.

Zdrowka zycze

PS: a za "nielubienie punkuw i skinuw" masz u mnie kolejne minusiki...
Obrazek
Wrzosek

Postprzez Siva Cz maja 12, 2005 13:43

Wrzosek napisał(a):
jimi:) napisał(a)::arrow: Marcin [...]

Ja rozumiem, ze dyskleksja, dysortografia, ciezkie dziecinstwo, do szkoly pod gorke itp, itd ale mnie po prostu zeby bola jak czytam "kturych", ze o permanentnym wykorzystaniu koncowki "-uw" nie wspomne. Nagromadzenie bledow, jest tak dramatycznie obledne, ze moze to zamierzony zabieg, ale jesli tak, to blagam o litosc, a jesli nie to zapraszam do slownika.

Zdrowka zycze

PS: a za "nielubienie punkuw i skinuw" masz u mnie kolejne minusiki...

Zgadzam się z Wrzoskiem w całej rozciągłości jego wypowiedzi i mam (hehe) propozycję (tak, ja wiem, że to offtopic mały jest): zajrzyjcie tu i powiedzcie co Wy na to http://www.bykom-stop.avx.pl/
Siva

Postprzez Ingiel Cz maja 12, 2005 14:28

Siva napisał(a):Zgadzam się z Wrzoskiem w całej rozciągłości jego wypowiedzi i mam (hehe) propozycję (tak, ja wiem, że to offtopic mały jest): zajrzyjcie tu i powiedzcie co Wy na to http://www.bykom-stop.avx.pl/

eheheheh zaraz wyjde na kogos, kto sie juz wszystkiego, nawet pisowni, czepia, ale sie z ta propozycja zgadzam; polacy nie gesi ...

zgadzam sie z jednym, w zasadzie dwoma wyjatkami:

piasanie na forach, grupach i w komunikatorach bez polskich znakow diaktrycznych;

stylizowanie, w granicach rozsadku, wlasnej formy wypowiedzi - np ja pisze, zupelnie swiadomie, nie uzywajac wielkich liter i koncze zdania srednikami ;) ale odnosnie tego ostatniego, to pod wielka fala krytki moglbym sie pewnie ugiac dla dobra ogolu :)
pozdr Ingiel
Ingiel

Postprzez Siva So maja 14, 2005 10:05

heheh, w sumie pisanie bez ogonków mi nie przeszkadza, tak samo zresztą nie zaczynam czasem z dużej litery...

ale to co czasem widzę to się nie da czytać, mówiąc po polskiemu ;)
Siva

Postprzez Kunze So lip 30, 2005 14:25

imię: Artur

ksywa: Kunze

urodzony: 1976

wzrost: ze 180 cm

oczy: piwne

włosy: czrne

edukacja: po maturze - chorążówka strażacka, licencjat administracji, teraz przed magisterką administracji,

praca: kwatermistrz - buduję strażnice i daję zamówienia publiczne dla straży, i takie tam pierdoły biurowe, ogólnie zajeb jak się patrzy

muzyka: dziecko AC/DC (przede wszystkim), teraz wszystko w rytmie ska

moje miłości: ukochana żona, dwuipółletnia córeczka, drugie w drodze,

status: do emerytury jeszcze 7 lat

nienawidzę: chamów i prostaków, którzy nie mają swojego zdania i krzyczą o byle gówno

poglądy: antynazi

religia: wierzący i praktykujący

instrument: dawno, dawno temu perkusja
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
Kunze

Postprzez Ziemosław So lip 30, 2005 18:09

Kunze napisał(a):imiê: Artur

pogl±dy: antynazi

Lewicowiec :?:
Stay drunk !!!
Ziemosław

Postprzez chudy So lip 30, 2005 18:14

Ziemosław napisał(a):
Kunze napisał(a):imię: Artur

poglądy: antynazi

Lewicowiec :?:

nie lubie głupiego gadania o poglądach, ale czy jak ktoś jest antynazi to odrazu musi być lewicowcem? jak sie nie lubi prawych to trzeba być lewym, a jak lewych to prawym? a jak sie nie lubi i tych i tych to sie jest nikim ? hehe
chudy

Postprzez Ziemosław So lip 30, 2005 18:31

Nie chodzi³o mi o to tylko mam pytanie do go¶cia czy jest lewicowcem...

No bo ciê¿ko aby nazi by³ lewicowy :?

Bo jednak antynazi jest pogl±dem lewicowym :!:
Stay drunk !!!
Ziemosław

Postprzez Kunze So lip 30, 2005 20:11

Ziemosław napisał(a):Nie chodziło mi o to tylko mam pytanie do gościa czy jest lewicowcem...

No bo ciężko aby nazi był lewicowy :?

Bo jednak antynazi jest poglądem lewicowym :!:

Faktycznie za prawicą nie przepadam, bo mi się wydają ci ludzie ciut za blisko faszyzmu (zaznaczam, że na dywagacje o doktrynach nie mam ochoty, na studiach odpekałem na db. i nie mam zamiaru do tego wracać, choć to ciekawy przedmiot był). Bardziej skłaniam się w kierunku lewicy, jednak tego tematu też nie chcę rozwijać, bo to nie miejsce.

gadka o poglądach zamieszczona nie dla deklaracji prawica, czy lewica, ale dlatego, że nie lubię faszyzmu, nazizmu, szowinizmu i podobnych poglądów, szczególnie głoszonych orzez ludzi nie bardzo wiedzących o czym mówią i na kim się wzorują, to ma wyrażać mój stosunek do ww.

pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie.

tak poza tym dzisiaj mam służbę i kurwa nic nie zrobiłem z papierków, tylko panoszę sie po naszym forum i to jest git, no oprócz tego obstukałem kokon os i pożarek smieci w sadzie (nudy kurwa, nudy, dzisiaj w inowrocławiu jest na szczęście spokój, czego zyczę wszystkim załogom). Najlepsze jest to, że od poniedziałku 28 dni urlopu, choć w między czasie pobyt w szpitalu, alle to mały pikuś. Biorę discmana i można leżeć, szkoda tylko, że w domu zostają moje panie.
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
Kunze

Postprzez Ziemosław N lip 31, 2005 10:38

Ok dziêki za opowied¼ 8)

Zawsze to mi³o wiedzieæ bez nieporozumieñ :wink:
Stay drunk !!!
Ziemosław

Postprzez Kunze N lip 31, 2005 20:11

8) zawsze do usług :D
Kunze

Postprzez Ingiel N lip 31, 2005 20:43

Ziemosław napisał(a):Bo jednak antynazi jest poglądem lewicowym :!:

o pyk

to jest calkiem ciekawe stwierdzenie
pozdr Ingiel
Ingiel

Postprzez skavliks N lip 31, 2005 21:00

a jak ktoś jest antynazi i anty lewak to co wtedy :?
skavliks

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic