The Bartenders w Klubie 55!
2012-06-01, Warszawa
Klub 55 i Wasza ukochana ferajna The Bartenders mają największą przyjemność zaprosić wszystkich sympatyków ska®gae z jazzowymi wtrętami na koncert, który już 1... więcej » |
![]() |
bad manners
bad mannersposzukuje dvd BAD MANNERS, oraz plyt AUGUSTUSA PABLO
Re: bad mannersBAD MANNERS "Don't Knock The Baldhead Live in Concert " dvd za jedyne 14,99 zł.
Podczas oglądania tego koncertu szczęka na podłodze , wielokrotnie spadłem z krzesła a nogi same prowadzą na parkiet.Mistrzostwo świata. dostępne na : http://www.fan.pl 1.In The Mood 2.Echo 2+4 3.This Is Ska 4.My Girl Lollipop 5.Fatty Fatty 6.Black Night 7.Feel Like Jumping 8.Walking In The Sunshine 9.Skaville U.K. 10.King Ska-Fa 11.Pipeline 12.Red River Ska 13.Too Good To Be True (Can't Take My Eyes 14.Just A Feeling 15.You Fat Bastard 16.Skinhead Girl 17.El Pussycat 18.Ne-Ne Na-Na Na-Na Nu-Nu 19.Don't You Be Angry 20.Wooly Bully 21.Special Brew 22.Don't Knock The Baldheads 23.England Football Medley: Tom Hark/March 24.Lip Up Fatty 25.Can Can Ostatnio edytowano N paź 05, 2008 12:21 przez neoswing, łącznie edytowano 1 raz
Re: bad mannersZgadzam się,DVD Bad Manners jest kozackie!!!Jest jedno "ale"-nie wiem jak na Twojej kopii,ale na mojej kiepsko mówiąc słychać vocal Bustera.Sekcja dęta i reszta instrumentarium jest OK nagłośniona,ale vocal ledwo słyszalny,a szkoda!Poza tym bez zarzutów.
7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Powrót do Ogłoszenia - Sprzedam / Kupię / Szukam / Wymienię Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |