Dyskusje na tematy rozmaite
przez jimi:) Cz maja 12, 2005 1:10
hheell napisał(a):dj jula napisał(a):  edukacja:w trakcie,filologia czeska,rok czwarty(nie wim dziewczyny,czy zauwa¿y³y¶cie,¿e na tym forum panuje tendencja na filologie w¶ród dam  )
Wydaje mi siê ¿e jest to ¶ci¶le zwi±zane z gadatliwo¶ci± tych¿e... 
ej no jebane pepiki heheh  jak tam raz bylem juz na granicy sie pluli na moja bundeswerke z napisem jimi hendrix cipki jedne smiszny ten jêzyk maja ale do kolezanki tej ze niemam nic moze to trawi 
-
jimi:)
-
przez miśkov77 Cz maja 12, 2005 12:14
nienawidze: łysych/dresuw/kiboli/punkuw/policji( poprostu to przykrywka dla hamstwa, jezyka niemieckiego , deth metalu ,niekturych ludzi ,konfidentuw, fałszywcuw
kurwa nie moge...szczegolnie wsrod punkow i dresiarzy jest masa fanow death metalu  :lol::lol: a od lysych to sie odpierdol 
-
miśkov77
-
przez Wrzosek Cz maja 12, 2005 13:05
jimi:) napisał(a)::arrow: Marcin [...]
Ja rozumiem, ze dyskleksja, dysortografia, ciezkie dziecinstwo, do szkoly pod gorke itp, itd ale mnie po prostu zeby bola jak czytam "kturych", ze o permanentnym wykorzystaniu koncowki "-uw" nie wspomne. Nagromadzenie bledow, jest tak dramatycznie obledne, ze moze to zamierzony zabieg, ale jesli tak, to blagam o litosc, a jesli nie to zapraszam do slownika. Zdrowka zycze PS: a za "nielubienie punkuw i skinuw" masz u mnie kolejne minusiki...
-

Wrzosek
-
-
przez Siva Cz maja 12, 2005 13:43
Wrzosek napisał(a):jimi:) napisał(a)::arrow: Marcin [...]
Ja rozumiem, ze dyskleksja, dysortografia, ciezkie dziecinstwo, do szkoly pod gorke itp, itd ale mnie po prostu zeby bola jak czytam "kturych", ze o permanentnym wykorzystaniu koncowki "-uw" nie wspomne. Nagromadzenie bledow, jest tak dramatycznie obledne, ze moze to zamierzony zabieg, ale jesli tak, to blagam o litosc, a jesli nie to zapraszam do slownika. Zdrowka zycze PS: a za "nielubienie punkuw i skinuw" masz u mnie kolejne minusiki...
Zgadzam się z Wrzoskiem w całej rozciągłości jego wypowiedzi i mam (hehe) propozycję (tak, ja wiem, że to offtopic mały jest): zajrzyjcie tu i powiedzcie co Wy na to http://www.bykom-stop.avx.pl/
-

Siva
-
-
przez Ingiel Cz maja 12, 2005 14:28
Siva napisał(a):Zgadzam się z Wrzoskiem w całej rozciągłości jego wypowiedzi i mam (hehe) propozycję (tak, ja wiem, że to offtopic mały jest): zajrzyjcie tu i powiedzcie co Wy na to http://www.bykom-stop.avx.pl/
eheheheh zaraz wyjde na kogos, kto sie juz wszystkiego, nawet pisowni, czepia, ale sie z ta propozycja zgadzam; polacy nie gesi ... zgadzam sie z jednym, w zasadzie dwoma wyjatkami: piasanie na forach, grupach i w komunikatorach bez polskich znakow diaktrycznych; stylizowanie, w granicach rozsadku, wlasnej formy wypowiedzi - np ja pisze, zupelnie swiadomie, nie uzywajac wielkich liter i koncze zdania srednikami  ale odnosnie tego ostatniego, to pod wielka fala krytki moglbym sie pewnie ugiac dla dobra ogolu 
pozdr Ingiel
-

Ingiel
-
-
przez Siva So maja 14, 2005 10:05
heheh, w sumie pisanie bez ogonków mi nie przeszkadza, tak samo zresztą nie zaczynam czasem z dużej litery... ale to co czasem widzę to się nie da czytać, mówiąc po polskiemu 
-

