Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
zapraszamy...
wheheehe!
super zdjecia, extra biba! :>>> rispekcior dla betonowcow za archwizacje polskiej kultury rude boy/girlz tylko na after party mnie nie bylo, a podobno najlepsze? :>> BK Ska`d 4 life !
http://aza186.internetdsl.tpnet.pl/~bet ... G_1947.jpg
czy kolego jarecki mógł by sie wypowiedzieć coś na ten temat bo normalnie tracę do kolegi resztki szacunku który nabrałem po bielawie Junkershunters Szczecin Nazi AntiFA wielki Dża
No co, po prostu najzwyklejszy taniec brzucha. Wszyscy tak robią na imprezie. Nie? E, taki malutki betonik był. Przecież ja nie piję.
Kolego Marku, po co zaraz rodzinne brudy prać na szerokim forum Ja na owej imprezie byłem zupełnie trzexwy, choć tańca kolego Jareckiego nie pamiętam STAY RUDE!!!!!!
tam zaraz rodzinne brudy prać mnie tam nie było i chciałem się dowiedzieć co doprowadziło kolegę jareckiego do takiego stanu że z gołą klatą i mętnymi oczami biegał po sali albo raczej pokładał się
Junkershunters Szczecin Nazi AntiFA wielki Dża
To i tak niewiele z tego co Jarecki wtedy zademonstrował ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać