The Bartenders w Klubie 55!
2012-06-01, Warszawa
Klub 55 i Wasza ukochana ferajna The Bartenders mają największą przyjemność zaprosić wszystkich sympatyków ska®gae z jazzowymi wtrętami na koncert, który już 1... więcej » |
![]() |
zapraszamy...
zapraszamy...![]() zapraszamy serdecznie. tych wszystkich których nie udało sie nam zaprosić osobiście. booyaka!
Szczere i gorące gratulacje!!!
Wytrwałości przede wszystkim Wam życzę! Po 10 latach legalnego związku stwierdzam, że to ciężka próba i trzeba niekiedy nieźle się napocić by jakoś w nim grało! Dzięki za zaproszonko - wysyłam swojego reprezentanta, który mam nadzieję spisze się booyakowo - Jarecki ucałuj ode mnie Pannę Młodą!
Z calego serca Wam gratuluje. Bedzie raczej tak samo i wcale nie czesciej. Alle za to wyniki serce raduja kazdego dnia. I tak jakos przyjemnie sie budzic obok milosci swego zycia, gdy za sciana (jedna lub w dalszym pokoju) slodko spia te wyniki, a jak wstana to sie dopiero zaczyna. GRATULACJE!!!
A na tzw. dalsza droge zycia, to Wam zycze: zdrowych wynikow, milosci, radosci, zrozumienia, wytrwalosci, spokoju, wzajemnego szacunku i niech dobre rytmy wychowuja te wyniki. Najlepiej to wszystko kwituje moja Zosia (starszy wynik ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
kamienie ze styropianu rules i palmy i wódka i para młoda
Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
jamajke to wy chyba macie w domu teraz. masakra ten powrót, 50 stopni w cieniu a mnie ta wóda jeszcze rano zmasakrowała,na szczęście jestem już w domku. a te pijaki jarecki i sokół gdzieś penwnie piją.
kiedy my wytrzeźwiejemy stempelku???????? give me a break, now mister
you've got me all wrong
Potańcówa świetna...
Ale para młoda była najlepsza i ta Warszawa którą jeździli Co do fotek to powinny być jutro na betonie. Jest ich dużooo... ale selekcje robimy minimalna coby zachować klimat imprezy (czyli betony i zgony zostawiamy Zosiu,Kubo jeszcze raz wszystkiego najlepszego kochani (a ja już siedzę w Luboniu(k.Poznania)