Siva
-
-
przez Kunze So lip 30, 2005 14:25
imię: Artur
ksywa: Kunze
urodzony: 1976
wzrost: ze 180 cm
oczy: piwne
włosy: czrne
edukacja: po maturze - chorążówka strażacka, licencjat administracji, teraz przed magisterką administracji,
praca: kwatermistrz - buduję strażnice i daję zamówienia publiczne dla straży, i takie tam pierdoły biurowe, ogólnie zajeb jak się patrzy
muzyka: dziecko AC/DC (przede wszystkim), teraz wszystko w rytmie ska
moje miłości: ukochana żona, dwuipółletnia córeczka, drugie w drodze,
status: do emerytury jeszcze 7 lat
nienawidzę: chamów i prostaków, którzy nie mają swojego zdania i krzyczą o byle gówno
poglądy: antynazi
religia: wierzący i praktykujący
instrument: dawno, dawno temu perkusja
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
-
Kunze
-
-
przez Ziemosław So lip 30, 2005 18:09
Kunze napisał(a):imiê: Artur
pogl±dy: antynazi
Lewicowiec 
Stay drunk !!!
-
Ziemosław
-
-
przez chudy So lip 30, 2005 18:14
Ziemosław napisał(a):Kunze napisał(a):imię: Artur
poglądy: antynazi
Lewicowiec 
nie lubie głupiego gadania o poglądach, ale czy jak ktoś jest antynazi to odrazu musi być lewicowcem? jak sie nie lubi prawych to trzeba być lewym, a jak lewych to prawym? a jak sie nie lubi i tych i tych to sie jest nikim ? hehe
-
chudy
-
-
przez Ziemosław So lip 30, 2005 18:31
Nie chodzi³o mi o to tylko mam pytanie do go¶cia czy jest lewicowcem... No bo ciê¿ko aby nazi by³ lewicowy Bo jednak antynazi jest pogl±dem lewicowym 
Stay drunk !!!
-
Ziemosław
-
-
przez Kunze So lip 30, 2005 20:11
Ziemosław napisał(a):Nie chodziło mi o to tylko mam pytanie do gościa czy jest lewicowcem... No bo ciężko aby nazi był lewicowy Bo jednak antynazi jest poglądem lewicowym 
Faktycznie za prawicą nie przepadam, bo mi się wydają ci ludzie ciut za blisko faszyzmu (zaznaczam, że na dywagacje o doktrynach nie mam ochoty, na studiach odpekałem na db. i nie mam zamiaru do tego wracać, choć to ciekawy przedmiot był). Bardziej skłaniam się w kierunku lewicy, jednak tego tematu też nie chcę rozwijać, bo to nie miejsce. gadka o poglądach zamieszczona nie dla deklaracji prawica, czy lewica, ale dlatego, że nie lubię faszyzmu, nazizmu, szowinizmu i podobnych poglądów, szczególnie głoszonych orzez ludzi nie bardzo wiedzących o czym mówią i na kim się wzorują, to ma wyrażać mój stosunek do ww. pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie. tak poza tym dzisiaj mam służbę i kurwa nic nie zrobiłem z papierków, tylko panoszę sie po naszym forum i to jest git, no oprócz tego obstukałem kokon os i pożarek smieci w sadzie (nudy kurwa, nudy, dzisiaj w inowrocławiu jest na szczęście spokój, czego zyczę wszystkim załogom). Najlepsze jest to, że od poniedziałku 28 dni urlopu, choć w między czasie pobyt w szpitalu, alle to mały pikuś. Biorę discmana i można leżeć, szkoda tylko, że w domu zostają moje panie.
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
-
Kunze
-
-
przez Ziemosław N lip 31, 2005 10:38
Ok dziêki za opowied¼ Zawsze to mi³o wiedzieæ bez nieporozumieñ 
Stay drunk !!!
-
Ziemosław
-
-
przez Kunze N lip 31, 2005 20:11
 zawsze do usług 
-
Kunze
-
-
przez Ingiel N lip 31, 2005 20:43
Ziemosław napisał(a):Bo jednak antynazi jest poglądem lewicowym 
o pyk to jest calkiem ciekawe stwierdzenie
pozdr Ingiel
-

Ingiel
-
-