Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
życiodajny rytm znów znalazłem
życiodajny rytm znów znalazłemMoże to banalne, alle po mniej więcej pięciu latach na nowo odkryłem rytmy dające moc do życia. Wychowany na AC/DC - cześć ich pamięci, ewoluując przez punk'a, heavy i trash metal, itd., znów yestem cały dla ska. Boli mnie trochę, że yestem już za stary na porządnie rąbane imprezy (29 lat, ukochana żona, dwoje dzieci, skończone studia, porządna posada funkcjonariusza - luz, ja ratuję życie innych) już mi qrde nie wypada. Chciałem tylko powiedzieć, że dobrze znów być wśród ludzi, którzy myślą jak ja.
yeszcze yedno, dzięki Steadfast!! Ostatnio edytowano Pt paź 07, 2005 6:55 przez Kunze, łącznie edytowano 1 raz
Re: życiodajny rytm znów znalazłemhaha co za wyznanie. nigdy nie jest za pozno na to, aby wejsc na sciezke prawosci
a na jamajce na rzadkich juz potancowkach ska, rocksteady, dub podobno srednia wieku jest raczej okolo lat 50, biorąc jeszcze poprawke, że zanizają ją mocno wnuki, które przychodza z dziadkami;-) czyli keep on skankin', keep on rockin', mon. pozdrawiam Bóg w świętym czyni sam wszystko, co czyni święty:
śpi, kroczy, je i pije, i wciąż jest uśmiechnięty. Angelus Silesius
Re: życiodajny rytm znów znalazłem
Na taką imprezę to bym się wybrał. Nie ma to jak pobalować, przy jedynie słusznej muzie z seniorami. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Nie jest za późno !!To bardzo fajnie że się "nawróciłeś"
![]()
hehehe... Kunze - nigdy nie jest za późno... !!!! a tak między bogiem a prawdą - są na tym forum starsi jeszcze weterani..... trzymaj się i familię zarażaj wirusem ska..... P.S. - steadfast, widzę ze praca u podstaw daje efekty....
Pozdrawiam wszystkich, którzy mnie życzliwie przyjęli. Tych, co nieżyczliwie, też ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
Ja dla odmiany katuję mojš rodzinę wszystkimi rodzajami muzyki którš lubię: jazz, czady różnej maci ska reggae no i jak na razie do czadów przekonałem jedynie mojego 8 letniego syna a przy ska i reggae pobrykujemy wszyscy nawet mój półroczny synalek. Sš szanse że chłopaki nie będš słuchać "mandaryny"
yasne, że nie było nieżyczliwych odowiedzi, napisałem to z rozpędu, przepraszam, bo pisalem z roboty i mi torche papiery zamąciły ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
prosze bardzo
każda praca daje efekty Stay Rude!!
a Syzyfowa?
pewnie że tak
Re: ¿yciodajny rytm znów znalaz³em
Widaæ ¿e pilny uczeñ by³e¶ Stay drunk !!!